• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğlencee

Beggyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
513
34
38
Nikahtan sonra arkadaşlarımızla hem oynıyacağımız hemde yemek yiyenileceğimiz bir mekan arıyorum önerilerinizi alabilirmiyim rakkas ı düşündüm başka nere olabilirr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nikahtan sonra arkadaşlarımızla hem oynıyacağımız hemde yemek yiyenileceğimiz bir mekan arıyorum önerilerinizi alabilirmiyim rakkas ı düşündüm başka nere olabilirr

canım şehir olarak nerede arıyorsun? Ben de öyle bir yer arıyorum, başlığını takipteyim :)

Son düzenleme:
canım şehir olarak nerede arıyorsun? Ben de öyle bir yer arıyorum, başlığını takipteyim :)

İstanbullll sen nereden arıyorsunn ben bakınıyırum baya ama baklm uygunda olması lazımmm

Ay bnm daha var bi yıl kadar ahahha ama ben sona bırakmak istemiyorm sen nereyi düşündün

Ben yer bulamadım canım ama avrupa yakasında genelde taksimde mekanlar, oralara bakacağım.

Alkollümü düşünüyosun fasıl mı gece klubümüüü birdr nekadar bütçen var

Alkollümü düşünüyosun fasıl mı gece klubümüüü birdr nekadar bütçen var

Gidilecek mekanda alkol olacak canım ama alkol almak isteyen kendi ödeyecek, biz sadece fix menü ve alkolsüz içecek kısmını ödeyeceğiz. Yoksa altından kalkamayız. Adam başı 50-60 tl gibi fiyat olursa anlaşırız diye düşündük. Mekan konsepti olarak da yemekleri lezzetli canlı müzik olan bir yer olacak. Gece kulübü ve fasıl mekanları bize hitap etmez. Pop müzik istiyoruz, oynayabileceğimiz tarzda mekanda.

Gidilecek mekanda alkol olacak canım ama alkol almak isteyen kendi ödeyecek, biz sadece fix menü ve alkolsüz içecek kısmını ödeyeceğiz. Yoksa altından kalkamayız. Adam başı 50-60 tl gibi fiyat olursa anlaşırız diye düşündük. Mekan konsepti olarak da yemekleri lezzetli canlı müzik olan bir yer olacak. Gece kulübü ve fasıl mekanları bize hitap etmez. Pop müzik istiyoruz, oynayabileceğimiz tarzda mekanda.

Benimde klupten kastım o yemek yenicek müzik olucak bende oynayabileceğim pop tarI istiyorm bende içki koymıcam içmek isteyen içsin ben bakıyorum zaten rakkas güzel oluyomuş fakat başka yerlerede bakıcam sende bana haber ver su adaya baktın mı

Benimde klupten kastım o yemek yenicek müzik olucak bende oynayabileceğim pop tarI istiyorm bende içki koymıcam içmek isteyen içsin ben bakıyorum zaten rakkas güzel oluyomuş fakat başka yerlerede bakıcam sende bana haber ver su adaya baktın mı

Biz topkapı tarafında olacağımız için su ada falan uzak kalıyor, bebekten gidiliyor çünkü. O yüzden en uzak taksim ve civarı olabilir. Rakkasa da baktım anadolu yakasında kalıyor, o da uymuyor bize. Benim düğün daha önce seninkinden. Anlaştığımız yerden memnun kalırsam haber veririm sana da.

Evet bende bakim o taraflarda neler var

Back