Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikahtan sonra arkadaşlarımızla hem oynıyacağımız hemde yemek yiyenileceğimiz bir mekan arıyorum önerilerinizi alabilirmiyim rakkas ı düşündüm başka nere olabilirr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım şehir olarak nerede arıyorsun? Ben de öyle bir yer arıyorum, başlığını takipteyim :)
İstanbullll sen nereden arıyorsunn ben bakınıyırum baya ama baklm uygunda olması lazımmm
Bende İstanbul canım avrupa yakası, 23 ağustos için arıyorum :) senin ne zaman?
Etiketi unuttm
Ben yer bulamadım canım ama avrupa yakasında genelde taksimde mekanlar, oralara bakacağım.
Alkollümü düşünüyosun fasıl mı gece klubümüüü birdr nekadar bütçen var
Gidilecek mekanda alkol olacak canım ama alkol almak isteyen kendi ödeyecek, biz sadece fix menü ve alkolsüz içecek kısmını ödeyeceğiz. Yoksa altından kalkamayız. Adam başı 50-60 tl gibi fiyat olursa anlaşırız diye düşündük. Mekan konsepti olarak da yemekleri lezzetli canlı müzik olan bir yer olacak. Gece kulübü ve fasıl mekanları bize hitap etmez. Pop müzik istiyoruz, oynayabileceğimiz tarzda mekanda.
Benimde klupten kastım o yemek yenicek müzik olucak bende oynayabileceğim pop tarI istiyorm bende içki koymıcam içmek isteyen içsin ben bakıyorum zaten rakkas güzel oluyomuş fakat başka yerlerede bakıcam sende bana haber ver su adaya baktın mı