• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitim önemli

diamond2736

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
15
1
36
35
5 yıllık evliyim ve aile binasında oturmaktayız malesef eltim gorumcem eşimin amcası ve karısı falan filan kısacası hepsi Üniv mezunu,eşim ve ben hariç bu durum beni ister istemez geriyor.kendimi yetersiz hissediyorum.keşke diyorum keşke kendime denk bi aile olsaydı daha mutlu olurdum.bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum ama bu evliliğimede yansıyor eşimin ailesinin birde çok alaycı konuşmaları var kızımı bile 15 yaşındaki torunlarinin bebekligiyle kiyasliyorlar yok bu neden böyle diye daha bicok şey sanırım dağınık bi konu oldu kısacası bu durumda olAn varmı bana akıl verin.

eger kultur sorunun yoksa hıççç kafana takma bunları herkes aynı değil sonucta onemlı olan kultur uyumu evlılıkte ben 3 yıldır evlıyım kultur farkı her seyde yansıyor. sırf bu yuzden ayrılmaya bıle gdebılırız dusun essekler gıbı pısmanım.
anası cok kaba (sureklı geğiren bırını dusun) artık evlerıne bıle gıtmek ıstemıyorum. abılerı desen tam bır moron. dusun durumumu. kesınlıkle evlılıkte kultur uyumu olmalı ıstedıgın kadar anlas mutlak yansıyor.

Koskoca çocukla bebegı Nıye karşılaşıyorlar ki ne saçma aralarında çağ var be . Eğitimli cahil onlar be sende okuyabılrısın artık okumak cok cok kolay . Boğazıcı veya odtü mezunu mı onlar Caba heryerde okul var okumak lüks degıl

Back
X