çamur at izi kalsın artık böyle maalesefAyyy eğiyim bir sen önce dönsün kendi evinşn önünü süpürsün.yedikleri kul hakkının haddi hesabı yok sırf eğitim senli türk eğitim senli oldığu için ellerinden haklarını aldığı insanların haklarını öte dünyada nasıl hesabını verecekler onu düşünsünler
Zaten vuracak başka yerleri yok. Böyle emin olamayacakları şeyler söylüyorlar. Zaten de amaç Atamızı dinsiz onun izinden gidenleri de dinsiz ilan etmek. Sonra vicdanlara bak Atatürkçüler gelirse böyle olur şöyle olur mesajını yaymak. Kendileri o kadar yerinden edilen müdüre mahkeme kararı çıkmasına rağmen yerinden alınmayan müdür ve yardımcılarına bakmaz. Onlarınki kul hakkı olmaz ya.
ne yapmaya çalışıyorlar gençleri etkilemeye çalışıyor lar tabi,Atatürk tüm mal varlığını tek kuruşuna dek ülkesine miras bırakmıştır,fitire vermezmiş zekat vermezmiş,konuşmadan önce o aç gözlü 4 bakanı yargılasınlar
Ha bir de hak yedikleri yetmiyormuş gibi gözdağı vermesi de işin ayrı buuduBu sendika değil mi ki tüm idarecileri kendi sendikasından atayip diğerlerine göz dağı veren.
dinden imandan bahseden bunlar mi yazık
Tuvalet kagidini okumak gibi bir adetim yok.
Biz bunu birebir yaşadık.eşim idareci ama sendikası farklı kaç kez tehdit edildi üstü kapalı göz dağı verildi hatırlamıyorum.böyle zihniyette bir oluşum işte bu.Ha bir de hak yedikleri yetmiyormuş gibi gözdağı vermesi de işin ayrı buudu
aynen butun mudur mudur yardımcıları dagıtıldı sadece bu sendıkadakıler atandı mudur,, yardımcısını secme hakkına sahıp oldu nıce kısının hakkı yendı dısardan pek bellı olmadı ama bız öğretmenler çok ıyı görduk herseyı kımse de cıtını çıkaramadıBu sendika değil mi ki tüm idarecileri kendi sendikasından atayip diğerlerine göz dağı veren.
dinden imandan bahseden bunlar mi yazık