Bebek İkinci El Egitici oyuncaklar ariyorum

seyyahhk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
873
599
123
40
Fisher price egitici aktivite masasi, egitici piyano ve kurabiye kavanozu ariyorum Ankaradan olursa tercihimdir gorerek almak isterim daha onceden maalesef bir arkadastan aldigim urunler cok kotu geldi cope atmaya kiyamamis bana gondermisti :-( o yuzden cok uzuldum lutfen durust ve samimiyetli arkadaslar yazsin hersey kucuk kuzularimiz icin

Gercek gorunumlu oyuncak caydanlik ariyorum. Evdeki caydanliklari kurtarmak icin oyuncaga ihtiyacimiz var :)

Merhabalar....kızımın wınx puzzle, çamaşır makinası(askısı,sepeti,su borusu vs), farklı bebekleri var....Oyuncak konumda var...Arzu ederseniz bakabilirsiniz...ya da mail yoluyla atabilirim....İyi günler....

memnuniyet topigine yazda canm bilelim kimse ona gore baskasida magdur olmasn

Alselzias saol canim ama benimki erkek :)
Neden bilmem caydanlik takintisi var

Bunlar var bende
Telefonun tusları sesli
Araba telefonun tuslarıda sesli

Eklentiler

• 002.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 117
  • 003.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 88
  • 005.JPG
    1,1 MB · Görüntüleme: 78
Hadi kizlar yok mu kimsede uygun fiyatli aktivite masasi
Ankaradayim bu arada

canım bende de eğitici köpekçik var erkek için olanı
piyano da var ama daha karar veremedik satsak mı satmasak mı diye
ben de ankaradayım bu arada

Direksiyonumuz var saol ama boncuk oyuncagi ne kadar olur ve agirlugi ne kadar kargo icin soruyorum ve nerd3nsiniz

Esw canim kopekcik tarzi oyuncagimiz cok ama piyanoyu dusunursen fotograflarini yollayabilirmisin ve nekadar dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…