• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El egitici marka oyuncaklar playskool.chicco.lamaze.

Ben 5, 6, 8 de sormustum net gittigi icin cvp yazamadim.Biraz bekleyebilirdiniz, ustelik bende ankaradaydim.Burada genelde arkadaslar bekliyorlar birisi bir urunle ilgilendigi zaman neyse

Ben 5, 6, 8 de sormustum net gittigi icin cvp yazamadim.Biraz bekleyebilirdiniz, ustelik bende ankaradaydim.Burada genelde arkadaslar bekliyorlar birisi bir urunle ilgilendigi zaman neyse

bence net kopukları yasanmasından dolayı ısteme sırasına göre urunleri sahiplendirebilirmisiniz boylece haksızlık olmaz sanırım...

evet, genelde bekliyorlar ilk sorana öncelik veriliyor:ssz:neyse:4: alan arkadaşımıza hayırlı olsun :13:
serraelf ten sonra ben sormuştum

Son düzenleme:

7ve9u alicakmisiniz bekliyorum.sanirim net problemi yasamistin.bekliyotum.yoksa gidiyor onlarda

Back