• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Eğitici Chicco, Fisher Price vb. marka oyuncaklar

İlginiz için teşekkürler ama Cd çaları ayırdım. Dediğiniz fiyat da bana uygun gelmedi, sağolun :) ( Bu arada kargo 1o Tl altı tutardı dediğiniz ürünler için. )

canım ben 30 tlye bi ürün aldım 14*5 kargo ödedim sonra bide 5 tl ptt aldı içim cız ettide ondan

40tlye ürün aldım 7*5 kargo 5 tl pttye ödedim yani ptt bu işe bi çözüm bulsa iyi olur aldıgın ürün kadar orayapara veriyosun çok begeniyorum alamıyorum valla neyse saglık olsun hayırlı satışlar

Disney oyuncak nasil birsey bir ozelligi var mi egitici direksiyonda birvsorun var mi fonksiyonlari nedir ve tamir setini almak isterim ...
Disney kahramanlarından birisi ama adını hatırlayamadım. Ekstra bir özelliği yok dekoratif amaçlı ya da çocuğun hayal dünyasına kalmış bir şey. Orijinal çin malı falan değil oğluma hediye geldi onun tarzı olmadığı için de bir kutuda kaldı. Diğer ürünlerde özellikle elektroniklerin çalışırında kesinlikle hiç bir sorun yok. Fotoğraflar orjinal fotoğraftır. Dileyene whatsapptan video bile yollayabilirim.
Eğitici direksiyon da kontak var çevirince araba çalıştırmış gibi oluyorsunuz, korna, geri ileri itilen ve yine araba sürüş sesi çıkaran bir mini kol (kırmızı olan), alttaki üç düğme farklı araç sesleri çıkarıyor üzerinde resimleri var, aynı zamanda ışıklı. Bir de üstte dönen ve kayan oyuncakları var.

canım ben 30 tlye bi ürün aldım 14*5 kargo ödedim sonra bide 5 tl ptt aldı içim cız ettide ondan

40tlye ürün aldım 7*5 kargo 5 tl pttye ödedim yani ptt bu işe bi çözüm bulsa iyi olur aldıgın ürün kadar orayapara veriyosun çok begeniyorum alamıyorum valla neyse saglık olsun hayırlı satışlar

Kapıda ödemeli hiç yollamadım ben sanırım siz öyle aldınız. Ptt kargo gönderi ücreti hesaplamadan ebatlara göre hesaplama yapabilirsiniz alırken de paket ebatı sorun aşağı yukarı hesaplarsınız. Diğer ilanım hala aktif oradan sattığım şeylere bakabilirsiniz bir sürü ürün yolladım ve hiç o kadar kargo ücreti çıkarmadılar. Oto koltuğu en fazla tutan o da 25 TL. Ama kapıda ödemeli de ekstra hizmet bedelleri ve vergiler çıkıyor bildiğim kadarıyla. O yüzden öyle sorunlar yaşamış olabilirsiniz.

Disney oyuncak nasil birsey bir ozelligi var mi egitici direksiyonda birvsorun var mi fonksiyonlari nedir ve tamir setini almak isterim ...
Bu arada tamir seti ile ilgili bir açıklama yapmak isterim hepsi aynı setin mi yoksa karıştı mı bir kaç benzer set bilmiyorum hatta parça çıkarsa daha onları da ekleyeceğim, oğlum bir heves aldırdı ama o kadar çok oyuncak var ki evde karıştırıp bırakmış bir kenara.

Sherpil .!.:
Bu arada tamir seti ile ilgili bir açıklama yapmak isterim hepsi aynı setin mi yoksa karıştı mı bir kaç benzer set bilmiyorum hatta parça çıkarsa daha onları da ekleyeceğim, oğlum bir heves aldırdı ama o kadar çok oyuncak var ki evde karıştırıp bırakmış bir kenara.
Direksiyon ve tamir setini almak istiuorum baharkeskingil@gmail.com a iban gonderin hayirli ols8n

Kaplumbağa ve dişlik+çıngıraklar Yasemin74 arkadaşımıza satılmıştır. Yarın kargosunu yollayacağım. Kalanlardan almak isteyen varsa hazır ptt kargo gelecek onlarınkini de yollayabilirim :D

cd calar - piano -tamir seti ve mama sandalyesi oyuncağı son kaça olur ankaradayım ciddi alıcıyım

Chicco Eğitici Ayı Teddy İki dil konuşuyor. Bu hediye geldi bizde de köpek vardı o yüzden kullanılmadı sayılır.
Fiyat: 40 TL

http://www.n11.com/chicco-teddy-ayi...65FxNcwGHBVzO9IyrxnHTJBUaZwiDJSdhhRoCHe7w_wcB

ben chicco ayıcığı almak istiyorum detayları konuşmak için mail adresim drummerly@hotmail.com

Chicco Ayıcık derveysahin arkadaşımıza satılmıştır, şimdiden hayırlı olsun. Yarın kargo çıkıyor isteği olan beri gelsin ona da yollayalım :D

Back