Disney oyuncak nasil birsey bir ozelligi var mi egitici direksiyonda birvsorun var mi fonksiyonlari nedir ve tamir setini almak isterim ...Disney Oyuncak ve Tamir Seti
Fiyat: 5 TL
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Disney oyuncak nasil birsey bir ozelligi var mi egitici direksiyonda birvsorun var mi fonksiyonlari nedir ve tamir setini almak isterim ...Disney Oyuncak ve Tamir Seti
Fiyat: 5 TL
İlginiz için teşekkürler ama Cd çaları ayırdım. Dediğiniz fiyat da bana uygun gelmedi, sağolun :) ( Bu arada kargo 1o Tl altı tutardı dediğiniz ürünler için. )
Disney kahramanlarından birisi ama adını hatırlayamadım. Ekstra bir özelliği yok dekoratif amaçlı ya da çocuğun hayal dünyasına kalmış bir şey. Orijinal çin malı falan değil oğluma hediye geldi onun tarzı olmadığı için de bir kutuda kaldı. Diğer ürünlerde özellikle elektroniklerin çalışırında kesinlikle hiç bir sorun yok. Fotoğraflar orjinal fotoğraftır. Dileyene whatsapptan video bile yollayabilirim.Disney oyuncak nasil birsey bir ozelligi var mi egitici direksiyonda birvsorun var mi fonksiyonlari nedir ve tamir setini almak isterim ...
canım ben 30 tlye bi ürün aldım 14*5 kargo ödedim sonra bide 5 tl ptt aldı içim cız ettide ondan
40tlye ürün aldım 7*5 kargo 5 tl pttye ödedim yani ptt bu işe bi çözüm bulsa iyi olur aldıgın ürün kadar orayapara veriyosun çok begeniyorum alamıyorum valla neyse saglık olsun hayırlı satışlar
Bu arada tamir seti ile ilgili bir açıklama yapmak isterim hepsi aynı setin mi yoksa karıştı mı bir kaç benzer set bilmiyorum hatta parça çıkarsa daha onları da ekleyeceğim, oğlum bir heves aldırdı ama o kadar çok oyuncak var ki evde karıştırıp bırakmış bir kenara.Disney oyuncak nasil birsey bir ozelligi var mi egitici direksiyonda birvsorun var mi fonksiyonlari nedir ve tamir setini almak isterim ...
Mail yolladım size.Slm,çıngıraklarla kaplumbağa dişliği alabilirmiyim?
İstanbuldayım uygunsa devrimy1@hotmail.com dan haberleşelim
Direksiyon ve tamir setini almak istiuorum baharkeskingil@gmail.com a iban gonderin hayirli ols8nSherpil .!.:Bu arada tamir seti ile ilgili bir açıklama yapmak isterim hepsi aynı setin mi yoksa karıştı mı bir kaç benzer set bilmiyorum hatta parça çıkarsa daha onları da ekleyeceğim, oğlum bir heves aldırdı ama o kadar çok oyuncak var ki evde karıştırıp bırakmış bir kenara.
Sıfır ayarında bir ürün ve fiyatı gerçekten uygun yazdım canım.
İngilizce ve Türkçe.Hangi iki dili konuşuyor ?
Fisher Price Eğitici Fener ( Hiç kullanılmadı sayılır)
Fiyat : 15 TL
http://www.oyuncakdunyasi.com/Fisher-Price-Egitici-Fener_21721.html#0
Eğitici Direksiyon
Fiyat: 10 TL
Lamaze Ayakları müzikli askılı Köpek
Fiyat: 10 TL
Ozelden mail yazin goruselim.cd calar - piano -tamir seti ve mama sandalyesi oyuncağı son kaça olur ankaradayım ciddi alıcıyım
ben chicco ayıcığı almak istiyorum detayları konuşmak için mail adresim drummerly@hotmail.comKargolar yollandi. Kalanlar sahiplerini bekliyor :)
Mail yolladım size :)ben chicco ayıcığı almak istiyorum detayları konuşmak için mail adresim drummerly@hotmail.com
Chicco Eğitici Ayı Teddy İki dil konuşuyor. Bu hediye geldi bizde de köpek vardı o yüzden kullanılmadı sayılır.
Fiyat: 40 TL
http://www.n11.com/chicco-teddy-ayi...65FxNcwGHBVzO9IyrxnHTJBUaZwiDJSdhhRoCHe7w_wcB
ben chicco ayıcığı almak istiyorum detayları konuşmak için mail adresim drummerly@hotmail.com
selam alıcak olursam nerdenn gönderı yaparsınız