Egeyi bilen arkadaşlar yardım edebilir misiz

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.marmariste 13-19 mayıs ta ailecek konaklayacağız.parasını ödedik.ultra herşey dahil olacak.
12 mayıs sabahı çıkıcaz.denizlide ya da afyonda konklamamız gerekecek.hangisini seçmeliyiz.hiçbir fikrim yok.ikimcisi 19 mayısta otelden çıkıcaz.egede birkaç yere uğramak istiyoruz.ama nereye gitmeliyz.bilmiyorum.selçuk,şirince belki alaçatı dönüş yolcuşuğunda görebiliriz.
Otel marmariste.marmaristen datça bodruma gidebilirz.
O bölgeyi iyi bilen vr mı.mutlaka neerelere gitmeliyim.afyon ve denizli gitmeli miyim.tavsiyeleriniz önemli.rotayı belirleyemedim.yardımınıza ihtiyacım var.bir dr marmaris için altı gün aynı otelde fazla mı sizce.mantıklı olan üç kalmak mıydı bilemedim.yıllık izni 10 gün mü alsam 15 gün mü herşey plana bağlı bilemedim

Iyice dinleniriz cevreyi gezer tatilimizi yapariz diyorsaniz iyi yoksa bence Marmariz icin 6 gun fazla.
Cok guzel yer seviyorum ben. Kendim de Egeliyim ama 6 fazla gbi geldi bana canim.
Tabi neler planladginiza bagli

.
Iyice dinleniriz cevreyi gezer tatilimizi yapariz diyorsaniz iyi yoksa bence Marmariz icin 6 gun fazla.
Cok guzel yer seviyorum ben. Kendim de Egeliyim ama 6 fazla gbi geldi bana canim.
Tabi neler planladginiza bagli
bana da öyle geldi.ama eşim otel tatili yapmak istiyo.aslında üç gün orda üç gün başka yerde mi olsaydı.oteldrn gider geliriz drdi.ama bilmiyorum

Eğer şöyle bir uğrar geçerim niyetinde kalacaksanız Afyon.
Otelleri kesinlikle daha iyi.
Denizli de ciddi bir otel eksikliği var. Doğru düzgün kalınacak bir Anemon vardı son gittiğimde. Hala da öyledir büyük ihtimal.
Pamukkale şahane gezmek için.
Afyon da da gezecek yer yok :)
Yani seçim size kalmış.
Ben dönüşte Datça Bodrum tercih ederim.
Datça Bodrum arası feribot var
Ulaşım da kolay.

Marmaris tarafinda Selimiye,Turunç,Kumlubük gibi.yerlere mutlaka uğrayın.
Deniz ürünleri seviyorsanız Datçada çok guzel mekanlar var denemenizi öneririm.
Benim icin tatil gezip görürken yöresel tatları da arşive eklemek demektir bu nedenle geçişte tercihim Afyon olur hep.
Otel bakimindan son derece seçkin ve lüks otellere sahip,eğer vaktiniz kalirsa şehitliğe uğramanızı tavsiye edebilirim.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.marmariste 13-19 mayıs ta ailecek konaklayacağız.parasını ödedik.ultra herşey dahil olacak.
12 mayıs sabahı çıkıcaz.denizlide ya da afyonda konklamamız gerekecek.hangisini seçmeliyiz.hiçbir fikrim yok.ikimcisi 19 mayısta otelden çıkıcaz.egede birkaç yere uğramak istiyoruz.ama nereye gitmeliyz.bilmiyorum.selçuk,şirince belki alaçatı dönüş yolcuşuğunda görebiliriz.
Otel marmariste.marmaristen datça bodruma gidebilirz.
O bölgeyi iyi bilen vr mı.mutlaka neerelere gitmeliyim.afyon ve denizli gitmeli miyim.tavsiyeleriniz önemli.rotayı belirleyemedim.yardımınıza ihtiyacım var.bir dr marmaris için altı gün aynı otelde fazla mı sizce.mantıklı olan üç kalmak mıydı bilemedim.yıllık izni 10 gün mü alsam 15 gün mü herşey plana bağlı bilemedim
Canım merhaba,öncelikle denizli ve afyonu programından çıkar..akyaka,bodrum,çeşme,kuşadası ve evet deniz istemiyorsanız şirince de olur mutlaka uğrayın..daha bakir koylar istiyorsanız Karaburun,mordoğan olabilir..iyi eğlenceler..sevgiler..

Marmaris buraya çok uzak ve marmarise giderken bir gece ya denizli ya da afyonda kalmamız gerek.

Afyon da konaklamayi dusunmezdim ben olsam.
Denizli olabilir belki.
Akyaka'ya ben de bayiliyorum.
Datca'ya da gidin.
Yukarda arkadasin dedigi gibi Mordogan,Karaburun,Cesme de super.

Off..ozledim..Kalbim Ege'de kaldi ...

Afyon da konaklamayi dusunmezdim ben olsam.
Denizli olabilir belki.
Akyaka'ya ben de bayiliyorum.
Datca'ya da gidin.
Yukarda arkadasin dedigi gibi Mordogan,Karaburun,Cesme de super.

Off..ozledim..Kalbim Ege'de kaldi ...
Alaçatı nasıl konak izmir merkez buralara da gitmek istiyorum

Back
X