eğer senı sevmeseydim.......................

seni sevmeseydim eğer parayı pulu görmezlikten gelmez ailemi karşıma almazdım.Ama seni o derece çok seviyorum

eğer seni sevmeseydim herşeyue rağmen demezdim önmli olan bu sözü diyebilmekte hayat kolay oalnı seçmekte değil herşeye rağmenb sevebilmekte..

eğer seni sevmeseydim yaptıklarından sonra arkama bile bakmazdım
senin için üzülmez,ağlamazdım :mymeka:
kendimden asla taviz vermezdim....yasakkelime

eğer seni sevmeseydım sadece bana ait bir odam olurdu-tatlicadiarzu-
eğer seni sevmeseydım kazandığım paranın tamamı benim olurdu -tatlicadiarzu-
eğer seni sevmeseydım eve gidip ne yemek yapcam diye düşünmezdim -tatlicadiarzu-
eğer seni sevmeseydım süleleni çekmezdim :1closedeyes:
daha saymak istemiyorum kaydirigubbakcemile

ama seni seviyorum

eger seni sevmeseydim bu uyuz ülkeye gelmezdim...................ama seni canim kadar cok seviyorum kocacigimm

Eğer seni sevmeseydim tüm yaptıklarına rağmen asla yanında kalmazdımÇok üzgünüm çoook, geceleri sessiz sessiz ağlamazdım senağlama
Bencilliklerin umarım sevgimi tüketmez birgün:a015::1ninca:
Ama herşeye rağmen güzel günlermiz hatrına tüm o eşşekliklerini unutmaya çalışıyorum, sevmek böyle bişey onsuz nefes alamam sanıyorsun :asigim:

eğer seni sevmeseydim canım eşim, yavrularımı yanıma alıp, bulunduğun yere, teröristlerin namlusunun ucunda, korkudan titreyerek senin eve gelmeni beklemeyi göze almazdım bitanem...

eğer seni, sevmeseydim gerçek aşkın ne olduğunu bilmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…