• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eğer bir gün hamile kalırsam....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb canım saolasin Allah razı olsun yok canım kullanmadım Eylül de kullandım bı ay ardından geçen ay bal çörek otu kürü yaptm bu ayda hiç bişey yapmadan nasip oldu insAllah
Maşallah canim seni takip ediyordum falan gecen ayda erken yumurtlamistin galiba
Hata bana demistin olmasa tekrar klomen falan kulaniyimi diye

Canım senin konularını görüyorum arada, aşırı kafana takıyosun bende öyleydim belki de alıştım bi seneyi devirince ama fazla odaklanmışsın bu konuya yapma kendine ediyo insan inan, nasip ne zamansa o zaman vericek Allah ne beklemek ne istemek ne deli gibi uğraşmakla olan bişey değil

Maşallah canim seni takip ediyordum falan gecen ayda erken yumurtlamistin galiba
Hata bana demistin olmasa tekrar klomen falan kulaniyimi diye
Aynen canım geçen ay çok erken yumurtlamistm bu ay spora başladım en iyisi biraz kilo verip öyle başlaymv tedaviye tekrar demiştik ama nasip 🤲 çok şükür Rabbim e hiç beklemediğin anda geliyor cidden bazen mutluluk insAllah sağlıkla da ilerler

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲

Aynen canım geçen ay çok erken yumurtlamistm bu ay spora başladım en iyisi biraz kilo verip öyle başlaymv tedaviye tekrar demiştik ama nasip 🤲 çok şükür Rabbim e hiç beklemediğin anda geliyor cidden bazen mutluluk insAllah sağlıkla da ilerler

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲
Amin cnm 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Bende uzun zamanfir bekliyorum 2 yil oldu neredeyse 1 kurtaj bir kimyasal var 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥artik cok tukendim kafama takmakta istemiyorum ama hep aklimda adetime 10 gun var yumurtlamadan beri gogus agrim var☹☹

Amin cnm 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Bende uzun zamanfir bekliyorum 2 yil oldu neredeyse 1 kurtaj bir kimyasal var 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥artik cok tukendim kafama takmakta istemiyorum ama hep aklimda adetime 10 gun var yumurtlamadan beri gogus agrim var☹☹
Benimde bı buçuk snee olmuştu cnm Rabbim öyle büyük ki artık olmayacak kabulleneyim dediğinde geliyor 🤲 sana da yakında mucizeni nasip eder insAllah

Benimde bı buçuk snee olmuştu cnm Rabbim öyle büyük ki artık olmayacak kabulleneyim dediğinde geliyor 🤲 sana da yakında mucizeni nasip eder insAllah
Insallah canim
Dun ruyamda 3 tane gebelik testi yaptim 3 de silik cikiyodu hamileydim
Bundan 5 gun once dogum yapiyodum ama dogumumu gormedim sadece esimin elinde bi bebek bana diyodu bebegimiz erkek diye
Bide ablama hamile olarak gordum diyodu bi kizim olcak
Bu ay cok degisik ruyalar goruyorum :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anne::anne::anne::anne::anne::anne:

Insallah canim
Bundan 5 gun once dogum yapiyodum ama dogumumu gormedim sadece esimin elinde bi bebek bana diyodu bebegimiz erkek diye
Bu ay cok degisik ruyalar goruyorum :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anne::anne::anne::anne::anne::anne:
Canım bende bu ay test yapıyordum pozitif çıkıyordu çok şükür rüyam çıktı darısı senin başına

Allah isteyen herkese versin canm dualarımdasınız bende yeni öğrendim ama hiç beklemiyordum açıkçası çünkü birebir adet belirtileri yaşıyordum canım hatta şu gün adet olucak karnım çok ağrır diye bazı şeyleri erteliyordum rabbim size de nasip edecek o duyguları inşallah canım benim
Aminnn canim
Bizler icin dua et 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😍

Allah isteyen herkese versin canm dualarımdasınız bende yeni öğrendim ama hiç beklemiyordum açıkçası çünkü birebir adet belirtileri yaşıyordum canım hatta şu gün adet olucak karnım çok ağrır diye bazı şeyleri erteliyordum rabbim size de nasip edecek o duyguları inşallah canım benim
Insallah saglikli bi gebeligin olur cnm 😍😍😍🙏🙏

Insallah canim
Çok garip ama bu ay bende rüyamda bı akrabamin bebek eşyası hazırladığıni gördüm işleme yapiordu bende öğreneyim lazım olur falan diyordum

Evet eğer bir gün hamile kalırsam gebelik isteyenlere söylemeyeceğim şeyler :KK39:

● Kafana taktığın için olmuyor

● Belirti ararsan hamile kalamazsın

● Fazla ümitlenme sonra üzülürsün

● Bu kadar erken belirti aranır mı

● Kafama takmadığım ay hamile kaldım vb...

Evet bu saydıklarımı yaşayan çok kişi var bir çoğu da doğrudur. :)

Ümit etmek insanı yıpratmaz bence..
Umut da bir dua şeklidir..
İnsan daima pozitif düşünmeli..
Ve asla umudunu kaybetmemeli...
Üzüldüğümüz zamanlar olabilir ama hayırlı olanı buymuş demek ve hayata küsmemek lazım..

Bu sadece bi özlem..
Bi bekleyiş..
Bi arayış..

Allah isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin.. ❣

Ne kadar güzel yazmışsınız
Ümitle duayla bekliyoruz bir cümleyle kalp kırabiliyorlar çok haklısınız..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın o duyguyu..
Kucaklarımız boş kalmasın inşallah..

Back