Eğer bir erkek mesajlaşmayı sevmiyor, instagramı kapattım diyorsa?

Ayse969

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
43
4
1
31
Selam, biri var yeni tanıştım ilgisi de var çok belli çünkü 1-2 date planı yaptı hatta tekrar görüşmek ve bunu ileri seviyeye taşımak istediğini ima etti. Fakat daha çok yeni mi diye bilmiyorum ama ne whatsapptan yazışıyor ve de instagram hesabımı kapattım dedi sorduğumda. Mesajlarıma cevap veriyor ama saatler sonra ve hiçbir şekilde sohbet ortamı oluşmuyor. Yüz yüze görüşmede gayet güven veriyor ama bu kadar gizemli , mesafeli olması da bir yandan güven vermiyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? İnsanları çok darlamayı seven biri de değilim ama hayatında başka biri varsa da kendimi aptal yerine koymak istemiyorum..

Selam, biri var yeni tanıştım ilgisi de var çok belli çünkü 1-2 date planı yaptı hatta tekrar görüşmek ve bunu ileri seviyeye taşımak istediğini ima etti. Fakat daha çok yeni mi diye bilmiyorum ama ne whatsapptan yazışıyor ve de instagram hesabımı kapattım dedi sorduğumda. Mesajlarıma cevap veriyor ama saatler sonra ve hiçbir şekilde sohbet ortamı oluşmuyor. Yüz yüze görüşmede gayet güven veriyor ama bu kadar gizemli , mesafeli olması da bir yandan güven vermiyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? İnsanları çok darlamayı seven biri de değilim ama hayatında başka biri varsa da kendimi aptal yerine koymak istemiyorum..
Başka kızlarla da konuşuyordur gizli Instagram hesabı da olabilir. Şimdi çoğu erkek instadan aynı anda 5 kızla konuşuyor flört ediyor . Çiçekten çiçeğe konmak onlar için bir hobi.

Yani benim eşim de tlfnla yazışmayı, konuşmayı sevmez ama benle tanışınca alışdı yavaş yavaş. Konuşmayı hala konuşmaz pek. Doğruyu söylüyor olabilir ama pekala yalan da olabilir. Yalan olma ihtimali daha çok. Konuşma ortamı yaratmaması büyük sorun.

İnstagramı kapattıysa ya sevgilisi vardır bazı sorunlar yaşamıştır o yüzden ortak karar ile kapatmıştır ya da instagram hesabında sevgilisi olduğu için sizi eklemiyordur çünkü eklese sevgilisi görüp hesap soracak. Konuşmaması ve bir sohbet ortamı yaratmaması zaten başlı başına sorun. Olmaz diyorum ben.

valla bildiğim tek şey var o da erkek bir kızı tavlayıp sevgili yapmayı kafasına koyduysa bırak watsaapı instayı tüm sosyal medyanın anasını ağlatır. Şüphelenmekte haklısınız evli ya da sevgilsinin olma ihtimali çok yüksek. Bir de yeni tanıma aşamasındaysa ve gerçekten sevgili olma niyeti varsa onu zincirede vursalar durmaz yazmıyorsa bir arar mutlaka vırt zırt arar. Saatlerce konuşmamak mümkün değil

Kendisiyle sosyal bir ortamda tanıştık. Bana kendisi yakınlaştı görüşme teklifinde bulundu. Gayet düzenli bir şekilde dışarda görüşmek istiyor ve hep kendisi ayarlıyor. Görüştüğümüzde kesinlikle çok kibar ve dikkatli davranıyor. En son senle bir şeylere başlayalım mı diye sordu ama pek anlamamazlığa vurdum çünkü daha birbirimizi çok tanımadan bana hızlı geldi. Bir yandan da diyorum ne güzel bak niyetini belli ediyor, oyalamıyor ama içimdeki bir his de bir şeylerin yanlış olduğunu söylüyor. Kendisine bunu açık açık sormalı mıyım yoksa biraz daha gidişata göre mi gerçek niyetini görmem doğru olur? Eğer beni arkadaşıyla tanıştırmazsa mesela, çalıştığı yerin adını bile paylaşmadı henüz. Soyadını bile bilmiyorum..

Bir de eski kafa biri gibi yaşı ileri olmamasına rağmen. Yani sosyal medyaya karşı bir duruşu var. O nedenle doğru da olabilir tutumu ama bu dönemde bana biraz abartı geliyor

Kendisiyle sosyal bir ortamda tanıştık. Bana kendisi yakınlaştı görüşme teklifinde bulundu. Gayet düzenli bir şekilde dışarda görüşmek istiyor ve hep kendisi ayarlıyor. Görüştüğümüzde kesinlikle çok kibar ve dikkatli davranıyor. En son senle bir şeylere başlayalım mı diye sordu ama pek anlamamazlığa vurdum çünkü daha birbirimizi çok tanımadan bana hızlı geldi. Bir yandan da diyorum ne güzel bak niyetini belli ediyor, oyalamıyor ama içimdeki bir his de bir şeylerin yanlış olduğunu söylüyor. Kendisine bunu açık açık sormalı mıyım yoksa biraz daha gidişata göre mi gerçek niyetini görmem doğru olur? Eğer beni arkadaşıyla tanıştırmazsa mesela, çalıştığı yerin adını bile paylaşmadı henüz. Soyadını bile bilmiyorum..
Çalıştığı yeri, hatta soyadını bile bilmiyosunuz. Belki başka flörtleri, sevgilisi olduğundan böyle yapıyodur demiştim ama şu an direkt evli diyorum.

Peki siz olsaydınız ne yapardınız ? Beni salak yerine koymasına izin veremem. Ama nasıl öğrenebilirşm gerçeği bilmiyorum. Hiçbir şey söylemedi hakkında mesleği nereli vb dışında. Dediğim gibi sanki romantik bir ilişkiye başlamak istediğini çıtlattı da. Yoksa amacı sadece cinsellik olurdu diyorum ya da çok safım..

Bir de hep bir şeyler içmek için görüşüyoruz. Yemek yemeye de yanaşmıyor ne cins biri anlamadım

İnstagramı kapattıysa ya sevgilisi vardır bazı sorunlar yaşamıştır o yüzden ortak karar ile kapatmıştır ya da instagram hesabında sevgilisi olduğu için sizi eklemiyordur çünkü eklese sevgilisi görüp hesap soracak. Konuşmaması ve bir sohbet ortamı yaratmaması zaten başlı başına sorun. Olmaz diyorum ben.
Detoks yapıyomuş😂

Back
X