- 1 Temmuz 2009
- 88
- 7
- 286
- 41
- Konu Sahibi cigdem1983
-
merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben 3 ay önce 2 kasımda Egepolde normal yaptım doğumu. çok çok çook memnun ayrıldım oradan. bende 7 yıl aradan sonra doğum yaptım. bende korkuyordum ama böyle doğuma can kurban. 10 dakikada ne oluyorum diyesiye kızım kollarımdaydı. 35 yaşımdayım geç iyileşirim diyede korkuyordum çünkü ilk doğumumda dikişlerimin üstüne 15 gün oturamamıştım. şimdikinde ise aynı gün yemek yaptım alışverişe gittim uçtum resmen ordan oraya. doğum yapmamış gibiyim inan. çook memnun kaldım. epiduralli acısız ağrısız mükemmel doğumum oldu.Korkma ilkinden de kolay olacak bebeğinle sağlıklı mutlu günler dilerim
teşekkür ederim canım. benim doktorum şükran kopaldı. ama doğumuma cemil bey girdi. çok şanslısın. bence mükemmel bi doktor.rutim kontrole gittim nst idi 4 boyutlu ultrasondu yapılıncaya kadar saat 6 oldu nst sonucunu götürdüğümde sancım çıktı,doktorum beni muayene etti 7 cm açılma var bugüm doğuruyosun dedi. hazırlıksız gitmiştim aklıma doğum olacağı gelmezdi. ama tabii doktorun mesaisi bitmişti beni cemil beye emanet ederek gitti. başta çok çekindim tanımıyorum yüzünü bile görmemişim. sezeryan yapacak beni kesin diye korkuyorum sonra geldi muayene etti, herşey normal doğum başlamış dedi. çok tatlı bir ebe gelip yarım saatte bir açıklığı ölçtü, bu arada sancım şiddetlenmişti ve çook korkmaya başlamıştım. epidural takılmasını istedim anında sancımı dindirdi... sonrada hiç sancı duymadım ıkındım doğurdum ama haberim bile olmadı. yanlız son birkaç ıkın dediklerinde zorlandım oda artık normal diyorum...( o kadarda olcak) tam çıkış anında biraz hissedilir sancı hissettim sonrası bi baktım kızım üstüme koyuldu, dikişler atılırken kızım giydirildi. kuş gibiydim.. ne acısı sızısı.. sürekli gülümsüyordum.. herşey içime sinmişti. harika bir doğum oldu.. ilgi alaka herşey süperdi. üçüncü bebeği düşünecek olsam bir kez daha cemil bey doğurtsun isterimAyy çok şükür sonunda biri yorum yaptı.cok teşekkür ederim canım bebişim de hayırlı ömürlü olsun inşallah.bende 35 yaşındayım doktorun kimdi benimki cemil bey umarım herşey güzel olur su içimdeki heyecan bir bitse iyi olucak biraz doğum hikayesi anlatabilirsen sevinirim süre ne kadar sürdü hemen agrin başlayınca gittin mi hastaneye ?
merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben 3 ay önce 2 kasımda Egepolde normal yaptım doğumu. çok çok çook memnun ayrıldım oradan. bende 7 yıl aradan sonra doğum yaptım. bende korkuyordum ama böyle doğuma can kurban. 10 dakikada ne oluyorum diyesiye kızım kollarımdaydı. 35 yaşımdayım geç iyileşirim diyede korkuyordum çünkü ilk doğumumda dikişlerimin üstüne 15 gün oturamamıştım. şimdikinde ise aynı gün yemek yaptım alışverişe gittim uçtum resmen ordan oraya. doğum yapmamış gibiyim inan. çook memnun kaldım. epiduralli acısız ağrısız mükemmel doğumum oldu.Korkma ilkinden de kolay olacak bebeğinle sağlıklı mutlu günler dilerim
teşekkür ederim canım. benim doktorum şükran kopaldı. ama doğumuma cemil bey girdi. çok şanslısın. bence mükemmel bi doktor.rutim kontrole gittim nst idi 4 boyutlu ultrasondu yapılıncaya kadar saat 6 oldu nst sonucunu götürdüğümde sancım çıktı,doktorum beni muayene etti 7 cm açılma var bugüm doğuruyosun dedi. hazırlıksız gitmiştim aklıma doğum olacağı gelmezdi. ama tabii doktorun mesaisi bitmişti beni cemil beye emanet ederek gitti. başta çok çekindim tanımıyorum yüzünü bile görmemişim. sezeryan yapacak beni kesin diye korkuyorum sonra geldi muayene etti, herşey normal doğum başlamış dedi. çok tatlı bir ebe gelip yarım saatte bir açıklığı ölçtü, bu arada sancım şiddetlenmişti ve çook korkmaya başlamıştım. epidural takılmasını istedim anında sancımı dindirdi... sonrada hiç sancı duymadım ıkındım doğurdum ama haberim bile olmadı. yanlız son birkaç ıkın dediklerinde zorlandım oda artık normal diyorum...( o kadarda olcak) tam çıkış anında biraz hissedilir sancı hissettim sonrası bi baktım kızım üstüme koyuldu, dikişler atılırken kızım giydirildi. kuş gibiydim.. ne acısı sızısı.. sürekli gülümsüyordum.. herşey içime sinmişti. harika bir doğum oldu.. ilgi alaka herşey süperdi. üçüncü bebeği düşünecek olsam bir kez daha cemil bey doğurtsun isterimgüvenilir ellerdesin canım rahat ol
şöyle söyleyim ilk doğum Bornova şifa hastanesinde oldu epidural takıldı sözde... yarım saat çığlıklarla bağırdığımı hatırlıyorum.. hem doktora hem ebelere çok sıkıntı verdimCanım çok sağol içimi öyle rahatlattin ki cemil bey titiz bir doktor onu gozlemledim.ama doğum anı başka tabi insan heyecanlanıyor güven vermesi önemli şimdilik muayenelerinden çok memnunum umarım doğumda sorunsuz geçer.7 cm açıklıkta epidural anestezi yapabilmeleri de güzelmiş çünkü etraftan duyduğum kadarıyla gerek yok şimdi kıpırdamadan duramazsin yapamayız diyorlarmış diğer hastanelerde belkide işlerine gelmediği içindir egepolun anestezi elemanlarida çok iyiymiş
2 sene evvel egepol de normal dogum yaptım :) sorulari alayimSlm kızlar ben 2012 yılında ilk çocuğumu egepolde doğum yaptım epidural anestezi ile normal doğum oldu.cok memnundum.simdi yakın zamanda normal dogum yapan varsa bilgi verebilirmi acaba 26 haftalık hamileyim beni yine telaş sardi umarım yine güzel geçer
Normal dogumda sezeryan de fiyat ayni.Kızlar doğum ücreti ne kadardı , pakette neler vardı ?
Ben ilk dogum epidralsiz 2.dogum epiduralli yaptim.şöyle söyleyim ilk doğum Bornova şifa hastanesinde oldu epidural takıldı sözde... yarım saat çığlıklarla bağırdığımı hatırlıyorum.. hem doktora hem ebelere çok sıkıntı verdimöyle olacak diye çok korkmuştum yarısını bile yaşamadım çok şükür. neden böyle olduğunu anlamamıştım. epidural bumu? ne farkı var diyordum sorun meğer anetezi uygulayan doktordaymış. bu gerçekten çok önemli. tekrar hayırlı doğumlar diliyorum
Evet elleri cok hafifti sinek isirigi gbi bisey hissettim belimdeCanım çok sağol içimi öyle rahatlattin ki cemil bey titiz bir doktor onu gozlemledim.ama doğum anı başka tabi insan heyecanlanıyor güven vermesi önemli şimdilik muayenelerinden çok memnunum umarım doğumda sorunsuz geçer.7 cm açıklıkta epidural anestezi yapabilmeleri de güzelmiş çünkü etraftan duyduğum kadarıyla gerek yok şimdi kıpırdamadan duramazsin yapamayız diyorlarmış diğer hastanelerde belkide işlerine gelmediği içindir egepolun anestezi elemanlarida çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?