egemiz ve doğum hikayemiz:)

önce sağlıkla sıhhatle allah büyümeyi nasip etsin bende 20 haftalık hamileyim okurken ağlamakatan bi hal oldum allah ayırmasın inşallah

Sağol canım bizlerde senin gibi sağlıkla kurtulalımda dualarını bizlerden eksik etme Allah analı babalı büyütmayi nasip etsin inşallah:))

merhaba arkadaşım okurken ağlamadım desem yalan olur, allah hepimize nasip eder inşallah,bebeğinle mutlu bir ömür geçirmeni dilerim,

canım benşn hayırlı uğurlu olsun bebişin..bak egemiz seni daha fazla bekletmek istemedi özledi ve geldi....Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmek nasipetsin...

Canım arkadaşım hayırlı olsun bebeğin....
Çok sevindim gerçekten ya...Allah analı babalı büyütsün. Maaşallah emmiş dene güzel. Deryacım benim de canım çok sıkkın. 3.günü biraz sarılık gördük , bol bol emzir dediler. 3 gün büyük tuvaletine çıkamadı. Benim yediklerimle alakalı olabilirmiş. Fazlada bişey yiyemedim gerçekten , bakamadım kendime aslında.Şimdi şimdi biraz başladım.Bana da çok dua et. Çok canım sıkkın bu aralar:Saruboceq:
Benimki ilk başta meme başını tam alamıyor, yumuşak gibimi oluyo ne, emerken yumuşuyo galiba ,iki çekip ağlıyo, boğuşuyoruz.Sonra kapıyo ve emiyo..Çok üzülüyorum.O şekildede sinir yapıp ağlamasını istemiyom.
İnşallah sarılığımızda,kabızlığımızda ve emmemizde tez zamanda düzelir. Bana çook dua edin arkadaşlar...
senağlama

canım allah analı babalı büyümesini nasip etsin bende dogurmmassam banada yapıcakmış çatı muaynesi açıkçası biraz korktum işallah gerek kalmaz bebişinle sana uzun ömürler versin allah

nuraycım cok tesekkur ederım canım benım allah hepımızın meleklerını korusun ınsallaha.s.
canım hıc canını sıkma sarılık cogu cocukta görülebiliyor bılıyorsun sen emzırdıkce gecıcektır..meme bası konusunda sag memede aynı sorunu bende yasıyorum agzına alamıyor bu seferde sınır yapıp aglamaya baslıyor bende kan ter ıcınde kalıyorum:bbo:bebegı tutamamak ılede alakalıymıs bu durum zaman ıcınde ınsallah hepsını ogrenıcez canım benım..hepsı duzelecek allahın ıznıyle..

Aglamaktan bı garıp oldum,ben sızlerın dogumlarını okurken bıle cok duygulanıyorum,Rabbım bızede nasıp etsın acaba o zaman naparım,aglamaktan kucagıma alamam heralde :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…