• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egemen Bağış başlığa bakıp yanlış tweet attı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası hakkındaki iddialar nedeniyle AB Bakanlığı görevinden istifa eden ve hakkında fezleke hazırlanan Egemen Bağış, CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında Twitter'da 1996 tarihli bir gazete haberinin başlığını yanlış anlayıp paylaştı.

1 Mayıs 1996 tarihli Milliyet Gazetesi'ndeki haberi Twitter'dan paylaşan Bağış, "Ak Partiye iftira atıp hakaret eden CHP'lilere dava açacağız. Ayrıca hatırlatmak lazım; Genel Başkanları tescilli" diye yazdı.
$22954558.jpg

Bağış, tweetiyle birlikte o günkü gazetenin ilgili haberini de paylaştı.
$22954560 (1).jpg

Ancak Bağış'ın sadece haberin başlığına bakarak yorum yaptığı ortaya çıktı.

Çünkü Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunduğu "SSK'yı dolandırıp cezasız kaldılar" haberi, Kılıçdaroğlu'nu eleştirmiyordu. Aksine habere göre şikayetçi olan Kılıçdaroğlu'nun kendisiydi.

Habere göre Kılıçdaroğlu, Sayıştay raporlarında taraflı davranılarak suçluların kayırıldığından ve SSK'yı dolandıranların cezasız kaldığından şikayet ediyor
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25649849.asp

Son düzenleme:
Hadi dalga geçmeyeyim konu açıp dedim ama Allahaskına buna gulunmezmi ya ahahahaha Bakan olmuş adamsın bir twit atarken hiç mi bakmadın ne paylaşıyorum diye yaa. Eeee Allah işte boyle dolandırıyor ayaklarına..Dünden beri gülüyorum ben buna :1: Bence Kılıcdaroğlu bile kendi reklamını bu kadar sağlam yapamazdı.Bir retweet Kılıcdaroğlunun boynunun borcu.Favorılere eklemeyı de unutmasın hatta :9:

komik olmuş cidden kendi kendini rezil etmiş
bide bakandı bu adam daha ne paylaştığını bile bilmiyo insan bi okumaz mı ne yazdığını

İsmi lazım değil bir kk üyesi kılıçdaroğlunun sürekli gaf yapıp durduğunu sayıklayıp duruyordu tıpkı egemen bağış gibi haberin tamamını okumadan hemde......aynı hesap olmuş
Hem zatem akp lilerin en iyi argumanlarından biri yalan yanlış muhalefet tüm kesimlere böyle giydirmek.........diğer argumanları duble yol ve camiyi ahır yaptılar meselesi............ama işe yarıyor işte gerçekten eğlenceli bir ülke

Daha önce Van depremzedelerinin tüp kuyruğunu CHP dönemi diye göstermişti. Hiç ders çıkarmıyor da, twitterın eğlencesi :27::27:

Ortada onlar için bir ders yok.....tarzları bu.......gayette pişkince bir tablo ortaya çıkabiliyor.......türbanlı bacımın üzerine şeyettiler meselesini hatırla biz hala bize gösterilecek video bekliyoruz kaynadı gitti tabi

hahahahahaaaaaaaa tam egemen bağişlık,anladıktan sonraki suratını görmek isterdim.:60:

Ya bu adam Gökçeği geçmek için falan uğraşıyorsa bu kadar vakit , pc başında twet atarak , hiç boşuna uğraşmasın , o koltuk kolay kolay sarsılmaz :1:

Back