Egeli Kasım Annelerinin Buluşma Fotoları :)

ya kızlar uzun zamandır yazıcam ama şu sitenin takılmasından dolayı bir türlü kısmet olmadı ..
harikasınız tek kelime ile ,buluşmanın öncülerinden olmak beni çok sevindiriyor ,biliyorsunuz ilk buluşmayı seda ,piraye ve ben gerçekleştirmiştik ,ondan önceside lelal ile buluşmamız vardı ,piraye ile sürekli görüşüyoruz zaten ,ama ankara ve ege buluşmasını da görünce inanın çok duygulandım ..eşlerde işin içinde olunca çok daha güzel olmuş ..herbiriniz harikasınız ,bebişlere de söyleycek söz bulamıyorum,biz ne kadar güzel bir aile olduk böyle inanamıyorum ..ankaradan ,aydına ,karadenizden ,adanaya birçok arkadaş edindim sayenizde ,artık o şehirlere işim düştüğünde arayacak hatta belki evinde bile güvenle kalacağım dostlarım var ..

saphira - darilgen - gülizgül ve beyazmelek dosluğunuz ve dotluğumuz daim olsun ,umarım birgün tüm şehirler buluşur ..hepinizi seviyorum ..

evet Eylülcüm çok güzel yazmışsın hiç umulmayan güzel dostluklar oluştu burada inşallah hep böyle devam eder bende aynen senin dediğin gibi artık her şehirde kapısını çalabileceğim bir arkadaşım olduğunu biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor

kayınbiraderim istanbulda yaşıyor eşim de zaman zaman söyler bir ara tatilde onun yanına gidelim diye benim de aklıma hemen sizler geliyorsunuz acaba diyorum kayınbiraderimin yaşadığı semte kim daha yakın uğrayabilir miyim ya da buluşabilir miyiz bir yerde diye geçiyor aklımdan

beyazcım vallahi benim kapım açık herkese ,çatalcada oturuyorum herkes biliyor artık ,buraya yakın kim gelirse bana gelebilir ..ayrıca seni görmek beni çok mutlu eder ,çünkü seni kendime çok yakın buluyorum ..
biz şimdi tekrar buluşma planları yapıyoruz ,büyük ihtimalle bende toplanıcaz ..

beyazcım vallahi benim kapım açık herkese ,çatalcada oturuyorum herkes biliyor artık ,buraya yakın kim gelirse bana gelebilir ..ayrıca seni görmek beni çok mutlu eder ,çünkü seni kendime çok yakın buluyorum ..
biz şimdi tekrar buluşma planları yapıyoruz ,büyük ihtimalle bende toplanıcaz ..

valla canım bende seninle görüşmeyi çok isterim dediğin gibi biraz benziyoruz sanki zemuszemus

sen çatalca demişsin ama bana her yol paris çünkü dediğiniz hiçbir semtin yerini bilmiyorum hangisi nereye daha yakın hiç bilmiyorum sadece isimlerini biliyorum o kadar bildiğim kadarıyla kayınbiraderim ümraniye de oturuyor ama neresi daha fazlasını bilmiyorum

beyaz meleğim fot süper.oğlunda gelinime baya bi asılmış ama yüz vermemiş gelinim.opuyorumnanaktanhepiniz çok tatlısınız canım maşallah hepinize

kızlar hani diyorlar ya sanaldan arkadaşlıkmı olurmuş falan filan diye halt ettmişler..o kadar güzel bi gün geçirdimki..kızları bebişleri sanki 40 yıldır tanıyormuşum gibi eski dostlarımla buluşmuşum gibi oldum..aman yeter bu kadar pek bi duygulandım sabah sabah ağlayacam şimdi..sözün kısası dostluğumuz daim olsun..yaşasın :enbuyukkk:..

evet ya 23 nisan pek bi uzak hem ben katılamayabilirim 23 nisanda istanbula gitmeyi planladık allah nasip ederse..:emir_bebek::ecrin_bebek:

maasallah egelı guzellere
bu kez eslerı de bulusmaya getırdıgınız ıcın bır ılkı gerceklestırmıssınız

kızlar çok güzel bir buluşma olmuş
gönül isterdiki bizler de katılalım
sizler ve bebişleriniz çok güzelsiniz hepinize maşallah:nazar:

Nasıl yani eylül hanım??? Kim sende toplanıyormuş?? Biz davet edilmedik valla , toplaşın bakalım siz orda :eek:klava:

Bu güzel gün için hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum, bizim için de süper ötesi bir gündü, ve en yakın zamanda tekrarını yapalım derim, e artık eşlerde tanıştığına göre onlar ayrı gezsinler de biz de yasminin dediği gibi azıcık kaynana falan çekiştirelim.
geç de olsa kasım anneleri ailesine katıldığım için çok çok mutluyum, hepinizi çok seviyorum, aman çok duygulandım yine,
beyazmelek sendeki fotoların süper olacağını tahmin etmiştim ve sabırsızlıkla bekliyordum, ellerine sağlık harika resimler çekmişsin, ege buluşması organizatörü olarak bir dahaki buluşma tarihini de senden bekliyoruz.
hepinizi ve tatlı bebişlerinizi çok çok öpüyorum.

birdahaki buluşma inşallah nasip olursa ızmirde olucak darilgenciğim.yani ızmirli kasım babaları olmayabilir yanımızda büyük ihtimal.ama diğer kasım babalarını bilemicem tabiiki.başımızın üstünde yerleri var :)
babaların olmasına benim çok itirazım yok,bebişlere bakıyorlar ya o bakımdan iyi oluyor :KK70:

valla bebişlere bakmaları konusunda safişle hemfikirim o yüzden bende gelmeleri taraftarıyım zemuszemus

İzmir'de buluşacağımız için benim eşim yine kesin gelecek zaten ama onun da İzmir'de çok arkadaşı var biz kadın kadına olacağız dersem belki onlarla buluşabilir eğer orada olurlarsa

23 Nisan çok uzaksa yakınlaştırırız yavrular hiç problem değil ama problem şuradan çıkıyor gülizgül ve darilgen bildiğim kadarıyla cumartespazar tatil ben pazartesi o olmuyor işte uyuşamıyoruz herkesin aynı anda tatil olduğu da bir tek bayramlar var kaydirigubbakcemile3

bi bakalım bizim şubat tatilimiz olacak 1 hafta falan o arada hafta sonuna da denk getirip ayarlayabiliriz güzel olur hava soğuk olur ama kapalı da otururuz napalım
şubat tatiline eşimin istanbul planları da var, ya da kayınbiraderim nişanlanacak gibi o zaman osmaniyeyede gidebiliriz ohoo karışık yani bakalım en yakın tarih o gibi duruyor ayarlarız bişeyler

istanbullu hatunlar atlayın oradan deniz otobüsüne bandırmaya gelin bizde gelelim orta noktada buluşmuş oluruz çığır açarız artık Türkiye'li kasım anneleri buluşma günü olur adı da süper olur hihoyyyt

X