Egeli Kasım Annelerinin Buluşma Fotoları :)

Allah ayırmasın...
Yerim ben o bebişleri hepsi de KK çocuğu ne güzel...
Bi de KK babaları var tabi onları da unutmamak gerek kaydirigubbakcemile5

çok güzelsiniz kızlar:nazar:
ist.avrupa yakası, anadolu yakası,ege oooo herkes buluştu ne güzel bide topluca bir buluşma yapsak süper olurdu:))

evet piroşcumya..ne güzel olur hepimiz bir araya gelsek..

glizim sendeki fotolar süpermiş :))) kopişledim cnm :))

al saphiram ne demek canım hepsi senin olsun :)))

eeee tabi gelinim eylüle ve annesinade kocan kocaman maşallah.ama kıskandık biraz haberiniz olsun gelinimin başka erkeklerin annelerinde ne işi var bakayım:eek:lmaz:

teyzesi onlar dünürüm teyzesi..kıskanma canım..benim kzım nişanlısından başkasına bakarmı..biz dedik zaten hemen başından biz nişanlıyız diye:asigim:..
Allah ayırmasın...
Yerim ben o bebişleri hepsi de KK çocuğu ne güzel...
Bi de KK babaları var tabi onları da unutmamak gerek kaydirigubbakcemile5

amin canım..evet hepiz KK üyesiyiz..:)):sm_cool:

Canlarım hepsi çok güzel.Yalnız Eymen Anıla çok benziyo.Bakışları falan aynı.Çok masum bakıyolar. Yirim onları :)))

Saphira ve güliz teşekkürler, bu fotolar benimkilerden daha güzelmiş,
ben dün akşam eklemeye çalıştım ama hep hata verdi, face ekledim artık ben de.
ayrıca bu güzel gün için üçünüze de tekrar tekrar teşekkür ediyorum,

eeee tabi gelinim eylüle ve annesinade kocan kocaman maşallah.ama kıskandık biraz haberiniz olsun gelinimin başka erkeklerin annelerinde ne işi var bakayım:eek:lmaz:

canım için rahat olsun biz daha aa demeden kızın annesi biz çağanla nişanlıyız dedi, biz de sahibi var diye asılmadık artık kıza.kızda kız ama pek bir hanım, pek tatlı Allah mesut etsin nediyeyim.

kızlar sizi gerçekten tebrik ediyorum
iller arası buluşmayı da yaptınız ya fazla söze gerek yok
ayrıca hepiniz ve kuzular çok hoşsunuz kocaman maşallah :nazar::nazar:

kızlar hepiniz harikasınız maşallah bebişlerinize size ve eşlerinize dostluğunuz daimolsun canlarım benim

maşallah kızlar gerçekten hepiniz çok güzel çıkmışınız.. yüzleriniz keyifle gülüyor...
ya hep diyorum bu kasım annelerinin yeri başka diye... :))

ama ama olmaz ki yaa buda bana yapılmaz ki nasıl kıskandım nasıl kıskandım ölüyorum resmen..............

grip de baya coştu gelseydim içim rahat etmezdi biriniz hasta olsaydı kendimi suçlu hissederdim güzel durum sen bi harikasın hepinize maşallah kasım anneleride bebekleride bir başka ışıldıyor....

saphi ve duru,melek ve eymen,güliz ve eylül,darilgen ve ateş,,allah nazarlardan korusun hepinizi..hepiniz çok tatlısınız gerçekten..ayrıa tebrik ederim lelal gibi...hava da çok güzelmiş şansınıza....

Çok tatlısnız kızlar bayıldım bayıldım
okide durmuş durmuş son pozda çıktı assolist ya :)))) Sonradan çıktı :))

maşallah pek bi büyümüşler.

günaydınlar dün de tatil olunca bende fotolarımızı yeni görüyorum evet harika birgündü hava mükemmel sıcaktı bugün bir görseniz buz gibi buz o gün şansımız yaver gitti bugün işlerim yoğun ama fotoları yüklemeye çalışacağım en kısa zamanda
cagancukum gelinin kimselere yüz vermedi merak etme ama benimki baya bir ayaklarına kapandı eylülün gösteririm resimlerini
krikitosum sensiz eksiktik hakkaten ama bi daha buluşma planlarımız var inşallah onlara katılırsın canımcım
kim sordu hatırlAmıyorum ama kaynanaları falan çekiştiremedik tabiki kocişlerimiz vardı göndermeye çalıştık bir kaç defa hadi gidin siz falan diye ama nafile bizden ayrılmadılar ama onlarda çok iyi anlaştılar iyi muhabbet ettiler benim eşm çok sevmiş hepinizi çok memnun kalmış güzel bir gün oldu benim için de diyor
bendeki fotlar süper yalnız biraz meraklanın yakında koyacaĞIM zemuszemus

eveeet şimdi vaktim olduğu kadar koyayıym resimlerimizi baya bir resim var çünkü gelin bayanlar koşun koşun bu fotolar kaçmaaaaz delikafadulden

işte favori resimlerimden ilki Duru Okyanus hanım bişeylere kızdı babasına kafa tutuyor bir de ne deiğini anlasak daha süper olacak kaydirigubbakcemile3

Darilgen ailesi opuyorumnanaktan

gülizciğim de fotoğraf çekmeye çalışıyor tatlı kızı henüz uyanmadı opuyorumnanaktan

Saphira'm ve ailesi opuyorumnanaktan

Okyanus firarda kaydirigubbakcemile3

haşin bakışlı kızımız Eylül kaydirigubbakcemile3

canım oğlum Eymen ve aşkım eşimcim opuyorumnanaktan

Darilgen eşi oğlu atom karınca Ateş ve kucağındaki Güliz'in kızı Eylül

Oğlum sıkıldı ortamı terketmek istiyor Okyanus'un çığlıklarına dayanamadı kaydirigubbakcemile3

oh bee nihayet babam anladı da biraz uzaklaştırdı beni şuralarda gezeyim biraz...türkçesi şuraları da karıştırayım biraz kaydirigubbakcemile3

oğluşum Gülizgül teyzesi ile beraber

Eylülüm yeni uyandı babasının yanında bu arada söylemeden edemeyeceğim babayada düşkünüz hani

Okyanuscuğum uyumaya çalışıyor

işte favori resimlerimden ikincisi şunların şirinliğine bir bakar mısınız allah aşkına opuyorumnanaktan

nihayet yemek saati baya acıktık cokacimcoook

bebişlerimiz ve biz :lepi:

sadece biz kaydirigubbakcemile3

vee işte bence yılın fotosu 2008 KASIM BABALARI çok güzel bir görüntü ve çok güzel bir olay bence alkisalkisalkis

Okyanus hanım o fotolarda niye yok çünkü işte burada uyuyor canımbenim opuyorumnanaktan

ve farovilerimin 3. sü Darilgenin tatlı oğlu Ateş şuna bir bakın ve maşallah deyin lütfen :nazar:

cagancuk'um bu resimler özellikle sana oğlumun Eylül'e sulanma görüntüleri ama korkma Eylül yüz vermedi reddetti oğlumu kaydirigubbakcemile3

hala uğraşıyor benimki

görüyorsunuz şahitsiniz Eylül kafasını çeviriyor olmaz ben nişanlıyım diyor :roflol:

Eymen son çare ayaklarına kapanıyor ama yok nafile çabalarımız sonuç vermiyor :çok üzgünüm:

sonunda oğlum buraları terk-i diyar eyliyor kaydirigubbakcemile3

ee tabiki bunsuz olmaz fix fotomuz kaydirigubbakcemile3

çok oturduk yedik içtik şiştik şimdi biraz gezinti zamanı :icecream:

e bayanların gezintisi alışverişsiz olmaz heralde kaydirigubbakcemile3 ekranda Saphira'yı görüyorsunuz kızına bişeyler bakıyor

Gülizgül'de kızına bişeyler beğenmeye çalışıyor

Darilgen'in oğlu Ateşe yakışır mı kızlar siz karar verin

of yorulduk bayaa ama bu sırada Saphira kızını doyuruyor o yüzden yok

büyüdüler adam oldular da kendi pusetlerini sürüyorlar kaydirigubbakcemile3

Eymen sızmak üzere yavrum benim çok yoruldu

Eylül'cüğüm de çok yoruldu

ve günün sonu Darilgen ve Gülizgül ile vedalaştık onlar yola koyuldular biz Saphira ile beraber ayrılmadan önce ir yorgunluk çayı içelim dedik

özetle süper bir gündü arkadaşlar umarım devamı geldir dediğiniz gibi ilk şehirlerarası buşulma da gerçekleşmiş oldu böylece :nazar: alkisalkisalkis

maşallah hepinize bebişler ve anneler çok güzelsiniz, ama en çok babaları tebrik ediyorum, sonunda kasım babalarıda sanallıktan çıktılarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cok guzlesınız ya cok eglenmıssınız bu arada kasım babıslerıne de cok guldummm

annişlerimizde super

forum aydında yapmıssınız bulusmayı oranın acılısınıda bız yapmıstık soylemeden edemıycımm

melekçim ne kadar hüzel anlar yakalamışşsın...ellerine sağlık..bayıldım,hattabakarken içine düşeektim...

arkadaşlar güzel dileklerinize ve eğlenceli yorumlarınıza çok teşekkür ederiz.beyazmeleğim,gülizgülüm,darilgenim sizlere ve eşlerinize tekrra çok teşekkür ediyorum,eşim için de benim için de harika bir gn oldu.ikincisi için sabırsızlanıyorum :))

X