Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sonunda bizde buluştuk :lepi:ben şimdilğk bunları koydum,sizin makinalardan da bir kaç resim koyun kızlar. maalesef krikitoscuğum grip olmuş gelemedi.şanssızlıkişte :S kocaman öpüyorum seni krikitosum,çokkk geçmiş olsun hemen iyileş canım benim
Günaydın canım.PC yi açar açmaz bu topiği aradım.Hepiniz çok tatlısınız.Yalnız çok hoş olan bişi daha var.Babişlerde gelmiş.Tam bi kaynaşma olmuş.Kaynanaları falan çekiştirebildiniz mi?Kocaları atsaydınız bi yerlere:)))
bunlarda benden fotolar..sırasıyla eymen annesi beyaz melek, ateş annesi darılgan, saphiramız güzel kzı uykuda olduğu için yok malesef, eylül ve ben yani gulizgul
kızlar hepiniz süpersinizbu buluşmaya bende çok katılmak istemiştim ama 6 saat falan olunca cesaret edemedik çağanla bu kadar uzun yola çıkmayı.fot bakıp avunuyorum artık:gitme:
eeee tabi gelinim eylüle ve annesinade kocan kocaman maşallah.ama kıskandık biraz haberiniz olsun gelinimin başka erkeklerin annelerinde ne işi var bakayımlmaz: