Egeli Kasım Annelerinin Buluşma Fotoları :)

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
216
41

beyazmelek ve eymen,darilgen ve ateş,saphira(oki uyuyordu :)),gülizgül ve eylül

gülizgülün eşi ve eylül,beyazmeleğin eşi ve eymen,saphiranın eşi,darilgenin eşi ve ateş(atom karınca)

saruböceqcim senin için yazdım cnm :))

Son düzenleme:
sonunda bizde buluştuk :lepi:ben şimdilğk bunları koydum,sizin makinalardan da bir kaç resim koyun kızlar.
maalesef krikitoscuğum grip olmuş gelemedi.şanssızlıkişte :S kocaman öpüyorum seni krikitosum,çokkk geçmiş olsun hemen iyileş canım benim

Günaydın canım.PC yi açar açmaz bu topiği aradım.Hepiniz çok tatlısınız.Yalnız çok hoş olan bişi daha var.Babişlerde gelmiş.Tam bi kaynaşma olmuş.Kaynanaları falan çekiştirebildiniz mi?Kocaları atsaydınız bi yerlere:)))

güliz , melek ve saphira tamam da ben pembe bluzlu bayanı çıkaramadım :kedi:

dsc03063z.jpg

bunlarda benden fotolar..sırasıyla eymen annesi beyaz melek, ateş annesi darılgan, saphiramız güzel kzı uykuda olduğu için yok malesef, eylül ve ben yani gulizgul:eek:

çok güzelsiniz kızlar:nazar:
ist.avrupa yakası, anadolu yakası,ege oooo herkes buluştu ne güzel bide topluca bir buluşma yapsak süper olurdu:))

dsc03070c.jpg

bebeklersiz çekildiğimiz fotomuz sırasıyla beyazmelek, gulizgul,darılgan,saphira

dsc03081z.jpg

istanbul, ankaranın pozunun aynısını bizde verelim dedik..

dsc03073q.jpg

babalarımız..okyanus duru yine uykuda..:)))

dsc03052.jpg

eymen ve güzel annesi beyazmelek

dsc03053.jpg

okyanus duru hanfendimizle güzel annesi saphira

dsc03083t.jpg

ateş bey oğlumuz kendi pusetini sürerken ve yine güzel annesi darılgan

kızlar hepiniz süpersiniz:nazar:bu buluşmaya bende çok katılmak istemiştim ama 6 saat falan olunca cesaret edemedik çağanla bu kadar uzun yola çıkmayı.fot bakıp avunuyorum artık:gitme:

saphira kızın sana çok benziyo çok tatlı maşallah:nazar:bayıldım valla ikinizede

eymen ve beyaz meleğede kocaman maşallh onlarda çok tatlılar

eeee tabi gelinim eylüle ve annesinade kocan kocaman maşallah.ama kıskandık biraz haberiniz olsun gelinimin başka erkeklerin annelerinde ne işi var bakayım:eek:lmaz:

X