Ege ve dokuz etlül üniversitesi doğum yapan ve yapacaklar bakarmısınız?

ahd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
68
2
86
İzmir
merhaba arkadaşlar dokuz eylül ve alsancak devlet hastanesinde kontrolleri yapılmış biri olarak ege üniversitesinde doğum yapmam gerekiyor yakınlık bakımından nasıl bir yol izlemem gerekior özel doktor seçmeden doğum yapanlr var mı ? Yada özel doktorla doğum yapanlar doktor isimleri konusunda yardımcı olurmusunuz? Erken doğum riskim var biran önce netleşmesi gerekiyor lütfen yardım

Merhaba canım ben büyük ihtimalle ege de yapacağım doktorum da orda özgür yeniel adı. Riskli gebelik konusunda iyi olduğunu duydum ve mete bey var o da iyi doktor. Ben kendisine gidiyorum direk poliklinike değil

Reactions: ahd
Ben de dokuz eylüle gitmeyi düşünüyorum.hangi doktoru tavsiye edersiniz ??? Bu arada eltim ege üniversitesinde dogum yaptı,gayet güzel geçti doğumu.memnun kaldılar.

Merhaba canım ben büyük ihtimalle ege de yapacağım doktorum da orda özgür yeniel adı. Riskli gebelik konusunda iyi olduğunu duydum ve mete bey var o da iyi doktor. Ben kendisine gidiyorum direk poliklinike değil
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin içim özgür yemiel haftam geçtiği için kabul etmiyor mete beyle görüşme yaptım ama açıkcası pek beğenmedim sağsalim elimize almayı nasip etsin allah

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin içim özgür yemiel haftam geçtiği için kabul etmiyor mete beyle görüşme yaptım ama açıkcası pek beğenmedim sağsalim elimize almayı nasip etsin allah

Bana da cvp yazarsanız sevinirim.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

A öyle kabul etmeme durumu olduğunu bilmiyordum hayırlısı.ile doğurmayı kısmet etsin allah

Bende 30 haftalık oldum 2. Gebeliğim sezeryan olucam. Izmır e esimin ailesinin yanina geldim bu hafta o yüzden bilmiyorum nasıl hastane önerebileceğiniz doktor olursa hastane durumu hakkında yeni doğum yapan arkadaslar bilgi verirse bende çok sevinirim. Kontrole gitmem lazım kime gideyim bilemiyorum

Ben daha yeni doğum yaptım buca kadın dogumda menmun kaldım benım doktorum mehmet bora beydi. Başından beri kontrollere ona gittim dogumumada o girdi

Ben daha yeni doğum yaptım buca kadın dogumda menmun kaldım benım doktorum mehmet bora beydi. Başından beri kontrollere ona gittim dogumumada o girdi

Teşekkür ederim canim cevapladığın için ama buca bana uzak ya 9 eylül ya da urla devlet hastanesi olacak sanırım

Dün Ege üniversitesi ne nst ve kontrol için gittim doktorum da orda ücretli muayene oluyorum. Ama nst için odalar doluydu doğumhane iç kapısının önünde sedyeye yatırıp orda nst ye bağladılar Allah'tan üstüme örtü örttüler heryerim açık. Neyse dedim. Sonra sancı odalarının görmek istedim 3-4 kişilik oda. Ben kendime mi odaklancam milletin sıkıntısını mı izliyim. Neyse dedim yine. Doktorla konuştuk doğum işini. Dedin siz girin doğuma istiyorum. Talimatları veririm arada da kontrole gelirin seni 10-14 saat süren bir süreç sürekli yanında kalamam dedi. Yanımda olamıcaksa ben neden ona para ödüyorum ki. Soğudum hastaneden başka hastane bakıyorum mecbur. 33+1 deyim son zamanımda olan şeye bak

merhaba nerede doğum yaptınız? doktorunuc kimdi? ben özgür beye gidiyorum tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…