- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
merhaba ege de mi doğum yapacaksınız? doktorunuz kim? memnun musunuz?
Hayır ben dokuz eylülde dogum yapacam nasipse.dokuz eylülün özeline gidiyorum.doktorum erkan çağlıyan ve çok memnunum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım. bende özgür beye ege üni.ye gidiyorum. bir bilgin var mı orayla ilgili bu hekimle ilgiliHayır ben dokuz eylülde dogum yapacam nasipse.dokuz eylülün özeline gidiyorum.doktorum erkan çağlıyan ve çok memnunum.
anladım canım. bende özgür beye ege üni.ye gidiyorum. bir bilgin var mı orayla ilgili bu hekimle ilgili
Özgür bey bana bebegimin yüzde 99 erkek olduğunu söyledi. Ama orda doğum yaptım kız oldu . Tabikide cinsiyet farketmez ama şok olduk herseyini kızımın erkek olarak ayarlamıştık .merhaba nerede doğum yaptınız? doktorunuc kimdi? ben özgür beye gidiyorum tavsiye eder misiniz?
Teşekkür ederim canımDoktoru bilmiyorum ama eltim ege üniversitesinde dogum yaptı ve çok memnun kaldı bir şikâyeti yok yani.
Ben Özgür beye özelden bakılıyorum. Senin öyle değil miydi? Ben nst sırası falanda beklemiyorum. Hemen halloluyor. Normalde Ege Nazan hanım bakıyordu bana ama bebekte rahatsızlık çıkınca Özgür beye yönlendirdi perinatolog olduğu için. Sizin doğuma da Özgür bey mi girdi ?Özgür bey bana bebegimin yüzde 99 erkek olduğunu söyledi. Ama orda doğum yaptım kız oldu . Tabikide cinsiyet farketmez ama şok olduk herseyini kızımın erkek olarak ayarlamıştık .
Canım ben özel bakilmadim. Normal sigortadan sıradan bakıldim herkes gibi .Ama tek bir kereliğine özgür bey girdi ultrasonuma.Ayrıntılı oluyor ya 5 aylıkken . Organlarına falan bakılıyor . O zaman girdi tek bi kereliğine . Öğrenciler beni çalışma hastası olarak seçti rica ettiler özgür beyden o sekilde oldu biraz karışık . Dogumuma siradan uzman doktorlar girdi . Zaten biri gitti bi başkası geldi 3 4 kişi geldi gitti . Hasta bakıcılar bile girip çıktılar odaya çok rahat şekilde . Beni o halde herkesin görmesi gerekmiyordu .Ben Özgür beye özelden bakılıyorum. Senin öyle değil miydi? Ben nst sırası falanda beklemiyorum. Hemen halloluyor. Normalde Ege Nazan hanım bakıyordu bana ama bebekte rahatsızlık çıkınca Özgür beye yönlendirdi perinatolog olduğu için. Sizin doğuma da Özgür bey mi girdi ?
Anladım canım. Haklısın tabi. En mahrem halimiz. En özelimiz. Sağlıkla geldiyse yavrun hiç düşünme bunları unut gitsin. Teşekkürler verdiğin bilgiler içinCanım ben özel bakilmadim. Normal sigortadan sıradan bakıldim herkes gibi .Ama tek bir kereliğine özgür bey girdi ultrasonuma.Ayrıntılı oluyor ya 5 aylıkken . Organlarına falan bakılıyor . O zaman girdi tek bi kereliğine . Öğrenciler beni çalışma hastası olarak seçti rica ettiler özgür beyden o sekilde oldu biraz karışık . Dogumuma siradan uzman doktorlar girdi . Zaten biri gitti bi başkası geldi 3 4 kişi geldi gitti . Hasta bakıcılar bile girip çıktılar odaya çok rahat şekilde . Beni o halde herkesin görmesi gerekmiyordu .
Evet cnm . Oldu bitti artık tabi. Ama sen aynı şeyleri yasicaksin diye tabiki bişey yok .sen özel gidiyosun cünkü.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..Anladım canım. Haklısın tabi. En mahrem halimiz. En özelimiz. Sağlıkla geldiyse yavrun hiç düşünme bunları unut gitsin. Teşekkürler verdiğin bilgiler için
Merhaba hastaneden memnun kaldınız sanırım. Saglıkla büyütün yavrunuzu. Bende orda düşünüyorum. Güvenebilir miyiz. Normal doğummu yaptınız nasıl gecti doğum suni sancı aldınız mıBen daha yeni doğum yaptım buca kadın dogumda menmun kaldım benım doktorum mehmet bora beydi. Başından beri kontrollere ona gittim dogumumada o girdi
Evet cok menmun kaldım. Aminn inşAllah darısı başknıza. Sezeryan dogum yaptım .Merhaba hastaneden memnun kaldınız sanırım. Saglıkla büyütün yavrunuzu. Bende orda düşünüyorum. Güvenebilir miyiz. Normal doğummu yaptınız nasıl gecti doğum suni sancı aldınız mı
Ne zaman doğum yaptı acaba. Kimi memnun kimi değil egeden. Sezeryanmı normal mi doğurdu acabaBen de dokuz eylüle gitmeyi düşünüyorum.hangi doktoru tavsiye edersiniz ??? Bu arada eltim ege üniversitesinde dogum yaptı,gayet güzel geçti doğumu.memnun kaldılar.
Kıyamam ya bende diyordum sonucta doğum doğal bi olay. Bi sürü para vermeye gerek yok. Devlette doğururum ama suan cekindimEge üniversitesine gittim kontrollerim için 9 ay . Özel olarak değil ama normal sigortadan . Hastane aşırı yoğun . Herkes herkesi azalıyor . Ultrason için sabah o dan akşam üzeri 4 e kadar beklerdim . Ayakta kimse yer vermezdi . Ne can sıkıcı zorlu günlerdi . Bir de cinsiyetine erkek dediler kız oldu . (Ben çok kız istiyordum ama ne kadar da olsa sok olduk) açılmam ve sancim yoktu . Bana sezeryan günü verdiler . Yattım hastaneye bir gece . Ertesi gün ameliyata alcaklardi beni baktım bana diyolar normal dogurcaksin . Ama sancim ve açılmam yok evime gönderin günüm de var gideyim sanci gelince geleyim ama demi . Neyse suni sanci takıldı tam 8 saat zorla açılmam oldu ve o sancinin tarifi yoktu . Ben çok çırpındım bir bardak su için yalvardım Kimse vermedi . Bir de dikişler cokkkk geç kaynadı . 4 ay acı çektim alttan sanki sezeryan olmuş gibi . Kızlar aklınız varsa gitmeyin . Tabikide herkes benim gibi değildir ama o günler çok zordu cokk ben korktum ordan.
Canım ben özel bakilmadim. Normal sigortadan sıradan bakıldim herkes gibi .Ama tek bir kereliğine özgür bey girdi ultrasonuma.Ayrıntılı oluyor ya 5 aylıkken . Organlarına falan bakılıyor . O zaman girdi tek bi kereliğine . Öğrenciler beni çalışma hastası olarak seçti rica ettiler özgür beyden o sekilde oldu biraz karışık . Dogumuma siradan uzman doktorlar girdi . Zaten biri gitti bi başkası geldi 3 4 kişi geldi gitti . Hasta bakıcılar bile girip çıktılar odaya çok rahat şekilde . Beni o halde herkesin görmesi gerekmiyordu .
Ne zaman doğum yaptı acaba. Kimi memnun kimi değil egeden. Sezeryanmı normal mi doğurdu acaba
Ben özelinde doğum yaptım ege de. Ahmet Özgür Yeniel di doktorum. Perinatolog. Harika bir doktor. O olmazsa bebeğimdeki rahatsızlığı bilemeyecektik. Başka bir sürü doktora gittik onlarda prof.du ama göremediler. İyi olan bebek için tüm doktorlar iyidir önemli olan anomaliyi görmek. Ben tek geçerim Özgür beyi.
Kıyamam ya bende diyordum sonucta doğum doğal bi olay. Bi sürü para vermeye gerek yok. Devlette doğururum ama suan cekindim