Ege Üniversitesinde yumurta dondurma süreci ve maliyeti

starburst

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
6
0
Sevgili hemcinslerim,
34 yaşındayım amh 0.61 çıktı ve hızlıca yumurta dondurmaya karar verdim.
Ege Üniversitesinde yaptıracağım ama çok az bilgi edinebildim. Orada yaptıran veya yaptıran birini tanıyan varsa anlatabilir misiniz?

Şimdiye kadar kan tahlili ve smear testi yapıldı, adetin ilk günü bizi ara dediler. Başka hiçbir şey bilmiyorum.

Kaçıncı gün hangi işlemler yapılıyor, şu ara ne kadar maliyet çıkıyor yazarsanız çok sevinirim.

Sevgili hemcinslerim,
34 yaşındayım amh 0.61 çıktı ve hızlıca yumurta dondurmaya karar verdim.
Ege Üniversitesinde yaptıracağım ama çok az bilgi edinebildim. Orada yaptıran veya yaptıran birini tanıyan varsa anlatabilir misiniz?

Şimdiye kadar kan tahlili ve smear testi yapıldı, adetin ilk günü bizi ara dediler. Başka hiçbir şey bilmiyorum.

Kaçıncı gün hangi işlemler yapılıyor, şu ara ne kadar maliyet çıkıyor yazarsanız çok sevinirim.
Yaptırmadım ama süreç tüp bebeğe benzer olduğu için bilgi sahibiyim.adetin 1 gunuarayacaksiniz 2 veya 3 günü için size iğne baslatacaklar hergun kullanıp yumurtalarını buyuteceksiniz uygun buyukluge ulaştığında opu yani yumurta toplama yapilacak( o zamana kadar USG ile ölçüm yapılacak belli aralıklarla )sonrasında yumurtalarinjz dondurulup gerektiğinde çözülüp kullanılmak üzere saklanacak.fiyat bilmiyorum ama iğneler epey pahalı biz rapor çıkarmaya çalışıyoruz bu sebepten ama tüp bebek için çıkıyor yumurta dondurma için çıkmaz diye tahmin ediyorum.birde yumurta saklanmasını için yıllık ödeme yapılıyor diye biliyorum

X