- 12 Ağustos 2023
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi yldznzgeldi
Merhaba anne adaylar ben 28 yasindayim 3.5 yıldır evliyim fakat evliliğim ilk gününden beri korunmuyoruz bebisimiz olmadi. Doktorlara gittik devlet ve özele de herhangi bir sorununuz yok dedi ama ben yas geçtikçe istekli oldum Ege universitesinde tup bebek tedavisi yapıldığını çevremden bebek sahibi olanlar var diye oraya başvurdum geçen sene 2022 den beri uğraşıyorum ilk başta evlilik senem 3 sene olmadığı için asilama yaptırdık 3u olumsuz oldu asilamada olasilik çok dusuktu malesef bunda başarıya ulasamadik 1 sene geçti şimdi tup bebek işlemi yaptırdık inşallah 2 hafta sonra sonucumuzu alacağız cok yorucu süreç ilaçlar hastaneye gidip beklemeler sizi yorabiliyor ama önemli olan umudu kaybetmemek ilaç tedavisinden sonra yumurta toplama yaptık istedikleri gibi büyüklüğe ulasmisti toplama yaparken eşimden örnek alıp dollenme olusmus 6sinda bugün gittik embriyo transferi yapildi simdi dinleniyorum insallaj başarılı bir deneyim olmasını istiyoruz olacak da inşallah herkese nasip olsun isteyen herkese Amin