Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 20.500 tüp bebek ücreti . 7 bine yakın ilaçlar ( hemşire 2 günlük Gonalf verdi sağolsun fazla kalınca bırakan hastalar oluyormuş ) bide embriyo başına 170 dolar pgt ücreti. Normal tüp bebek te bu tarama yapılmıyor.Merhaba, tedaviniz hayırlısıyla başarı ile sonuçlanır insallahraporsuz tedavi maliyeti ne kadar oldu acaba ?
Ege üniversitesi ücretleri mi bunlarMerhaba 20.500 tüp bebek ücreti . 7 bine yakın ilaçlar ( hemşire 2 günlük Gonalf verdi sağolsun fazla kalınca bırakan hastalar oluyormuş ) bide embriyo başına 170 dolar pgt ücreti. Normal tüp bebek te bu tarama yapılmıyor.
pgt genetik taramalı tüp bebek oluyor canım . Benim eşimin genetiğinde bi sıkıntı olduğu için yaptırıyorum. Tüp bebek tedavisinde devlet desteği almak için önce 2 başarısız aşılama olması gerekiyorEge üniversitesi ücretleri mi bunlar![]()
bizde aşılama ile zaman kaybetmek istemedik. Çünkü hamile kalıyordum ama düşükle sonuçlanıyordu canımBir de pgt ne demek
Bu sefer her şey gönlünüzce olsun inşallahbizde aşılama ile zaman kaybetmek istemedik. Çünkü hamile kalıyordum ama düşükle sonuçlanıyordu canım
İnşallah canım teşekkürlerBu sefer her şey gönlünüzce olsun inşallah
Haber bekliyorum hastaneden genetik sonucu bekliyoruz canımArkadaşlar naptınız
Ben Ege üniversitesine ulaşamıyorum arıyorum açan yok
Öyle bişey yoktur ya Ferruh bey de oranın doktoru sonuçta tabiiki rapor çıkarKızlar ferruh bey’e ücret ödeyerek gidiyorum.9 gebelik kaybı sebepsiz ancak artık amh 0,90 küsur seviyelerine geldi o nedenle ferruh bey size rapor çıkar ve gebelik kayıpları nedeniyle genetik incelemeli yaparız dedi histeroskopi yaptı geçen hafta ekimde başlama kararı aldık.Sorum şu kimisi diyor özel dr gideceğim için rapordan faydalanmazsın ama dr rapor çıkarırız dedi nasıl olacak yoksa normal poliklinik hastası olarak muayeneye gideceğim dosya no değişikliği olacak sadece
Herkese pgt yapılıyor mu özel bir durum şart mı ne kadar sürüyor sonuçHaber bekliyorum hastaneden genetik sonucu bekliyoruz canım
Çiftlerden birinde genetik bi sıkıntı olunca veya tekrarlayan ve sebebi bilinmeyen düşüklerde pgt yapılıyor diye biliyorum. Bizim embriyolardan biyopsi alındı 19 hazirandan beri haber bekliyoruz hastaneden. 21 embriyo toplanmadan bakılamıyormuş bizimkiler şuan incelemede 2 hafta içinde sonucu haber vereceklermişHerkese pgt yapılıyor mu özel bir durum şart mı ne kadar sürüyor sonuç
Naptınız ne aşamadasınızÇiftlerden birinde genetik bi sıkıntı olunca veya tekrarlayan ve sebebi bilinmeyen düşüklerde pgt yapılıyor diye biliyorum. Bizim embriyolardan biyopsi alındı 19 hazirandan beri haber bekliyoruz hastaneden. 21 embriyo toplanmadan bakılamıyormuş bizimkiler şuan incelemede 2 hafta içinde sonucu haber vereceklermiş
Merhaba üniversitede Raporlu hastalar özellikle sabahtan mı gitmek zorunda? İnternetten randevu alınabiliyor mu? Yoksa arayarak mı oluyor Öncesinde doç.dr gidiyordum Ferruh Bey test sonucu bekliyorum kasımda çıkacak inşallah ancak poliklinik hastası dışında olanlara özel ücret çıkıyor rapor olsa bile buda bütçemi aşıyor o yüzden dosyamı polikliniğe aldım işleyişi bilmiyorum
raporluda raporsuzda her türlü erken gitmenizi öneririm çünkü tahliller sabahtan verilince 11-12 gibi çıkıyor ve size bilgi verilmiş oluyor diğer türlü hep öğleden sonraya kalıyorsunuzMerhaba üniversitede Raporlu hastalar özellikle sabahtan mı gitmek zorunda? İnternetten randevu alınabiliyor mu? Yoksa arayarak mı oluyor Öncesinde doç.dr gidiyordum Ferruh Bey test sonucu bekliyorum kasımda çıkacak inşallah ancak poliklinik hastası dışında olanlara özel ücret çıkıyor rapor olsa bile buda bütçemi aşıyor o yüzden dosyamı polikliniğe aldım işleyişi bilmiyorum
Genetik testi tekrarlayan gebelik kayıplarım var bana gen testi yapıldı diğer genetik testler dışında 1buçuk ay oldu vereliKan istedikleri için sabahtan gidiyoruz ertesi güne kalmasın sonuçlar diye
Kasımda çıkacak olan testiniz nedir
Genetik testi tekrarlayan gebelik kayıplarım var bana gen testi yapıldı diğer genetik testler dışında 1buçuk ay oldu vereli