Çok teşekkür ederim. Bu arada siz sonuç aldınız mı? Ben de ekstra rahim içi yapışıklıklar var dedi 2 ayrı doktor. Bir tanesi temizlemeden tüp bebekte olumlu sonuç alamazsın dedi diğeri de bişey olmaz dediKarışmasın ya adetin ilk günü arıyosunuz 2. Yada 3. Günü çağırıyolar kan ve ultrason istiyolar
Allahım şifacınız olsun inşallah sorun olmaz benim dün yumurta toplama işlemim oldu canım bugün aradılar 6 tane yumurtam döllenmiş inşallah hayırlı olur bakalım salı yada çarşamba transver dedilerÇok teşekkür ederim. Bu arada siz sonuç aldınız mı? Ben de ekstra rahim içi yapışıklıklar var dedi 2 ayrı doktor. Bir tanesi temizlemeden tüp bebekte olumlu sonuç alamazsın dedi diğeri de bişey olmaz dedi
Senin için dua edeceğim. Umarım hayırlısıyla kucağına alırsın. İnşallah güzel sonuçlanacak ben hissettimAllahım şifacınız olsun inşallah sorun olmaz benim dün yumurta toplama işlemim oldu canım bugün aradılar 6 tane yumurtam döllenmiş inşallah hayırlı olur bakalım salı yada çarşamba transver dediler
Yaaa çok tatlısının çok teşekkür ederimSenin için dua edeceğim. Umarım hayırlısıyla kucağına alırsın. İnşallah güzel sonuçlanacak ben hissettim
Maşallah çok güzel .Sizin tüp bebek sebebiniz neydi?Bir de embriyonun kalitesi,kaç hücreli olduğu hakkında bilgi veriyorlar mı?Allahım şifacınız olsun inşallah sorun olmaz benim dün yumurta toplama işlemim oldu canım bugün aradılar 6 tane yumurtam döllenmiş inşallah hayırlı olur bakalım salı yada çarşamba transver dediler
Transfer gününüz belli oldu mu?Bebişlerinizden haber var mıYaaa çok tatlısının çok teşekkür ederimAllahım görüyor inşallah isteyen herkese nasip etsin eşimde çok umutlu ama ben çol heveslenmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra
Evet canım bugün aradılar salı günü transferiniz olacak diye 6 taneyle şuan devam ediyoruz hayırlısı bakalım yarın neler olacakTransfer gününüz belli oldu mu?Bebişlerinizden haber var mıBiz de orada başlayacağız inşallah bir dahaki aya
Çok sevindim hepsi devam eder inşallah,çok güzel bebişleriniz olurEvet canım bugün aradılar salı günü transferiniz olacak diye 6 taneyle şuan devam ediyoruz hayırlısı bakalım yarın neler olacak
Hayırlısıyla inşallah kazasız belasız kucağına alırsın. Ay çok sevindim kendi transferim olmuş gibi resmenSelam kızlar bugün transferim oldu dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir neler yapmam lazım doktorlar pek birşey demiyor kağıt verdiler geçtiler inşallah hayırlara vesile olur bebişe sahip olurum Rabbimin izniyle
Teşekkürler canımm inşallah rabbim tamamını nasip ederHayırlısıyla inşallah kazasız belasız kucağına alırsın. Ay çok sevindim kendi transferim olmuş gibi resmensonuçları da yaz bende bugün adet oldum aradım haber verdim beklemedeyiz.
Transfer öncesi kaçtı e2?Kızlar merhaba bugün hastahaneye gittim salı günü transfer oldum ve bugün test verdim e2 testi testim 2296 çıkmış bu kötü bişeymi
Transfer öncesi kaçtı e2?
Gelişen yumurtalarınız mı var? Bir şey denildi mi?1875 çıkmış 24 aralıkta en son yapıldı
Biliyorum arkadaşım da transfer sonrası e2 baktırmıştı.Ona duruma göre ovitrella verebiliriz demişlerdi ama kan sonucu ve ultrason iyi çıkınca vermediler.Onun da e2si 1500lerdeydibenim herşeyim bittti yumurta toplandı transfer yapıldı salı günüSihirlisopa
Korkum yüksek olması kötü bişeymi onu bilmiyorum arayacağız dediler halada aramadılar ben kendi barkodumla baktım sistemden beklemedeyimBiliyorum arkadaşım da transfer sonrası e2 baktırmıştı.Ona duruma göre ovitrella verebiliriz demişlerdi ama kan sonucu ve ultrason iyi çıkınca vermediler.Onun da e2si 1500lerdeydi
Değildir inşallah ben de merak ettim haber verin bize deKorkum yüksek olması kötü bişeymi onu bilmiyorum arayacağız dediler halada aramadılar ben kendi barkodumla baktım sistemden beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?