Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ege üniversitesi tüp bebek yaptıran var mı?
- Konu Sahibi hus3545
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba bende egedeyim normal bölümde ne aşamadasınız acaba şuanKızlar öncelikle hepinize merhaba, bemde Ege üniversitesinde tedavideyim, özele değil normal bölüme gidiyorum, ilaçlar İle ilgili sıkıntı yaşadım, size sormak istediğim elinde ilaç kalıp vermek isteyen var mı acaba ?
nasıl ilerliyor işlemler yardımcı olurmusunuzTedavi için haber bekliyorum canım
benim şuan 1 aşılama hakkım kaldı sonra tüp bebeğe geçeceğiz nasipse ama çok uzun sürüyo diyolar tüp bebek yapılması onu merak etmiştimNeyi merak ediyorsanız sorabilir siniz herkesin durumu farklı olabiliyor
- 31 Temmuz 2016
- 145
- 81
- 98
- 41
Aşılamandan olumsuz sonuç alırsan bir ay ara verip ikinci adette haber vermeniz isteyip tüp bebeğe başlarlar canım, aslında çok üzüm değilde bazen aksilikler olabiliyor maalesefbenim şuan 1 aşılama hakkım kaldı sonra tüp bebeğe geçeceğiz nasipse ama çok uzun sürüyo diyolar tüp bebek yapılması onu merak etmiştim
hafta sonunda denk gelmesi kötü oluyor adetin o olunca diğer aya sarkıyor ona üzülüyorum 2 aydır sırf hafta sonuna denk geldiği için gidemiyorumAşılamandan olumsuz sonuç alırsan bir ay ara verip ikinci adette haber vermeniz isteyip tüp bebeğe başlarlar canım, aslında çok üzüm değilde bazen aksilikler olabiliyor maalesef
- 31 Temmuz 2016
- 145
- 81
- 98
- 41
hafta sonunda denk gelmesi kötü oluyor adetin o olunca diğer aya sarkıyor ona üzülüyorum 2 aydır sırf hafta sonuna denk geldiği için gidemiyorum
- 31 Temmuz 2016
- 145
- 81
- 98
- 41
Aslında hafta sonuna da denk gelse arasanız birileri açıyor diye biliyorum ama emin değilim, ben cumartesi adetlenmiştim bir kaç kere, tedaviye 2.3.hatta 4.gün bile başlanabiliyor, hafta sonu diye aramamazlıo etmeyin derimhafta sonunda denk gelmesi kötü oluyor adetin o olunca diğer aya sarkıyor ona üzülüyorum 2 aydır sırf hafta sonuna denk geldiği için gidemiyorum
Merhaba. Bende 1 eylülde randevum vardı Ege’de gittim. Adetimin 2. Günüydü hemen testler aldılar. Eşimden sperm testi aldılar. Gittiğimde rahim filmini de götürmüştüm. 2 Eylül’de istenen bütün evrakları verdim. Sizi arayacağız dediler. Bundan sonrası için ne kadar sürede arıyorlar bilginiz var mı? Çok mu bekleyeceğiz ?Neyi merak ediyorsanız sorabilir siniz herkesin durumu farklı olabiliyor
- 31 Temmuz 2016
- 145
- 81
- 98
- 41
İsterseniz siz de arayıp sorabilirsinizMerhaba. Bende 1 eylülde randevum vardı Ege’de gittim. Adetimin 2. Günüydü hemen testler aldılar. Eşimden sperm testi aldılar. Gittiğimde rahim filmini de götürmüştüm. 2 Eylül’de istenen bütün evrakları verdim. Sizi arayacağız dediler. Bundan sonrası için ne kadar sürede arıyorlar bilginiz var mı? Çok mu bekleyeceğiz ?
Değerlendirecekler diyip kapadılarİsterseniz siz de arayıp sorabilirsiniz
siz adetinizin 1. günü aradınızmı haber verdinizmiDeğerlendirecekler diyip kapadılar
Bir evrağı eksik buldular. Daha doğrusu romatoloji doktorumdan onay istediler. O da onay verdi. Adetimin ilk gününde arayacağım. Ama şey duydum sıraya alıp bekletiyorlarmış:/siz adetinizin 1. günü aradınızmı haber verdinizmi
sizin tüp bebek demi sıraya almıyolar canım şöyle adetin ilk günü sen arıyosun sonra onlar seni arıyolar çağırmak için benBir evrağı eksik buldular. Daha doğrusu romatoloji doktorumdan onay istediler. O da onay verdi. Adetimin ilk gününde arayacağım. Ama şey duydum sıraya alıp bekletiyorlarmış:/
Evet adetin ilk günü direkt gelin dediler ama ne olacak ben anlamadım.sizin tüp bebek demi sıraya almıyolar canım şöyle adetin ilk günü sen arıyosun sonra onlar seni arıyolar çağırmak için ben
Aslında adetin ilk günü gelin demiyolar ilk günü arayın biz sizi çağırıcaz diyolar sen istersen yine bi ara boşuna gitmiş olmaEvet adetin ilk günü direkt gelin dediler ama ne olacak ben anlamadım.
Hemen çağırmıyorlar demek ki. Benim kafam çık karıştı artıkAslında adetin ilk günü gelin demiyolar ilk günü arayın biz sizi çağırıcaz diyolar sen istersen yine bi ara boşuna gitmiş olma
Karışmasın ya adetin ilk günü arıyosunuz 2. Yada 3. Günü çağırıyolar kan ve ultrason istiyolarHemen çağırmıyorlar demek ki. Benim kafam çık karıştı artık