• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ege üniversitesi tüp bebek yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta dosya teslim ettim Ege ye , konseye girecekmiş.Adet olunca ara dediler rahim filmi de istemediler ne yapilcak adet olunca ilk aşamada

Kızlar öncelikle hepinize merhaba, bemde Ege üniversitesinde tedavideyim, özele değil normal bölüme gidiyorum, ilaçlar İle ilgili sıkıntı yaşadım, size sormak istediğim elinde ilaç kalıp vermek isteyen var mı acaba ?
Merhaba bende egedeyim normal bölümde ne aşamadasınız acaba şuan

Neyi merak ediyorsanız sorabilir siniz herkesin durumu farklı olabiliyor

benim şuan 1 aşılama hakkım kaldı sonra tüp bebeğe geçeceğiz nasipse ama çok uzun sürüyo diyolar tüp bebek yapılması onu merak etmiştim
Aşılamandan olumsuz sonuç alırsan bir ay ara verip ikinci adette haber vermeniz isteyip tüp bebeğe başlarlar canım, aslında çok üzüm değilde bazen aksilikler olabiliyor maalesef

Aşılamandan olumsuz sonuç alırsan bir ay ara verip ikinci adette haber vermeniz isteyip tüp bebeğe başlarlar canım, aslında çok üzüm değilde bazen aksilikler olabiliyor maalesef
hafta sonunda denk gelmesi kötü oluyor adetin o olunca diğer aya sarkıyor ona üzülüyorum 2 aydır sırf hafta sonuna denk geldiği için gidemiyorum :(

hafta sonunda denk gelmesi kötü oluyor adetin o olunca diğer aya sarkıyor ona üzülüyorum 2 aydır sırf hafta sonuna denk geldiği için gidemiyorum :KK43:
Aslında hafta sonuna da denk gelse arasanız birileri açıyor diye biliyorum ama emin değilim, ben cumartesi adetlenmiştim bir kaç kere, tedaviye 2.3.hatta 4.gün bile başlanabiliyor, hafta sonu diye aramamazlıo etmeyin derim

Neyi merak ediyorsanız sorabilir siniz herkesin durumu farklı olabiliyor
Merhaba. Bende 1 eylülde randevum vardı Ege’de gittim. Adetimin 2. Günüydü hemen testler aldılar. Eşimden sperm testi aldılar. Gittiğimde rahim filmini de götürmüştüm. 2 Eylül’de istenen bütün evrakları verdim. Sizi arayacağız dediler. Bundan sonrası için ne kadar sürede arıyorlar bilginiz var mı? Çok mu bekleyeceğiz ?

Merhaba. Bende 1 eylülde randevum vardı Ege’de gittim. Adetimin 2. Günüydü hemen testler aldılar. Eşimden sperm testi aldılar. Gittiğimde rahim filmini de götürmüştüm. 2 Eylül’de istenen bütün evrakları verdim. Sizi arayacağız dediler. Bundan sonrası için ne kadar sürede arıyorlar bilginiz var mı? Çok mu bekleyeceğiz ?
İsterseniz siz de arayıp sorabilirsiniz

Bir evrağı eksik buldular. Daha doğrusu romatoloji doktorumdan onay istediler. O da onay verdi. Adetimin ilk gününde arayacağım. Ama şey duydum sıraya alıp bekletiyorlarmış:/
sizin tüp bebek demi sıraya almıyolar canım şöyle adetin ilk günü sen arıyosun sonra onlar seni arıyolar çağırmak için ben

Back