• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ege üniversitesi tüp bebek yaptıran var mı?

Kızlar merhaba bugün hastahaneye gittim salı günü transfer oldum ve bugün test verdim e2 testi testim 2296 çıkmış bu kötü bişeymi
Hüsniye selam bende egedeydim tüh karşılaşsaydık keşke. Ben hala bekliyorum benimde parazitim yüksek çıktı sanırım erteleyecekler. E2 testi için bi açıklama yapmadılar mı?

Hüsniye selam bende egedeydim tüh karşılaşsaydık keşke. Ben hala bekliyorum benimde parazitim yüksek çıktı sanırım erteleyecekler. E2 testi için bi açıklama yapmadılar mı?
Aaaa öylemi yok yapmadılar ya ultrason için baktılar testin sonra çıkcak eve gidebilirsin biz seni ararız dediler o kadar

Ben doğum için şuan ege üniversitesine gidiyorum ama tüp bebek için iyi ki tepeciğe gitmişim. Randevu yok aşırı yoğunluk saatlerce sıra beklemek yok ve Ahmet demir ile süreç çok iyi ilerliyor. Hamileligimin son zamanları geçtim Ege'ye ve o muayene sirasi beklemesi aşırı yorucu, sirf biraz daha temiz düzenli diye sabrediyorum. Keşke tepecik de düzenli temiz yeni olsaydı da orada devam edebilseydim 😕

Ben doğum için şuan ege üniversitesine gidiyorum ama tüp bebek için iyi ki tepeciğe gitmişim. Randevu yok aşırı yoğunluk saatlerce sıra beklemek yok ve Ahmet demir ile süreç çok iyi ilerliyor. Hamileligimin son zamanları geçtim Ege'ye ve o muayene sirasi beklemesi aşırı yorucu, sirf biraz daha temiz düzenli diye sabrediyorum. Keşke tepecik de düzenli temiz yeni olsaydı da orada devam edebilseydim 😕
Egede bence çok temiz bir hastahane değil rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah kucağınıza sağlıkla alın bebişinizi💕🤲🏻

Aradım canım tamam sırayla arayacaklar dediler buranın işleri böyle malesef geç aramaları ilaç veriyolarmış kimine ilaç verirse eczanede yoksa o sorun geç saatte aramaları🙄
Evet gerek kalmaz inşallah

Kızlar şimdi aradılar yarım ovitral vuracaksın dediler bu neden ki
Yumurtalarla ilgili olabilir .Toplananlardan sonra diğer küçük yumurtalar da büyüdüyse kistik yapı oluşmasın diye çatlatma iğnesi yaptırıyor olabilirler arkadaşıma böyle söylemiş doktoru

Herkese merhaba arkadaşlar, rabbim hepimizin gönlünün muradını hayırlısıyla kolaylaştırarak nasip etsin inşallah, bende Ege de tedavi görüyorum raporsuz hastayım ve tedavim yumurta gelişmediği için iptal edildi, aldığım tüm ilaçları kullandırdılar önümüzdeki aya maalesef alacak gücüm kalmadı elimde ilacı kalan var mı diye sormak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim

Back