• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege Universitesi Plastik Cerrahi Hakkinda Yardim

Tanya Marks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
4
0
36
30
Merhabalar,öncelikle çok yeniyim.İçinizden bilen biri bu konu hakkında bilgilendirirse beni çok sevinirim.Bu hafta Ege üniversitesine rinoplasti olmak için gittim.Artık tüm burun estetik ameliyatlarini Dr.Ahmet Biçer yapıyormuş.Daha önce ameliyat olan yada bilgisi olanlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bence gitme ben orada oldum iki kere şu an burnum yamuk. Asistanlara yaptırıyorlar paranla rezil olma

Ege de göğüs küçültme yaptırdım . Birini dr dikti diğerini asistan galiba . Arada iğrenç bir fark var çünkü . O kadar da para vermiştim seneler oldu dr orda değil ama ege benim için bitik..

Merhabalar,öncelikle çok yeniyim.İçinizden bilen biri bu konu hakkında bilgilendirirse beni çok sevinirim.Bu hafta Ege üniversitesine rinoplasti olmak için gittim.Artık tüm burun estetik ameliyatlarini Dr.Ahmet Biçer yapıyormuş.Daha önce ameliyat olan yada bilgisi olanlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Iyi günler. Ahmet Beye dair bi bilgi bulabildiniz mi ben de gecen hafta gittim.

Back