Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr doğum yaptımmmmm
15 temmuz öğlen kanamam geldii hastnmeye gittik akşam 20,55 de doğdu egemm toplam hepsi 1 saat sancı çektim 25 dk da doğum yaptım iyiydi ama birdaha doğum yapcak olsam sezeryan olurdum zordu normal ama çok şükür hemen ayağa kalktımm darısı sizlere inş kuzum 3500 kilo 50 cm le doğdu kuzumm şimdilik bu kadar daha pek oturamıyorum gene yazarım sizlere...işte kuzumm...
babasinin oglu olmus istee :) bende cok istiyorum oglumun esime benzemesini, galiba eslerine asik olanlar böyle diliyor :)
Canim Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun, masallah cok tatli zaten...
Dikislerin atildiginda cok acidi mi ?? ve dogumda kac kilo verdin ?
kızlarr doğum yaptımmmmm
15 temmuz öğlen kanamam geldii hastnmeye gittik akşam 20,55 de doğdu egemm toplam hepsi 1 saat sancı çektim 25 dk da doğum yaptım iyiydi ama birdaha doğum yapcak olsam sezeryan olurdum zordu normal ama çok şükür hemen ayağa kalktımm darısı sizlere inş kuzum 3500 kilo 50 cm le doğdu kuzumm şimdilik bu kadar daha pek oturamıyorum gene yazarım sizlere...işte kuzumm...