Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin kuşum aşkla inşallah
Balımmmm sağlıkla, aşkla kullan inşallahhh hepsi çoook güzelleeeerMisafir yemek takımımız aynı buaradaaaaaa:))
Aynen bitanemmmmçok teşekkür ederim kuzularHepimiz güzel günlerde kullanalım
denizlililili balım her konuda anlaştıgımız gibi burdada zevklerimiz birmiş
canım merhaba teşekkür ederim öncelikle. Kampanya dan aldım kuzum onu 12 kişilik emsan yemek takımı + 12 kişilik gold çatal kaşık takımını 1.500 e aldım ikisinihersey cok guzel gule gule kullan canim. Emsan gunluk yemek takimin cok hosuma gitti ne kadara aldigni ogrenebilirmiyim ?
Canım merhabacanımmm bende kütahya porselendedki bu yemek takımıyla emsanın duru gold çatal bıçak takımını düşünüyorum nasıl yanyana duruşu güzel duruyormu? birde kaça aldın çatal bıçağı ve yemek takımını
emsanın kendi mağazasındamı canım bu kampanya...birde neden 2 tane aldın 12 kişilik ymek takımı parça sayısı çok olmuyormu 12 kişilikte..Canım merhaba
Kütahya porselenin yemek takımını çok önceden almıştım kuzu bin tl gibi bir rakamdı şu an ne kdar hiçbir fikrim yok 1 sene oldu çünkü. Ama emsan çatal kaşığı alalı 2 hafta oldu onuda kampanya dan aldım kuzu ben emsan 12 kişilik kare yemek takımı ve 12 kişilik gol çatal kaşık takımını 1500 e aldım ikisini çok uyguna geldi diğer gold çatal kaşık ve kare yemek takımı fiyatına göre. 1 nin fiyatına ikisini aldım yani kampanya devam ediyorsa kaçırma derim .
İkisinin resmini atıyorum sana canım
Canım ben her marka ürün satan biryerden aldım. fakat emsanın kendi kampanyası kendi mağazasında da vardır henüz bitmediyse.canım biri misafirliğie emsanıda günlüğe aldım . Gelen giden çok olur bize 6 kişilik takım beni gündelikte idare etmezdi hele bi ikisini kırsam 4 tabak hiçbirşeye yetmezdi .Bide bu emsanı hem günlük yemek takımı olarak hemde kahvaltı seti olarak kullanıcam . O yüzden kahve fincanları ve servis tabakları misafir geldiğinde kahvaltıda işimi görcek:) Günlüğe fazla olan sadece porselen tencere şu an benim için oda durur bi köşede :)emsanın kendi mağazasındamı canım bu kampanya...birde neden 2 tane aldın 12 kişilik ymek takımı parça sayısı çok olmuyormu 12 kişilikte..
canım merhaba teşekkür ederim öncelikle. Kampanya dan aldım kuzum onu 12 kişilik emsan yemek takımı + 12 kişilik gold çatal kaşık takımını 1.500 e aldım ikisini
Canım ben her marka ürün satan biryerden aldım. fakat emsanın kendi kampanyası kendi mağazasında da vardır henüz bitmediyse.canım biri misafirliğie emsanıda günlüğe aldım . Gelen giden çok olur bize 6 kişilik takım beni gündelikte idare etmezdi hele bi ikisini kırsam 4 tabak hiçbirşeye yetmezdi .Bide bu emsanı hem günlük yemek takımı olarak hemde kahvaltı seti olarak kullanıcam . O yüzden kahve fincanları ve servis tabakları misafir geldiğinde kahvaltıda işimi görcek:) Günlüğe fazla olan sadece porselen tencere şu an benim için oda durur bi köşede :)
tamam canım güle güle kullan o zaman :) bende almayı düşünüyorm bu çatal bıçağı bakalımmmCanım ben her marka ürün satan biryerden aldım. fakat emsanın kendi kampanyası kendi mağazasında da vardır henüz bitmediyse.canım biri misafirliğie emsanıda günlüğe aldım . Gelen giden çok olur bize 6 kişilik takım beni gündelikte idare etmezdi hele bi ikisini kırsam 4 tabak hiçbirşeye yetmezdi .Bide bu emsanı hem günlük yemek takımı olarak hemde kahvaltı seti olarak kullanıcam . O yüzden kahve fincanları ve servis tabakları misafir geldiğinde kahvaltıda işimi görcek:) Günlüğe fazla olan sadece porselen tencere şu an benim için oda durur bi köşede :)