• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kizlarr huuu ne orunuyoz yaw:KK14:anacim karnibahar hasladim kizartayim diye soylee sarimsakli yogurtla guzel olur dedim:kk77:amma velakinn bide baktim anaa yumurtam yok:KK70:yaw insan bi kontrol etmezmi nasil bi beyin tasiyorum ben yaw:olamaz:benim kiza diyorum git yumurta al kizcagizin aklida 5 karis:KK45:gitti yumurta almadan geri geldi neymis efenim herzamanki aldigimizdan yokmus:olamaz:yaw alaydin iste bi paket ney se nee:KK51:bidaha da gonderemedim gitmiyor yorgunmus:110:sincik soruyorum size yumurtadan haric baska neyle kizartabilirim acep:KK14:

Hiç ümitsizlige düşme canım, sakın! Allahın izni ile olacak inşallah, hergün vaktinde samimi dua edersen Rabbim yardım edecektir
İnşallah canım derdi veren Allahım. Elbet dermanını da verecektir ben hiç ümitsizliğe düşmedim her olmadığında elbet olacak dedim

Ben yerim seni :KK36:. Veren de Allah alan da Allah. Kisirim falan niye diyon. Çatali kapar gelir yerim sonra seni :confused:.

Ilk adimi atip doktora gidiyorsun insallah gerisi gelir :KK19::KK19::KK19::KK19:.
Yeme beni yaw :) yada ye göbek kısmından ama :) :) doktorlara çok gittim ama artık iyi biryer olsun istiyorum inşallah Rabbim vesile kılar burada nasip olur kız dua edin ikiz olsun tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun:dua: bana bak birini buldum 2 nin derdindeyim :KK45:

Yeme beni yaw :) yada ye göbek kısmından ama :) :) doktorlara çok gittim ama artık iyi biryer olsun istiyorum inşallah Rabbim vesile kılar burada nasip olur kız dua edin ikiz olsun tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun:dua: bana bak birini buldum 2 nin derdindeyim :KK45:

Allah isterse altizda verir. Dua ederken cok iste canim. Insallah hayirli saglikli ikizlerin olur.
Ayrica elma yanaklardan yerim ben. Benim göbegim bana yeter cünki :D

Nasılsınız kızlarr.. Bi kaç gündür keyifsizdim uğramadım buraya pek, şimdi de siz yoksunuz, toplanın bakalım sevgi kelebeklerim :p

Back