• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

iyidir sagolasin, burnumu ceke ceke calisiyorum...yakaladi zalim beni yine .
bir saatim kaldi isi bitirmeye
Of du grip mahv etti herkesi. Benim bebise de icim gidiyor. Bir de sen calisiyorsun. Hastayken ilgi bekleyenlerdenim ben :ruh:yani dim :KK53:. Onun icin hasta birine hic dayanamam. Eve gidince keyif yap biraz:KK19:

Huhu
kizlar depresyon kankidir her daim.yanimizda ama onu bastirabilir ezikliyebiliriz :KK70: öh pis kaka depresyon.

Bexy Bexy iki saat düsündükten sonra aradim. Bir saat sonra arayin dediler ya :KK70: saka gibi o cesaret geri gelir mi bilmiyorum. :KK70:

Elisya Elisya keske diyette olabilsem.

basbelasiyim basbelasiyim senin resmi ilk gördügümde dedim ; toprak ne depresifsin. Bak hayattan zevk alan takmayan herseyi dalgaya alan biri var al yanakli. Sen de öyle ol. Aynen bunlari dedi ic sesim :KK66:
Bazen öyleyim bazende çok duygusal oluyorum aslında takıntılarım yok yani kim ne demiş umrumda değil ama en yakınımdakiler düşünmeden konuşursa dünyam yıkılmış gibi oluyor yoksa dediğin gibiyim

:KK53::KK53::KK53:

Bu millet beni utandiriyor ama. Maile is görüsmesi icin yol parasi ödiyemedigimiz icin anlayisiniza siginiyoruz yazmislar. Ben de diyorum isciye bu kadar deger vermeyin alisik degiliz :KK53:utaniyoruz heyecanlaniyoruz vallah:KK17:
Hangi işveren kız bu ben de basvurayim gözlerimi yaşarttılar :D:D

Back