• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kızlar bakın dün gece ne buldum. Kadın bildiğiniz dolandırıci. Burda vicdan yapıyor 2. El kıyafet topluyor. Ve başkalarına satıyor. Kızim 6 yasinda diyor. 2013 yılında da 6 yasinda kiyafetler var elimde diye pazarlamaya çalısıyor.. kazene mesaj attim ama henüz dönmedi bana. Şuarayada @Mune ablayı etiketleyeyim görsün kadını

@Curly sizde bir bakın buyrun..
Kazen Kazen sayın yöneticim konu bu :)

Kahvem hasta mı oldunn nasılsın

Sen nasılsın sultanım :)

Elisya Elisya evet ailecek hastayiz. Bu da benim hasta olmamam gerektigi anlamina geliyor :ruh:
:dua:
eve gidince napacan da saat sayiyon. Benim yerieme de calis biraz :deli::KK70:@basbelasiyim en güzeli calismak. Tüm gün evde hem vaktin bosa gidiyor. Hem yorgunum diyince calisan kadinlar örnek gösteriliyor. Hem kendi parani kazanmak cok tatli.:KK45:
:KK45:. Kiz okula baslicak ben lohusallik depresyonundan cikamadim :KK45::KK45:@Lucky7 cok güldüm ya :KK70:
@NIKITA naneelimoonn naneelimoonn sultanlarim bugün nasillar?

Bebis nasil cokbempix?

Iyi kuzum cok sukur öglen uykusuna yatirmaya calisiyorum :) TopraKahveBob TopraKahveBob sizinde hepinize toplu gecmis olsunn

Tesekkürler:KK36:

basbelasiyim basbelasiyim sen de anneci misin benim gibi yoksa :KK70:

TopraKahveBob TopraKahveBob çok geçmiş olsun sen yine de bulduğun her fırsatı uyuyarak değerlendir, ve bol su içç.. Klasik alman tavsiyesi, su iç :KK70:

Zaman olsa hemen gidip uyuyacam. Evet su hayattir:rolleyes:

Geçmiş olsun canim bazen bende diyorum ne yapicam evde bazende evimde ayaklarımı uzatmak istiyorum TopraKahveBob TopraKahveBob bilmiyorum yani ne istedigimi:dondurma:

Ben de öyle derdim :oops:simdi de farkli düsünüyorum. Memnuniyetsiz insanlar dedigin gibi :D :confused:

Back