peygamberler hata yapar , fakat günah işlemezler
kaldıki kibir en büyük günahlardandır,bunu hz.Muhammed'in yapmasının imkanı yok zaten
habere sadece güldüm :)
ne dediğini bilmiyor,o yüzden yoruma gerek yok,bilseydi söylemezdi zaten
ALLAH islah etsin cümlemizi...
Bu yanlis bilinece bi konu degil. Islama inanmiyorum ama hicbi sey bilmeyen bi musluman bile hz muhammedin gurura kapildigini soylemeye korkar. Dininizde hz muhammed nefsini yenmis bi insan degil mi? Yani su olmezden evvel olmek tabirine uyan? Koskoca peygamber yahu! Gurur nefistendir. Bir insan inandigi peygamberin nefsine yenildigini nasil iddia eder. Inancli bi insan degil demek ki.
Ben dinlere peygamberlere inanmiyorum. Ben bile peygamberinizin kibir gurur yaptiguni asla soylemem. 1500 yil sonra bile dunyada bu kadar insani pesinden surukluyosa zekaya hayran olurum sadece.
Peygamber Efendimize böyle dil uzatan birinin Danimarka'daki karikatğrcüyle ne farkı var? Ve bu kişi hala kırmızı plakalı makamında kalacak mı?
Bakara olayı kanıtlandimi kesin bilmiyorum ama secim gecesi başbakan konuşma yaptığı sırada başbakan bakaraci bide sanırım diyanet işleri başkanıydı su an tam hatırlamıyorum ucu kursudeydi ama ikisi bakaraciya pas vermediler ayrıca bakaraci özür dilemiştir yaptığından dolayı birde uzun sure twitter kullanmadı bunlar haber olarak yazıldı zaten ama ses kayıtlarının ona ait olup olmadığı kanitlandimi onu bilmiyorum.....
Egemen bağış kendi de özür diledi zaten ne kadar kayıtlar montaj densede hal tavırlar kayıtların gerçek olduğu yonundeydihaberde izlemiştim daha evvel
bi adam çıktı araştırdık montaj dedi,ne kadar doğru bilmiyorum ama
evet o gün balkon konuşmasına beraber çıkmışlar
hmm surat astı,demek tavır koymuşlar
Çok iyi niyetlisin be Ebedi...Bilmemek bu çağda bana çok abes geliyor açıkçası,hele ki bu konumdaki adamlar...
Tepki verme konusuna kendi adıma cevap vereyim,kast ettiğim şey başka.Yusuf Yerkel gidip tekme attı vatandaşa,kameralar gözümüze soktu görüntüyü.Arınç çıktı,vurmadı dedi.Sonra ? Vurmadı diyenler çıkmadı mı burada ?
Egemen bağış kendi de özür diledi zaten ne kadar kayıtlar montaj densede hal tavırlar kayıtların gerçek olduğu yonundeydi
dalgamı geçtin anlamadım :) ama iyi niyetliyim,kendimi mi övdüm ne
öyle deme gerçekten bilmeyen bi çok insan var ben inanıyorum bi çok şeyin bilinmediğine
bakalım çıkıp ne gibi açıklama yapacak,yanlış bilgi sahibide olabilir
ben bazen konuların sonrasını bekliyorum
tekme attı ama bi öncesi var işin,adam arabaya tekme atıyor
taşkınlık çıkarıyor,tutupta o adama haklı demiceksiniz değil mi?
Yok dalga geçmedim,ciddi anlamda yazdım.Ona meydan verdiysem de kusura bakma.Doğru veya yanlış onu Allah bilir,çünkü biz yalnızca görmemizi istediklerini görüyoruz bu ne A ne B partisi ile ilgili,benim nazarımda hepsi aynı...
Arabaya tekme atmış Ebedi,gidip de müşavire atmamış değil mi ? Tut ki ona yeltendi.Sen koskoca devleti temsil ediyorsun orada,öfkene yenilemezsin.Korumalara söylersin,polise talimat verirsin,uzaklaştırır. Biri araba,biri insan.Yapma lütfen.
yok öyel düşünmedim,espri yaptım :)
evet tekme atmasına gerek yok
orda polismi ne vardı adamı tutmuştu zaten
ama bazen öyel oluyorki ,insanın sabrı taşıyor,o hengamede kim kime, dum duma
o adam zaten iyi niyetli değil,sen ne diye arabaya tekme atıyorsun.
O adam soma olayinda yakinini kaybetmisti! Siz o durumda artik saglikli düsünebilirmiydiniz?
Nerden biliyorsunuz o adamin niyeti kötü oldugu?
Ayrica o makamdaki adam (yerkel) böyle üzücü bir durumda (soma maden olayi) bu kadar kolay öfkesine yeniliyorsa,
o makamda ne isi var? Adam o statüde millete örnek olmak zorunda!
Orda polisler varken dövmek neyine? Iyi o zaman halkta böyle yapsin, her öfkesine yenildiginde insanlar sokaktaki insanlari dövsün.
Hiç kimse polise sikayet etmesin, karsidakine hemen vursunlar o zaman!
Ya bir partiyi yada sahisi sevilebilcegini anliyorum fakat o partinin her yaptigini mesrulastirmak nedir arkadas? Yani birseferde "evet, yaptiklari son derece yalnis, kiniyorum" demek ile ne oluyor? Parti sevgisimi azaliyor?
bakın orda ne yazmışım evet tekme atmasına gerek yoktu
nasılsa polis tutmuştu onu dedim
Danimarkadaki karikaturcu islama inanmadigi icin yapiyodu bunu. Bu adam din satiyo sonra kendi dinini kotuluyo kendi peygamberine hakaret ediyo.
Zeka kısmı hariç tüm yazdıklarına katılıyorum.Ona da katılmıyorum derken salt zeka işi değil çünkü.Yüreğine sağlık dans.
yok öyel düşünmedim,espri yaptım :)
evet tekme atmasına gerek yok
orda polismi ne vardı adamı tutmuştu zaten
ama bazen öyel oluyorki ,insanın sabrı taşıyor,o hengamede kim kime, dum duma
o adam zaten iyi niyetli değil,sen ne diye arabaya tekme atıyorsun.
O adam soma olayinda yakinini kaybetmisti! Siz o durumda artik saglikli düsünebilirmiydiniz?
Nerden biliyorsunuz o adamin niyeti kötü oldugu?
Ayrica o makamdaki adam (yerkel) böyle üzücü bir durumda (soma maden olayi) bu kadar kolay öfkesine yeniliyorsa,
o makamda ne isi var? Adam o statüde millete örnek olmak zorunda!
Orda polisler varken dövmek neyine? Iyi o zaman halkta böyle yapsin, her öfkesine yenildiginde insanlar sokaktaki insanlari dövsün.
Hiç kimse polise sikayet etmesin, karsidakine hemen vursunlar o zaman!
Ya bir partiyi yada sahisi sevilebilcegini anliyorum fakat o partinin her yaptigini mesrulastirmak nedir arkadas? Yani birseferde "evet, yaptiklari son derece yalnis, kiniyorum" demek ile ne oluyor? Parti sevgisimi azaliyor?
Bir danisman vatandas tekmeliyor. Baska bir vatandas ama arabaya vurdu diyor. O tekmelenenin cani gitmis canlari gitmis arabaya vurmus cok mu ? Allah kimseye yakinlarinin acisini gostermesin. Hele yakinlarini boyle katliam gibi bir olayda kaybedip "yok yeaa olmek bu isin fitratinda var" diyip dalga gecer gibi 100 yil onceki olaylari ornek gosteren bi Basbakanla! hic karsilatirmasin. Iyi adam sadece arabaya tekme atmis ben olsam daha fena seyler yapabilirdim o aciyla.
Yusuf Yerkel utanmaz bir adamdir. Ama onu gorevden aldigini soyleyip almayanlar onu koruyanlar daha Utanmazdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?