Efkan Ala'nın Hz. Muhammed'le ilgili skandal sözlerine büyük tepki

peygamberler hata yapar , fakat günah işlemezler
kaldıki kibir en büyük günahlardandır,bunu hz.Muhammed'in yapmasının imkanı yok zaten
habere sadece güldüm :)
ne dediğini bilmiyor,o yüzden yoruma gerek yok,bilseydi söylemezdi zaten
ALLAH islah etsin cümlemizi...

Peygamber Efendimize böyle dil uzatan birinin Danimarka'daki karikatğrcüyle ne farkı var? Ve bu kişi hala kırmızı plakalı makamında kalacak mı?

Bu yanlis bilinece bi konu degil. Islama inanmiyorum ama hicbi sey bilmeyen bi musluman bile hz muhammedin gurura kapildigini soylemeye korkar. Dininizde hz muhammed nefsini yenmis bi insan degil mi? Yani su olmezden evvel olmek tabirine uyan? Koskoca peygamber yahu! Gurur nefistendir. Bir insan inandigi peygamberin nefsine yenildigini nasil iddia eder. Inancli bi insan degil demek ki.

Ben dinlere peygamberlere inanmiyorum. Ben bile peygamberinizin kibir gurur yaptiguni asla soylemem. 1500 yil sonra bile dunyada bu kadar insani pesinden surukluyosa zekaya hayran olurum sadece.

Zeka kısmı hariç tüm yazdıklarına katılıyorum.Ona da katılmıyorum derken salt zeka işi değil çünkü.Yüreğine sağlık dans.

Peygamber Efendimize böyle dil uzatan birinin Danimarka'daki karikatğrcüyle ne farkı var? Ve bu kişi hala kırmızı plakalı makamında kalacak mı?

Danimarkadaki karikaturcu islama inanmadigi icin yapiyodu bunu. Bu adam din satiyo sonra kendi dinini kotuluyo kendi peygamberine hakaret ediyo.

Bakara olayı kanıtlandimi kesin bilmiyorum ama secim gecesi başbakan konuşma yaptığı sırada başbakan bakaraci bide sanırım diyanet işleri başkanıydı su an tam hatırlamıyorum ucu kursudeydi ama ikisi bakaraciya pas vermediler ayrıca bakaraci özür dilemiştir yaptığından dolayı birde uzun sure twitter kullanmadı bunlar haber olarak yazıldı zaten ama ses kayıtlarının ona ait olup olmadığı kanitlandimi onu bilmiyorum.....

haberde izlemiştim daha evvel
bi adam çıktı araştırdık montaj dedi,ne kadar doğru bilmiyorum ama
evet o gün balkon konuşmasına beraber çıkmışlar
hmm surat astı,demek tavır koymuşlar

haberde izlemiştim daha evvel
bi adam çıktı araştırdık montaj dedi,ne kadar doğru bilmiyorum ama
evet o gün balkon konuşmasına beraber çıkmışlar
hmm surat astı,demek tavır koymuşlar
Egemen bağış kendi de özür diledi zaten ne kadar kayıtlar montaj densede hal tavırlar kayıtların gerçek olduğu yonundeydi:31:

Çok iyi niyetlisin be Ebedi...:1: Bilmemek bu çağda bana çok abes geliyor açıkçası,hele ki bu konumdaki adamlar...

Tepki verme konusuna kendi adıma cevap vereyim,kast ettiğim şey başka.Yusuf Yerkel gidip tekme attı vatandaşa,kameralar gözümüze soktu görüntüyü.Arınç çıktı,vurmadı dedi.Sonra ? Vurmadı diyenler çıkmadı mı burada ?

dalgamı geçtin anlamadım :) ama iyi niyetliyim,kendimi mi övdüm ne
öyle deme gerçekten bilmeyen bi çok insan var ben inanıyorum bi çok şeyin bilinmediğine
bakalım çıkıp ne gibi açıklama yapacak,yanlış bilgi sahibide olabilir
ben bazen konuların sonrasını bekliyorum
tekme attı ama bi öncesi var işin,adam arabaya tekme atıyor
taşkınlık çıkarıyor,tutupta o adama haklı demiceksiniz değil mi?

Son düzenleme:
Egemen bağış kendi de özür diledi zaten ne kadar kayıtlar montaj densede hal tavırlar kayıtların gerçek olduğu yonundeydi:31:

eğer gerçekse yazıklar olsun kim olursa olsun
ama en doğrusunu ALLAH bilir.

dalgamı geçtin anlamadım :) ama iyi niyetliyim,kendimi mi övdüm ne
öyle deme gerçekten bilmeyen bi çok insan var ben inanıyorum bi çok şeyin bilinmediğine
bakalım çıkıp ne gibi açıklama yapacak,yanlış bilgi sahibide olabilir
ben bazen konuların sonrasını bekliyorum
tekme attı ama bi öncesi var işin,adam arabaya tekme atıyor
taşkınlık çıkarıyor,tutupta o adama haklı demiceksiniz değil mi?

Yok dalga geçmedim,ciddi anlamda yazdım.Ona meydan verdiysem de kusura bakma.Doğru veya yanlış onu Allah bilir,çünkü biz yalnızca görmemizi istediklerini görüyoruz bu ne A ne B partisi ile ilgili,benim nazarımda hepsi aynı...

Arabaya tekme atmış Ebedi,gidip de müşavire atmamış değil mi ? Tut ki ona yeltendi.Sen koskoca devleti temsil ediyorsun orada,öfkene yenilemezsin.Korumalara söylersin,polise talimat verirsin,uzaklaştırır. Biri araba,biri insan.Yapma lütfen.

Yok dalga geçmedim,ciddi anlamda yazdım.Ona meydan verdiysem de kusura bakma.Doğru veya yanlış onu Allah bilir,çünkü biz yalnızca görmemizi istediklerini görüyoruz bu ne A ne B partisi ile ilgili,benim nazarımda hepsi aynı...

Arabaya tekme atmış Ebedi,gidip de müşavire atmamış değil mi ? Tut ki ona yeltendi.Sen koskoca devleti temsil ediyorsun orada,öfkene yenilemezsin.Korumalara söylersin,polise talimat verirsin,uzaklaştırır. Biri araba,biri insan.Yapma lütfen.

yok öyel düşünmedim,espri yaptım :)
evet tekme atmasına gerek yok
orda polismi ne vardı adamı tutmuştu zaten
ama bazen öyel oluyorki ,insanın sabrı taşıyor,o hengamede kim kime, dum duma
o adam zaten iyi niyetli değil,sen ne diye arabaya tekme atıyorsun.

O adam soma olayinda yakinini kaybetmisti! Siz o durumda artik saglikli düsünebilirmiydiniz?
Nerden biliyorsunuz o adamin niyeti kötü oldugu?

Ayrica o makamdaki adam (yerkel) böyle üzücü bir durumda (soma maden olayi) bu kadar kolay öfkesine yeniliyorsa,
o makamda ne isi var? Adam o statüde millete örnek olmak zorunda!

Orda polisler varken dövmek neyine? Iyi o zaman halkta böyle yapsin, her öfkesine yenildiginde insanlar sokaktaki insanlari dövsün.
Hiç kimse polise sikayet etmesin, karsidakine hemen vursunlar o zaman!

Ya bir partiyi yada sahisi sevilebilcegini anliyorum fakat o partinin her yaptigini mesrulastirmak nedir arkadas? Yani birseferde "evet, yaptiklari son derece yalnis, kiniyorum" demek ile ne oluyor? Parti sevgisimi azaliyor?

O adam soma olayinda yakinini kaybetmisti! Siz o durumda artik saglikli düsünebilirmiydiniz?

Ayrica o makamdaki adam (yerkel) böyle üzücü bir durumda (soma maden olayi) bu kadar kolay öfkesine yeniliyorsa,

Orda polisler varken dövmek neyine? Iyi o zaman halkta böyle yapsin, her öfkesine yenildiginde insanlar sokaktaki insanlari dövsün.

Ya bir partiyi yada sahisi sevilebilcegini anliyorum fakat o partinin her yaptigini mesrulastirmak nedir arkadas? Yani birseferde "evet, yaptiklari son derece yalnis, kiniyorum" demek ile ne oluyor? Parti sevgisimi azaliyor?

bakın orda ne yazmışım evet tekme atmasına gerek yoktu
nasılsa polis tutmuştu onu dedim :34:

bakın orda ne yazmışım evet tekme atmasına gerek yoktu
nasılsa polis tutmuştu onu dedim :34:

Hayir mesrulastiriyorsunuz. Yok öfkesine yenilmistir felan. Yok o kisi arabaya tekme atmasaydi.. Yerkelin o kisiyi vurmasina hiç bir neden yoktu!
Yaptigi sey son derece yalnisti ve adam isinden olmasi gerekiyordu.

Isinden olmadi, hatta rapor aldi doktordan bacagi felan agriyor diye. Yani bu kada asaglik bir adam bu!
Insan yasta olan bir kisiye tekme atarmi? Yani birak bu isin dini boyutunu, resmen insafsiz ve o makamda olan bir kisiye yakismayan bir hareket.

Danimarkadaki karikaturcu islama inanmadigi icin yapiyodu bunu. Bu adam din satiyo sonra kendi dinini kotuluyo kendi peygamberine hakaret ediyo.

Din satanlar böyle eline yüzüne bulaştırır. Allah böyle rezil eder. Kur'an-ı Kerim'de bir ayette ''En iyi tuzak kuran Allah'tır'' diye okumuştum

Zeka kısmı hariç tüm yazdıklarına katılıyorum.Ona da katılmıyorum derken salt zeka işi değil çünkü.Yüreğine sağlık dans.

Zeka kısmına gelince son din olan İslam dini Yüce Allah'ın dinidir. Ve bizi yaratan Allah bizim aklımızı başımızdan alacak şekilde dünyayı ve bütün kainatı yaratmıştır.

Ama Yüce Allah Kur'an-ı Kerim de bizim aklımızı kullanmamızı istemiştir. Birçok ayette düşünmemiz ve aklımızı kullanmamızı bize buyurmuştur.

Peki neden Enerji Bakanı'nın arabasına tekme atılmadı, kendisine hakaret edilmedi de; bu adamı mikroskopla seçtiler? Onun bir tahrik etmesi olmasın?

başbakanın kendisi vatandaşa tokat atarsa yanındaki yalakalar da tekmeler:50:

aaa neden öyle diyorsunuzki,arabanında canı var. demekki canı yanmış uf olmuş. onu gören danışmanda ağlayan arabaya acımış,o sinirle gitmiş neden ağlattın arabayı canını yaktın. bak gör o acıyı sende yaşa diye onu tekmelemiş. :))

Bir danisman vatandas tekmeliyor. Baska bir vatandas ama arabaya vurdu diyor. O tekmelenenin cani gitmis canlari gitmis arabaya vurmus cok mu ? Allah kimseye yakinlarinin acisini gostermesin. Hele yakinlarini boyle katliam gibi bir olayda kaybedip "yok yeaa olmek bu isin fitratinda var" diyip dalga gecer gibi 100 yil onceki olaylari ornek gosteren bi Basbakanla! hic karsilatirmasin. Iyi adam sadece arabaya tekme atmis ben olsam daha fena seyler yapabilirdim o aciyla.

Yusuf Yerkel utanmaz bir adamdir. Ama onu gorevden aldigini soyleyip almayanlar onu koruyanlar daha Utanmazdir.

Telefondan girdiğim için beğenemedim ama yazmak istedim :-)
Bir danisman vatandas tekmeliyor. Baska bir vatandas ama arabaya vurdu diyor. O tekmelenenin cani gitmis canlari gitmis arabaya vurmus cok mu ? Allah kimseye yakinlarinin acisini gostermesin. Hele yakinlarini boyle katliam gibi bir olayda kaybedip "yok yeaa olmek bu isin fitratinda var" diyip dalga gecer gibi 100 yil onceki olaylari ornek gosteren bi Basbakanla! hic karsilatirmasin. Iyi adam sadece arabaya tekme atmis ben olsam daha fena seyler yapabilirdim o aciyla.

Yusuf Yerkel utanmaz bir adamdir. Ama onu gorevden aldigini soyleyip almayanlar onu koruyanlar daha Utanmazdir.

Back