Efkan Ala'nın Hz. Muhammed'le ilgili skandal sözlerine büyük tepki

Neden siyaset konuşmalarına dini peygamberi alet ederler hala anlamakta zorlanıyorum. Peygamber efendimizin hayatına, gururdan kibirden, gösterişten nasıl uzak olduğuna dair o kadar bilgi varken elimizde gururuna kapıldı ne demektir. Bu nasıl bir ithamdır sen karşındaki herhangi birini değil peygamberini itham ediyorsun eleştiriyorsun. Onun saçının kılının ucu olamaz kimse tevazu konusunda. :47:

Ben açık söyleyeyim, Egemen Bağış tapelerde bir ayetle dalga geçip "bakara makara" dediğinde, RTE öfkeden köpürecek ve Egemen Bağış'ı partiden atacak diye düşündüm.

Niye öyle düşündüm bilmiyorum. RTEyi ve AKPyi hiç bir zaman sevmedim ama radikal de olsa müslüman sanıyormuşum demek.

Bu insanların arasındaki tek meselenin para olduğunu ancak o zaman anladım.

Bu yüzden bu tip gelişmeler beni artık şaşırtmıyor. Paradan başka hiç bir değeri olmayan insanlar.

Kafayı yemiş iyice kanıtı var mıymış?
Ne cürretle neye dayanarak böyle konuşuyor?
kimbilir kimin maşası kimbilir yine gizli saklı nereyi sattılarda balon gündem yaratmaya çalışıyorlar

Hey gidi TÜRKİYEM heeyyy

Bakara Makaradan sonra şaşırmadım.Ve mübarek Ramazan günü Allah herkesin layığını versin diyorum.:42:

peygamberler hata yapar , fakat günah işlemezler
kaldıki kibir en büyük günahlardandır,bunu hz.Muhammed'in yapmasının imkanı yok zaten
habere sadece güldüm :)
ne dediğini bilmiyor,o yüzden yoruma gerek yok,bilseydi söylemezdi zaten
ALLAH islah etsin cümlemizi...

sevdalinkanın dediği gibi alışığız aslında...başkası yapınca millet nasıl ayaklanıyordu...çok garip....gözleriniz kullaklarınızmı bağlandı yoksa

Din ile siyasetin neden birbirine karıştırılmaması gerektiğine milyonuncu kez şahit oluyoruz sayın seyirciler. Beyin önemli önemli bir organ..:ssz:

Eger bu haberin dogruluk bi yani warsa we Efkan Ala söylemişse şayet bi açıklama yapar heralde!

Yetersiz insanlar böyle mevkilere gelince kendileri de şaşırıp ne dediklerini bilmiyorlar. :27:

şu bakara makara olayı kanıtlandımı?
hemde tepki vemior falan demişsini,burda herkes tepkisini ortaya koydu
daha ne bekliyorsunuz,sosyal medayadan mı?
benim oradan haberim yok zaten
bu adam bilmiyor olabilirmi,bazen insanlar gerçekten bazı konuları yanlış biliyor
kimse koruyorsun falan demesin.

bu adam bilmiyor olabilirmi,bazen insanlar gerçekten bazı konuları yanlış biliyor
Bakara olayı kanıtlandimi kesin bilmiyorum ama secim gecesi başbakan konuşma yaptığı sırada başbakan bakaraci bide sanırım diyanet işleri başkanıydı su an tam hatırlamıyorum ucu kursudeydi ama ikisi bakaraciya pas vermediler ayrıca bakaraci özür dilemiştir yaptığından dolayı birde uzun sure twitter kullanmadı bunlar haber olarak yazıldı zaten ama ses kayıtlarının ona ait olup olmadığı kanitlandimi onu bilmiyorum.....

Çok iyi niyetlisin be Ebedi...:1: Bilmemek bu çağda bana çok abes geliyor açıkçası,hele ki bu konumdaki adamlar...

Tepki verme konusuna kendi adıma cevap vereyim,kast ettiğim şey başka.Yusuf Yerkel gidip tekme attı vatandaşa,kameralar gözümüze soktu görüntüyü.Arınç çıktı,vurmadı dedi.Sonra ? Vurmadı diyenler çıkmadı mı burada ?

Bu yanlis bilinece bi konu degil. Islama inanmiyorum ama hicbi sey bilmeyen bi musluman bile hz muhammedin gurura kapildigini soylemeye korkar. Dininizde hz muhammed nefsini yenmis bi insan degil mi? Yani su olmezden evvel olmek tabirine uyan? Koskoca peygamber yahu! Gurur nefistendir. Bir insan inandigi peygamberin nefsine yenildigini nasil iddia eder. Inancli bi insan degil demek ki.

Ben dinlere peygamberlere inanmiyorum. Ben bile peygamberinizin kibir gurur yaptiguni asla soylemem. 1500 yil sonra bile dunyada bu kadar insani pesinden surukluyosa zekaya hayran olurum sadece.

Back