Saç Rengi ve Saç Boyama Effect Saç Boyaları

katerinaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
42
0
16
Manisa
kızlar hani bej sarıılar isteriz ama turunculuklardan kurtulamayız , kırmızımsı kızıllar isteriz bakırlıktn uzaklaşamaz boya ustune boya.
bu boyaları nette rastlantı eseri gördüm türkiyede var mı bilmiyorum olsa hemen alırım ..
Sizlerden bilen yada türkiyede buna benzer baska bir markada üretilen boya var mı ?

gün ışığında yansıması

aksam oda ışığında yansıması

canım bunlar boya değil saç renginde değişiklik yapmıyor mesela kahve saça kızıl uygulayınca renk kızıl olmuyor kızıl parıltılar efek geliyor.
umarım anlatabilmişimdir.

resimler yabancı bir blogtan alınma benim değil

hmm anladım ben boya sanmıştım..demin araştırıyım dedimde bu boyalarla ilgili hiç bişey bulamadım,türkiyede yok sanırım...

[

ya canım 60 ml boyaya 120 ml oksidan diyor dogrumu acaba ?

içinden çıkan kağıttamı yazıyo,bende tam sana msj atıyodum..sırf senin için oturup beklicem bu akşambenim bildiğim bi kutu oksidan yeter..kaç tane aldınki sen

ben 3 tane aldım .:):)valla kötü bişey olursa oturup aglarım bitsin hemen eklicem resmi bende bir kutu biliordum ama kagıtta 120 diyor İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 12.1 ÖZEL AÇICI SARI SANDRE | İgora Royal Ana Renk ve Küllü | Schwarzkopf baksana burdada öyle diyor ya napsam acaba

hmm anladım ben boya sanmıştım..demin araştırıyım dedimde bu boyalarla ilgili hiç bişey bulamadım,türkiyede yok sanırım...

canım ben kuaföre gittiğimde buna benzer bir boya uygulancaktı malzemeci gelmişti tam o sırada bu renk vermez ilk boya ikincisi geldiğinde uygularsın parıltı verir istediği tonda yansımalar verir demişti.
türkiyede var ama markasını bilmiyorum ..

kuaföre sorsaydın canım keşke..satan yerler vardır mutlaka..dur ben bi araştırıyım bakalım bişey bulabilcekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…