canım bunlar boya değil saç renginde değişiklik yapmıyor mesela kahve saça kızıl uygulayınca renk kızıl olmuyor kızıl parıltılar efek geliyor.
umarım anlatabilmişimdir.
resimler yabancı bir blogtan alınma benim değil
[
ya canım 60 ml boyaya 120 ml oksidan diyor dogrumu acaba ?
içinden çıkan kağıttamı yazıyo,bende tam sana msj atıyodum..sırf senin için oturup beklicem bu akşambenim bildiğim bi kutu oksidan yeter..kaç tane aldınki sen
ben 3 tane aldım .:):)valla kötü bişey olursa oturup aglarım bitsin hemen eklicem resmibende bir kutu biliordum ama kagıtta 120 diyor İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 12.1 ÖZEL AÇICI SARI SANDRE | İgora Royal Ana Renk ve Küllü | Schwarzkopf baksana burdada öyle diyor ya napsam acaba
hmm evet özel açıcı seride 2 tane diyo..öle yap bakalım,açıcı etkisinin daha fazla olması için sanırım
hmm anladım ben boya sanmıştım..demin araştırıyım dedimde bu boyalarla ilgili hiç bişey bulamadım,türkiyede yok sanırım...
bendeki oksidanlar 50lik 2 tane yeter herhalde
canım ben kuaföre gittiğimde buna benzer bir boya uygulancaktı malzemeci gelmişti tam o sırada bu renk vermez ilk boya ikincisi geldiğinde uygularsın parıltı verir istediği tonda yansımalar verir demişti.
türkiyede var ama markasını bilmiyorum ..
canım boyadık beklioruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?