E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
bebeğim aktardan aldım bunu..soruştur bir mutlaka bulursunkaydirigubbakcemile5nerden buldun bunu asomm.almam lazımm bundan benimde
asocum nasıl buluyosun böyle orjinal şeyleri
opuyorumnanaktan.gerçekten kullanışlı bir şeye benziyor .aktarlardan mı aldın?
sonuçlarını bekliyorusss
bebeğim aktardan aldım bunu..soruştur bir mutlaka bulursunkaydirigubbakcemile5
valla aklıma geldikçe sürüyorum minelim,gözüme kaçırmassam sorun yok:roflol:kirpiklerim zaten uzundur allaha şükürkaşlarımda yerinde:):smiley-cool:bakım maksatlı aldım,yani tavsiye ederim aşkım
valla benim uzun olduğu için anlamıyorumbenneyaptımkiama uzatır tabi minelcim sen bulabilirsen temin et bi taneyerimsenibenbenimde kirpiklerim ufakk.uzatır mı acep:jeyyar:
ögrendiğim iyi oldu ne orjinal şey bu yafff:lepi:
ben de blue ocean marka kaş ve kirpik yağı almıştım hevesli hevesli kullanıyodum kiiiiiii burdan bi arkadaş bi konu açtı bütün hevesim kaçtıkirpik kılları kesinlikle gürleşmezmiş ne yaparsak yapalım değişmezmiş, kendisi güzellik uzmanıymış.. neden yalan söylesin dedim ondan beri kullanasım gelmiyo ben de 12 ytl verdiydim sanırım içime oturdu ..
inşallah canım..bende kullanıyorum bu markayı inş etkisini görürüm..
al tabi patim almışken kirpiğnede sürersin iştehihoyyytwuuww süper bi ürün bence :lepi:
kirpik için deglde kaş için kesin ve kesin almalıyım delikafadulden
bebem ben bunu beşiktaştan aldım,ama mısır çarşısındada bulabilirsin belki,soruştur bi,ben aldığım aktarı tarif ederim bulamassanbitanem, Mısır çarşısından mı aldın bunu bebeğim ? Ben de bakıcam eğer öyleyse =)
:bbo:sen boşver canım kullanyerimsenibenbiliyorum o markanında görmüştüm bakım yağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?