-
- Konu Sahibi okaliptus06
Çok teşekkür ederim. Size de bol şifalarTebrik ediyorum. İnş hepsi şifa olarak döner.
Ankaradayım ben sizin doktorunuz kim?
Çok duydum adını.Çok teşekkür ederim. Size de bol şifalarİstanbuldayım ben de. Doktorum Haşmet Işıklı. Muayenehanesi Etiler’de. Çok memnunum kendisinden. Ayrıca terapi de yapıyor.
Canım merhaba, ativanı gece alınca sabsh mutsuz uyanıyorum günüm öyle geçiyor. Sen kaç mg içiyordun. Memnunmuydun?Hastalık korkusu bende de var efexora o sebeple başlatmıştı doktor ama hiç azaltmadı bu korkuyu.
Aksine doktorlara gitmeye devam ettim.
Yeşil reçeteli ilaç bende kullanıyorum, bırakırken de kullandım. Cipralex ve ativan eşliğinde azaltarak bıraktırdı.
Şu an başka antidepresan artı terapi alıyorum.
Terapi iyi gelecektir. Acil şifalar diliyorum.
Nolcak Bu sabah uyandigimizdaki mutsuzluk ativan çok güzel bi ilaç keşke yeşil reçete olmasa,:))Canım merhaba, ativanı gece alınca sabsh mutsuz uyanıyorum günüm öyle geçiyor. Sen kaç mg içiyordun. Memnunmuydun?
Merhaba ben yaklaşık bir senedir efoxor 150 kullanıyorum ama pek işe yaramadı hala depresyondayim . Bana bipolar tanısı koydular ama psikolog borderline diyor ama ben bunları kabullenmek istemiyorum .Merhaba,
Efexor xr kullananlar başlangıçta hangi yan etkilri yaşadınız? Kaç günde adapte oldunuz?
Ben 2. Gündeyim bulantı baş dönmesi ve iç sıkıntısı var
Hangi şehirdesiniz? Doktor önerebilirim. Bipolar, depresyon, borderline hepsi çok farklı belki kombine ilaç gereken teşhisler. Ben ilaç içmiyorum bıraktım hepsini. Tolore edemedim. Yeşil reçeteli ilaçların yoksunluğu ile mücadele ediyorum hala.Merhaba ben yaklaşık bir senedir efoxor 150 kullanıyorum ama pek işe yaramadı hala depresyondayim . Bana bipolar tanısı koydular ama psikolog borderline diyor ama ben bunları kabullenmek istemiyorum .
Hangi şehirdesiniz? Doktor önerebilirim. Bipolar, depresyon, borderline hepsi çok farklı belki kombine ilaç gereken teşhisler. Ben ilaç içmiyorum bıraktım hepsini. Tolore edemedim. Yeşil reçeteli ilaçların yoksunluğu ile mücadele ediyorum hala.(merhaba
Ankaradayım. Burada doktorum.Merhaba Bursa'da yasiyorun doktor öneriniz varsa çok iyi olur .
Aynen. Bende benzo yu 5 ay kullandım o sıkıntı yaptı 2 ay oldu keseli ama baş ağrım çarpıntım baş dönmelerim tam düzelmedi.Tam bir baş belasidir. Bağımlı kılar insanı. Bırakmak altı ayı gerektiriyor. Çok lazım değilse kullanım önermem.
Ritrovil çok berbat. Aslında hepsi çok kötü de işte bir çare diye ama herşey daha beter oluyor sanki.Aynen. Bende benzo yu 5 ay kullandım o sıkıntı yaptı 2 ay oldu keseli ama baş ağrım çarpıntım baş dönmelerim tam düzelmedi.
Merhaba yeni görüyorum mesajınızı ben ativanı 2.5 sabah 2.5 mg akşam alıyorum diğer aydan itibaren çeyrek çeyrek azaltmaya gideceğiz. Ativan bana iyi geldi wow çok iyiyim demiyorum ama normale döndürüyor diyebilirim. Yeni başladığım ilaçların yan etkilerini de tolere ediyor.Canım merhaba, ativanı gece alınca sabsh mutsuz uyanıyorum günüm öyle geçiyor. Sen kaç mg içiyordun. Memnunmuydun?
Ahh o sabah anksiyetesi nasıl yeneceğiz bunuuMerhaba yeni görüyorum mesajınızı ben ativanı 2.5 sabah 2.5 mg akşam alıyorum diğer aydan itibaren çeyrek çeyrek azaltmaya gideceğiz. Ativan bana iyi geldi wow çok iyiyim demiyorum ama normale döndürüyor diyebilirim. Yeni başladığım ilaçların yan etkilerini de tolere ediyor.
Sabah mutsuzluğu ativanla alakalı değil bence sabah anksiyetesi yaşıyorsunuz muhtemelen. Kortizol yükseldiği için stres seviyeniz ilk 1 saat artıyor. Ben de her sabah oluyordu bu durum. Şimdi arada sırada yaşıyorum. Sabah anksiyetesi berbat bir his.
İlaçları ne için bıraktınız tamamen düzeldinizmiiAnkaradayım. Burada doktorum.
Efexor cidden zor bir ilaç bırakırken başka antidep verilerek bıraktırılıyor. 2 hafta kullandım ona rağmen 3 hafta çektim.
Olabilir hayat sevincim düşük olunca yine mi güne başladık diyorum kim bilir :))Merhaba yeni görüyorum mesajınızı ben ativanı 2.5 sabah 2.5 mg akşam alıyorum diğer aydan itibaren çeyrek çeyrek azaltmaya gideceğiz. Ativan bana iyi geldi wow çok iyiyim demiyorum ama normale döndürüyor diyebilirim. Yeni başladığım ilaçların yan etkilerini de tolere ediyor.
Sabah mutsuzluğu ativanla alakalı değil bence sabah anksiyetesi yaşıyorsunuz muhtemelen. Kortizol yükseldiği için stres seviyeniz ilk 1 saat artıyor. Ben de her sabah oluyordu bu durum. Şimdi arada sırada yaşıyorum. Sabah anksiyetesi berbat bir his.
İlaçları ne için bıraktınız tamamen düzeldinizmii
Napacagiz böyle bilmem.Yok canım ne düzelmesi herşey daha kötü oldu. 3 çeşit ilaç denedim yoruldum. Hepsi de tansiyonuma ve vertigoma kötü geldi. Eski halimi arar oldum.
Pes ettim ilaçsız yaşamak istiyprum. Çok acil bi sıkıntım olursa sakinleştiricilerim var. Öyle idare ederek yaşamayı deneyeceğim. İlaç kimisinde olumlu fark yaratıyor benim karaciğerim yavaş çalışıyormuş o yüzden ilaçların yan etkilerinş yoğun yaşıyorum. Artık hiç bi ilaca inancım kalmadı kendi adıma.
Efexor içtiğim her sabahta yaşıyordum maalesef çünkü kaygım azalmıyordu. Uykuda her şeyin geçtiği fikri bence etkili oluyor. Sonra bi uyanıyorsun kaldığı yerden ataklar kaygılar devam ediyor. Yolunda gitmeyen bi şeyler hissi, hasta olduğunu düşünme, neyim var diye sorgulama bunlar zihinde adeta şimşek gibi çakıyor uyanır uyanmaz. O da beraberinde titreme, çarpıntı, nefes alamama ve korkuyu getiriyor.Ahh o sabah anksiyetesi nasıl yeneceğiz bunuu
Kas ağrıları berbattır ben de çok çektim hala da çekiyorum arada.Olabilir hayat sevincim düşük olunca yine mi güne başladık diyorum kim bilir :))
Ativanı ben de aralarda içtim rivoclonu keserken. Tranko buskas da var elimde ama 2 kere içmişim. Gün içinde yaşadıklarımı da geçecek hepsi azalacak diye kendimi meşgul etmeye çalışıyorum. Bu hafta kas ağrıları da başladı. Yatmak istiyorum hep. Allah herkesin yardımcısı olsun.