Efeksor rexzapin ve avitan kullananlar bakabilir mi

kkforumkimkim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
864
140
23
33
Merhaba doktorum ilaclarimi bunlarla değiştirdi henüz sadece avitani kullandım sakinlestirmesi güzel.Peki diğerlerini kullananlar varsa ne düşünüyorsunuz ne gibi etkileri oldu

Merhaba doktorum ilaclarimi bunlarla değiştirdi henüz sadece avitani kullandım sakinlestirmesi güzel.Peki diğerlerini kullananlar varsa ne düşünüyorsunuz ne gibi etkileri oldu
Rexapini esim kullandi baya uzun sure aksamlari iciyodu guzel uyutuyor , hatta bende iciyodum uyku sorunum var pazar gunleri uyumak icin iciyodum. Efeksor dediginizi simdi iciyo rexapini kesince onu verdi. Cok cok iyi geldi anksiyete tedavisi goruyo esim ama anksiyetesi biraz ilerlemis durumda.

Efeksoru rexapinle aynı anda kullanmadı değil mi

Rexapin iştah açtı mi peki

Efexor 70 mg kullandım bir sene. Sonra 150 mga geçtim. Vücudumda alerji yaptı. O yüzden aniden kes dedi doktor. Hayatımın en kötü iki haftasını yaşadım. Bir hafta su bile adam akıllı içemedim hep kustum. Acillik oldum kaç sefer. O kadar çeşit antidepresan ilaç kullandım ama hiç bu raddede antidepresan çekilme sendromu yaşamamıştım. Bana özel durum diyeceğim ama ekşi sözlükte bu ilaç hakkında 15 sayfalık entry var

Merhabalar açıkçası çok şaşırdım doktorunuza efexor kullanıp birden kes demesine ağır bir ilaç başlarken de bırakırken de doz azaltılarak bırakılır ve yanına ek bir ilaç yazılır beyni kandırıp öyle efexor bırakılır benim doktorum öyle yapmıştı bana bıraktırırken dozu azalta azalta 3 ayı buldu resmen sonra gün aşırı daha sonra da tamamen bırakırken yanına yan etkisi az bir antidepresan yazdı ben de kullanmadık ne olacak dedim hayatımın en kötü 4 gününü yaşadım allahım kavuştu sonra aklıma birden doktorun verdiği ek ilaç geldi hemen aldım yoksunluk belirtileri bitti 10 gün kadar kullandım onu da bıraktım hiçbir sorun yaşamadım 2 sene oldu efexor bırakalı ama 1 aydır stres sıkıntı yaşadığım şeyler ağır geldi anksiyete panik atak nüksetti tekrar başladım efexora

Merhaba doktorum ilaclarimi bunlarla değiştirdi henüz sadece avitani kullandım sakinlestirmesi güzel.Peki diğerlerini kullananlar varsa ne düşünüyorsunuz ne gibi etki
Efexor gündüz gece de rexapin almıştım bir dönem rexapin iştah açar uyku yapar aynı zamanda anksiyeteye de iyi gelir ativan xanax gibi sakinleştirici grubunda ben xanax kullanmıştım atak hallerine iyi geliyor o da hafif uyku yapar bünyeye göre değişir ben gece uyku ilacı aldığım için beni uyutmuyor xanax aldığım zaman çok esniyorum sadece

Açıkçası ben de şaşırdım daha önceden çok antidepresan kullandığım için azaltılarak bırakılması gerektiğini biliyordum. Tekrar tekrar sordum emin misiniz diye. Kullandığın doz çok yüksek değil sıkıntı olmaz dedi. Ben de mecburen dinledim. Yoksunluk yaşadığımda yataktan kalkacak halim bile yoktu tekrar gitmek istemedim de. İki hafta sürdü sıkıntısı. En kötüsü ilk haftaydı. Dediğiniz gibi gittim gittim geldim diğer tarafa. İki kere acile gittim. Vücudum o kadar susuz kalmıştı ki kusmaktan, bebekler için kullandıkları damar yoluyla anca damarımı bulabildiler. Neyse ki geçti çok sıkıntı yaşamıyorum artık. Alerji durumunda da vücudumda kabartılar çıkmaya başlamıştı bildiğiniz kurdeşen gibi. Bıraktıktan sonra diğer yan etkilerini daha iyi anladım. Eklem kas ağrıları, beyin sisi gibi. Açıkçası depresyon ve anksiyetemi de beslemiş gibi geldi bana. Bıraktığımdan beri daha iyi hissediyorum ama iki senedir zaten terapi görüyorum bu yüzden hastalıklarımın azaldığından emindim.

Yok size özgü değil efexor 150 mg dan direkt bırakılması çok kötü ben de bir kez şak diye bırakmıştım efexoru 15 gün kafam sarhoş gibiydi

Efexor doz düşürülmeden bırakılması çok sakıncalı 37.5 a düşene kadar ben de yaşadım direkt kendim bıraktım hastalık 2 katı haliyle geri geldi 15 gün de kafam sarhoş gibi gezmiştim efexor ataklarıma benim gelmiyordu depresyon için kullanmıştım ataklar gelince doz yükseltince bile etki etmedi paxeraya geçtim eski ilacıma

Niloya paxerayla beraber başka ne kullanıyorsun akşam ilacı veya sakinleştirici olarak

Niloya paxerayla beraber başka ne kullanıyorsun akşam ilacı veya sakinleştirici olarak
Ben 2 yıla yakın terapi aldım başka bir şey kullanmıyorum bunu da bıraksam olur belki ama cesaretim yok ben aşırı tezcanlı biriyim bu ilaç böyle sakinlik veriyor çok hoşuma gidiyor bırakmak istemiyorum atak olursa diye zanax ve tranko evde var bulunduruyorum ama atak anında doktorun tavsiyelerini dinleyip onları kullanmamaya çalışıyorum.

Bilişsel davranışçı terapi mi EMDR mi nasıl satın.Paxerayi bugün geçtim.Sabah yarım içtim yine çok kötü oldum.Senin başlangıcın nasıldı.Kafam o kadar karisikki neyi napacagimi sasirdim

Bilişsel davranışçı terapi mi EMDR mi nasıl satın.Paxerayi bugün geçtim.Sabah yarım içtim yine çok kötü oldum.Senin başlangıcın nasıldı.Kafam o kadar karisikki neyi napacagimi sasirdim
Paxera kaç mg sabahları düzenli iç iyi gelecek inşallah benim aldığım terapi yöntemi Act Kabul ve Kararlılık Terapisi doktorumun uyguladığı yöntem bu

bana da bu ilaç reçete edildi xanax ve efexor 37.5 mg. ilaç kullanmaya önyargım var hala karar veremedim

Paxera kaç mg sabahları düzenli iç iyi gelecek inşallah benim aldığım terapi yöntemi Act Kabul ve Kararlılık Terapisi doktorumun uyguladığı yöntem bu
10 mg yarım başladık 4 gün sonra tama gececek ama beni daha da anksiyetik yaptı sürekli düşüncelere saldırıyor 2 3 gün icmemistim selectrayi bırakınca rahattım ama tabi avitan içiyordum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…