A adaletsun Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2012 33 0 16 Edirne 27 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaletsun #1 Edirne tıp fakültesinde burun estetiği yaptıran varsa sonuçtan memnunmusunuz. Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Edirne tıp fakültesinde burun estetiği yaptıran varsa sonuçtan memnunmusunuz. Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
S sweettgirl Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 124 1 46 Kocaeli 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaletsun #2 adaletsun .!.: Edirne tıp fakültesinde burun estetiği yaptıran varsa sonuçtan memnunmusunuz. Lütfen paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... cicolat diye bi arkadaş olmuştu sanırım,fotolarını paylaşmıştı bi ara bilgin olsun :)
adaletsun .!.: Edirne tıp fakültesinde burun estetiği yaptıran varsa sonuçtan memnunmusunuz. Lütfen paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... cicolat diye bi arkadaş olmuştu sanırım,fotolarını paylaşmıştı bi ara bilgin olsun :)
oblomovka Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2012 113 3 118 İstanbul 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaletsun #3 Evet arkadaşlar ameliyat olan, memnun kalan/kalmayan varsa yorum yapabilir mi?
exxems Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2012 18 2 16 İstanbul 19 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaletsun #4 niye kimse cvp vermior acaba?
solika Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2012 10 0 16 11 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi adaletsun #5 arkadaşlar cevap verebilecek birisi yok mu? ben de merak ediyorum
cicolat muraşka Kayıtlı Üye 21 Şubat 2011 861 595 323 2 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi adaletsun #6 ben oldum trakya üni de, biraz gec gördüm gerci ama cevaplayabilirim ne merak ediyorsanız
S Sannee Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2022 278 98 18 30 17 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi adaletsun #7 cicolat .!.: ben oldum trakya üni de, biraz gec gördüm gerci ama cevaplayabilirim ne merak ediyorsanız Genişletmek için tıkla... Merhaba simdi konuyu okurken denk geldim yorumunuza, ben de Edirne'de yasiyorum ve burun estetiği için doktor arayışındayım. Fakat hiç Edirne'de ameliyatvopan birine denk gelmedim. Uzun bir zaman olmuş, sonuçtan memnun musunuz?
cicolat .!.: ben oldum trakya üni de, biraz gec gördüm gerci ama cevaplayabilirim ne merak ediyorsanız Genişletmek için tıkla... Merhaba simdi konuyu okurken denk geldim yorumunuza, ben de Edirne'de yasiyorum ve burun estetiği için doktor arayışındayım. Fakat hiç Edirne'de ameliyatvopan birine denk gelmedim. Uzun bir zaman olmuş, sonuçtan memnun musunuz?