sonunda bende göğüslerime kavuştum:) yaklaşık 7 8 aylık bir araştırmadan sonra maddi nedenlerden dolayı tam vazgeçmişken devlet hastenelerinde de bu operasyonun başarılı bir şekilde yapıldğını öğrendim.. 5gün önce KONYA NUMUNE HASTANESİ nde Hakan ÇEPNİ ye ameliyatımı oldum.
180 boy 65 kiloyum.. 275 cc mentor marka silikon kullanıldı ameliyatımda..
öğlen saat 3 gibi ameliyata girdim kaçta çıktıgımı tam bilemyorum ama uyandığımda saat 5 i çeyrek geciyodu. Aşırı derecede bi titreme vardı ama 1 saat içinde geçti.. yapılan agrı kesiciler sayesinde ilk geceyi rahat gecirdim.. gerçi daha sonrasıda çok zor olmadı benim için.. yatıp kalkarken tuvalete giderken desteğe ihtiyaç duydum o kdr.. sargılarım henüz cıkmadı bu akşam çıkarcam umarım hayal ettiğim kadar güzellerdir. :)
sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka cevap veririm :)
180 boy 65 kiloyum.. 275 cc mentor marka silikon kullanıldı ameliyatımda..
öğlen saat 3 gibi ameliyata girdim kaçta çıktıgımı tam bilemyorum ama uyandığımda saat 5 i çeyrek geciyodu. Aşırı derecede bi titreme vardı ama 1 saat içinde geçti.. yapılan agrı kesiciler sayesinde ilk geceyi rahat gecirdim.. gerçi daha sonrasıda çok zor olmadı benim için.. yatıp kalkarken tuvalete giderken desteğe ihtiyaç duydum o kdr.. sargılarım henüz cıkmadı bu akşam çıkarcam umarım hayal ettiğim kadar güzellerdir. :)
sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka cevap veririm :)