• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eczaneden alnan el ve vucut kremi ok gzel tavsiye ediyorum

cityangel

BAL KÜPÜ
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
270
1
96
İstanbul
kızlar excipal diye bir krem var sadece eczanemlerde satılıyor kozmetikten uzak bir krem yani açılımı yağ içinde su emisyonu içinde cildimizin temel taşı ve aynı zamanda idrarrımızdada bulunan madde olan ÜRE var. Cildi parlatıyor süper yapıyor
iki çeşit lipo baya yağlı vucuda daha uygun
hidro ise yüze daha uygunçünkü yağ bakımından daha hafif
kocaman bir boyu var ve 13-14 tl civarında eşim doktor ve bana onu kullanmamı öneriyor
doğal bişi neticede....
tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

Bende onu kullanıyorum canım yazdırıyorum 2 tane 4tl ye falan gelio çok güzel ve çok ucuz...

-----------vucud için olanın endeksiyonları----------
Excipial Lipo derinin tabii nemlendirme faktörü Üre'yi deriye sağlamak suretiyle ve oklusif

etkisinden dolayı deriye kayganlık verir. Özellikle yaşlılık derisi durumlarında derinin elastikiyetini sağlar. Genel olarak kuru, çok kuru ve pullanan deriye geniş yüzeyli uygulamaya elverişlidir. Pruritus gibi yaşlılık sebostazında. Ayrıca psoriasisli hastalara uygulanan fotokemoterapi yöntemi PUVA veya fototerapi yöntemi SUP'den sonra görülen kuru derinin tedavisinde. Retinoid tedavisi veya dializden sonra görülen iatrojen kuru derinin tedavisinde, psoriasis ve ihtiyosis durumlarında yardımcı preparat olarak, ayrıca kronik kontakt ekzema, psoriasis durumlarında basamaklı tedavi için kullanılır.

-----------------------yüz için olan----
Medikasyon aralarında,
- İyileşmiş dermatozlarda tedavi sonrası kullanım amacıyla,
- Hassas derilerde herhangi bir araz olmadığı zamanlarda bakım amacıyla kullanılır.

peki bunları hergün kullanmak uygunmu ve her cilde olurmu CADIARZU hiçbirinin belirlenen bir yan etkside yok mantıklı geldi bana.yerimseniben.

el ve yüz için ayrı ayrımı canım ben bir tek krem biliyorum o da bütün vücuda olabilio....

bizde ellerimize onu kullanıyoruz.kardeşimin cilt doktoru excipial kesinlikle yüze sürülmez demişti.yüz dışında heryere olabilir demişti.

bizde ellerimize onu kullanıyoruz.kardeşimin cilt doktoru excipial kesinlikle yüze sürülmez demişti.yüz dışında heryere olabilir demişti.

Ben kullanıyorum ama yaaaaa sormam lazım eczaneme...Arkoyuda asla kullanmıyorum ço kkuru gelio bana..

yaşadığım yerin havası çok kuru olduğundan sanırım 4-5 aydır egzamam var. bu yüzden Ürederm kullanıyorum. diğer kozmetik ürünleri zaten ellerimi acıtmaya başladı bu lanet egzemadan dolayı :(
şişeleri aynı Excipial Lipo ile. çok da iyi..

kızlar exipial hydro ve exipial lipo diye 3 türü var içinde üre bulunduruyor.yüze sürülmez birisi su bazlı birisi yağ bazlı su bazlı olanı öneririm cok ciddi bir kuruluk yoksa.

Excipial lipo ve hydro yüze sürülebilir
Sadece içinde üre barındırdığından sürülüp güneş ışığına çıkılmaması gerekir
Gece kullanılabilir

benim kollarımda ve karnımda pullu lekeler çıktı cildiyeciye gittim gül hastalığı imiş :S Excipial lipo yazdı sürmem için güzel nemlendirici.Kuru bir cilt yapım var yüzüme sürsemmi bilemedim...Zaten tüy sorunum var epilasyon yaptırıyorum bide bu eklemesin

sivilce tedavisi gördüğüm sırada aşırı kuruyan cildim için vermişti doktorum. ben memnun kaldım.

Back