Eczanecinin yanlışı

Nereden biliyorum?!ilacın reçetesinde yazmıştı 8 yaş üstü.bana sesini yükselterek konuşuyordu ben de bagıracagına işini düzgün yap jestini yaptım

hanfendi göz kör eden bi ilaç yok, nerden çıkardınız bunu. siz biraz fazla pimpirik bir tipsiniz. burun damlasını sıksanız kör olmazsınız. kolay mı tak die kör olmak allah aşkına.
Misal getirdim

Görüyorsunuz değil mi?reçeteyle bile vermemişler .bu avam bana 6 yaş çocuğa 8 yaş üstüne planların merhemini veriyordu

Nereden biliyorum?!ilacın reçetesinde yazmıştı 8 yaş üstü.bana sesini yükselterek konuşuyordu ben de bagıracagına işini düzgün yap jestini yaptım
İlacın reçetesi derken, açıp prospektüsünü mü okudunuz? Bu durumda hemşirenin yazdığı ilacı alacaksınız, zaten hali hazırda ilaç yazılmışken ne diye eczacı kafasına göre ilaç versin diye bekliyorsunuz ki?
Polis molis çok gereksiz konular, prospektüste yazanın aksi durumlarda da doktor ilacı reçete edebiliyor, doktor yazdığı için kullanıyoruz.
Eczacı kaba davrandıysa ilacı almadan eczaneden çıkın ve diğerine gidin. Her şeyi olay çıkararak çözemeyiz

Evet onun gibi avam birisinden soranda kabahat.bana poliklinikte söylediler biz onlra güvenmiyoruz diye.ama bir keresinde orda bir kadın vardı.ona belki ömrüm boyunca duacı olacağım.benim ağzımda aft çıkardı.o kadın bir ilaç önerdi.eskiden 1 aya düzelen ağzım şimdi 1 haftaya düzeliyor Allah ondan razı kalsın benim canımı kurtardı .ben de o kadın orda olacak umuduyla gidiyorum ama bir birinden avamlarını koyuyorlar şuraya

Geçmiş olsun, ben Türkiye'de değil Türkçede diye yazmıştım. Rusçam çok iyi değil dediği için. Türkçesinin de kalır yanı yok, anlaşılmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…