Ha ha haBen anlamıyor seni
Sen Türkçe konuşmak yoksa konuşmamak
Evet doğru ilaç vermiyordu..eger o merhemden habersiz olsaydım şimdiye almıştım ve olan olmuştuAnlaşılmıyor ne demek istediğiniz ilacı yanlış verdi diye polisimi arayacaktınız ?
Ne olmuştu ? Kadın size zorla silah mı dayadı alın diye ozaman reçeteniz neyse onu alsaydınız bide polis çağırmak yok artıkEvet doğru ilaç vermiyordu..eger o merhemden habersiz olsaydım şimdiye almıştım ve olan olmuştu
Doğru ilacı vermedi.alsaydım onu çocuğu kötü etkilerdiNe olmuştu ? Kadın size zorla silah mı dayadı alın diye ozaman reçeteniz neyse onu alsaydınız bide polis çağırmak yok artık
Ay şurada bir kişi anladı ya çok Şükür Allah sizden razı olsun ben de onu diyorum gözü büyümüş diğerinden,bu bir hastalık.onun verdiğini alıp sürseydim evet belki de daha da büyürdü gözeczacı değildir o kalfadır. annem eczacı, doktordan iyi ilaç biliyolar. reçetesiz almayın ilaç zaten cok hakim değilseniz ilaçlara yada eczacının kendinden alın. en iyisi reçetesiz kullanmamak tabi. ailede sağlıkçı falan yoksa doktor eczacı gibi sıkıntı. bu sefer bildiğinize denk gelmiş, diğeri gelmeyebiliirdi. yani kızın verdiği ilaç da deli dehşet bi merhem değildir ama diye düşünüyorum. reçetesiz satamaz o kadar ağır çocugun gözünü kör edecek bişe. hafif ilaçlar verilir elden.
Doktor yoktuDoktor denen bir şey var, gidip çocuğu muayene ettirin
Ya onun verdiği ilaç benim çocuğumun gözünü kör etseydi?!değil polis onu kendi ellerimle gömerdimNe olmuştu ? Kadın size zorla silah mı dayadı alın diye ozaman reçeteniz neyse onu alsaydınız bide polis çağırmak yok artık
olayı anladım ama yine de olayı polise vardıracak bi durum yoktur. biraz abartmışsınız.Ay şurada bir kişi anladı ya çok Şükür Allah sizden razı olsun ben de onu diyorum gözü büyümüş diğerinden,bu bir hastalık.onun verdiğini alıp sürseydim evet belki de daha da büyürdü göz
O zaman eczacıya saldırmayacaksınız, hemşirenin yazdığı ilacı alacaksınız doktor görene kadar.Doktor yoktu
hanfendi göz kör eden bi ilaç yok, nerden çıkardınız bunu. siz biraz fazla pimpirik bir tipsiniz. burun damlasını sıksanız kör olmazsınız. kolay mı tak die kör olmak allah aşkına.Ya onun verdiği ilaç benim çocuğumun gözünü kör etseydi?!değil polis onu kendi ellerimle gömerdim
Türkiye’de antibiyotik doktor yazmadan vermezler hatta doktor yazsa bile alamadığım oldu. Bankada özel sandık vardı bağlı olduğumuz, doktor aynen göz merhemi yazmıştı antibiyotikli, benim ve çocukların aynı zamanda eşimden SGK sigortamız da var. Yakındaki eczane anlaşmalı olmadığı için ilacı vermedi, dedim bizim sgkmız da var ama ilaç e reçete yapılmadığı için olmaz dediler, dedim parayla alayım reçetesiz veremeyiz dediler.Türkçede de durum farklı olmadığı için biz de bu haldeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?