Ecrin Su Teyzelerinin Ellerinden Operr :)))

Cok sagolun kizlar babamizi ikna edersek soylee guzel bir fotomuzu koyucaz ama babamiz izin vermiyo yaaaa avatara bile zor izin aldik :KK43:(((

Slm annis adayı çok sevindim hayırlısıyla kurtulduguna cnm ALLAH analı babalı büyütsün inş. darısı bizim başımıza inş bugünleri bizde görürüz.rabbime emanet olun svg.ler......

ayyyyy çok güzel kız bu yaw.. canım geçmiş olsun hadi bakalım gözün aydııııınnnn..... en son ben öğrendim heralde doğurduğunu ama artık eskisi gibi sık sık internete takılamıyorumm.. güzel bebeğime rabbim anasıyla babasıyla sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin inşallah

canım benim çok merak etmiştim seni.çok dua ettim .geldiğini görünce heyecanlandım kendi kardeşim doğum yapsa bu kadar sdevinmezdim heralde çok şükür kurtulmuşsun darısı başımıza....aynı günde doğum yapacaktık ama erkenci çıktı minik kızımız ecrin su.Allah analı babalı sağlıklı ömürlü etsin yavrunu.ailenize huzur ve mutluluk getirsin.darısı en kısa zamanda bizeee.erken doğacak diye yedik iğneleri ilaçları şimdi de siz misiniz beni burda tutmaya çalışan diyor gelmiyor oğluş.
çok merak ediyorum doğum hikayeni..3 gündür bekliyorum nerde kaldı şimdiye gelirdi belki eşiyle haber göndermiştir diye..çok şükür iyi haberini aldık yaa.tekrar geçmiş olsun.
şirin kızımızı da öpüyorum...[/I][/B]

Annişim özledim seniii:)Şeniz Kendine ve yeğenimize iyi bak, eşini de kutluyorum canım.

canım çok tebrik ederim...ecrin su da maşallah çok guzel...rabbim nazarlardan saklasın...

Guzel nisan anneleri sonunda bende kizima kavustum.Biraz gec kaldim kusura bakmayin biliyorsunuz 6 gun hastanede kaldim.Bugun ancak firsat bulabildim.Kizimda bende cok iyiyiz.Insallah dogum hikayemide yazicam vakit bulabilirsem tabi hem annemler burda hemde kizim bayagi vaktimi aliyo.Hepinize cok tesekkur ederim beni merak etmissiniz inanin benim aklimda hep sizdeydi acaba kimler dogurdu diye.Ben kurtuldum Allahim geride kalan nisan annelerinide kurtarsin.Annelik cok baska birseymis Allahim herkese yasatsin bu duyguyu.Simdilik kisaca bilgi vereyim insallah dogum hikayemizle geri donucez.Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum nisan annislerim a.s.a.s.a.s.

Kizim 10 nisan gunu oglen saat 14.17 de epidural normal dogumla dunyaya geldi.Kilosu korktugum kadar az degildi sukur.3040 gr kilosu 52 cm boyu var kizimin.Tum teyzelerinin ellerinden oper.Darisi tum hamislerin basinaa:dance::dance::dance:

gözün aydın teprikederim canıma.s.
alah analı babalı buyutmek nasıp etsin saglıkla inşalah

Anniş Adayı bebişin hayırlı uğurlu olsun. Fakat ben senin doğum hikayeni merakla bekliyorum. Benim gibi hala doğum yapmayanlar var. İlk fırsatta ayrıntılı bir şekilde yazarsan zevkle okurum.

Ay Ben Seni Merak Ediyodum Canim Ya, çok Sevindim Valla Allah Anali Babali Büyütsün Güzel ömürler Yazsin Kizina, öp Bizim Için, Hikayeni Bekliyoruz Darisi Başimiza Canim

hayırlı olsun hayatım ..teyzesi yer o ecrin suyu....burnundan,,

çok sevindim canım hayırlı olsun nomal doğum mu?

vall canım hepimiz hikayeni bekliyoz daha doğrusu 3 cm lik açıklıktan sonra olanları:)

canım masallah Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın..
masallah bebısınde pek tatlı yerım ben onu..:1hug:
sevgıler..a.s.

Sagolun canlarim hepinizi ayri ayri opuyorum.a.s.

murgizcim hikayemi yazdim hem komik ve hemde duygulu oldu sanirim :)))

omrum evet canim normal dogum oldu ama epidural oldum tansiyon sebebiyle.

Sagolun canlarim hepinizi ayri ayri opuyorum.a.s.

murgizcim hikayemi yazdim hem komik ve hemde duygulu oldu sanirim :)))

omrum evet canim normal dogum oldu ama epidural oldum tansiyon sebebiyle.

canım okudum çok komik olmuş cidden:roflol:

allah analı babalı büyütsün çok sevindik ecrin suyu öp bizim için

tebrik ederim, Allah anali babali büyütsün.

Hayırlı olsun canım,sağlıkla büyütürsün inş:))

Sagolun kizlar suan kuzum nerdeyse 1 aylik oldu bal kizim benim cok tatli yaa valla kendimi zor tutuyorum yememek icin cocugu.Cok baska birsey evlat.Hayatta uykusuzluga dayanamazdim erken kalmayi sevmezdim ama simdi gunde sadece 5 saat anca uyuyabiliyorum ama o bile koymuyo.Zevkle uyaniyorum emziriyorum bakiyorum seviyorum.Ilk zamanlar soktan pek anliyamadim ama simdi kuzuma asigim cok bagliyim onu Rabbim ayirmasin benden.

Allahim herkese yasatsin bu duyguyu gercekten hayatimda hic boyle bir duygu tatmamistim.Allahim herkesi guldursun evlat hasreti yasatmasin.Aminnnn

Bu arada kizimin resmini koydum avatarima nasil cok datliiiiiiiiiiiiiiiiiiii demi yaaaaa:asigim::asigim::asigim:

X