Ecrin Su Teyzelerinin Ellerinden Operr :)))

gözünüzaydın canım a.s. allah analı babalı büyütsün :nazar:

oy yerim ben bu güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiii....Allah nazardan saklasın bebişini...

gözünüz aydın olsun annişciğim
allah hayırlı uzun ömürler versin sizlere inşallah
darısı benim ve öbür nisan annelerinin başına....:nazar:

gozun aydın allah analı babalı buyutsun.ecrın bebısın bahtı acık olsun...

birkac gundur olmayinca merak etmistim coook sevindim hayirlisiyla kavustun yavruna Allah anali babali buyutsun yuvaniza ugur bereket mutluluk gelsin insallah guzel kizini opuyorum darisi gun sayan diger annelerin basina ........sevgilerimle

Annis,yemin ederimki dun aklimdaydin,dogum yaptigini tahmin etmistim goremeyince,hayirli olsun canimm allah anali babali buyutmek nasip etsin,ayy ne guzel kokuyodur o simdi,benim yerime doya doya kokla olurmu.........

canım şimdi yenii gördüö topiği çok sevindim Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah :) nasıl uykusuz gecelere alıştınmı ben hala alışamadım evde ruh gibi geziyorum :)

Gözün aydın canım Allah bağışlasın nazar değmesin darısı tüm anne adaylarının başına Şeniz

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh geldi bizim annisssssssss kiz yerim senin kizini ben kiz
allahim size bagislasin anasina babasina bagislasin
hayirli uzun bereketli bir omur gecirsin insallah
ecrin su yesinler kizzzzzzzz
resmini koyda gorelim ay cok merak ettim nerde kaldi bu diye oh cok sukur sag selim aldin kizini ya nasil sevindim vallaha sanki ben kizimi aldim kollarima gibi sevindim
tebrik ediyorum canim

Amaninda amaniiin pek sirin biseye benziyo cirkin sey:))
Allah hayirli omurler versin, anali babali buyutsun, omru boyunca tum bebekler gibi guzel yasasin:)

Ay kizlar yaaa sabahtan beri basim dondu yemin ederim o kadar cok arayanim soranim varmiski sitede inanin agliyorum arada resmen :))

Ne cok sevenim varmis esim bile sasirdi valla cok iyisinizzz yaaa cok sansliyim gercekten iyiki varsiniz canlarim benimmmmmmmmmmmmmm
:asigim:a.s.Şeniz

allah bağışlasın pek tatlı allah analı babalı büyütsün nazarlardan esirgesin inşaallah

AYYY CANIM GÖZÜNAYDIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH a.s.:nazar:

Ay kizlar yaaa sabahtan beri basim dondu yemin ederim o kadar cok arayanim soranim varmiski sitede inanin agliyorum arada resmen :))

Ne cok sevenim varmis esim bile sasirdi valla cok iyisinizzz yaaa cok sansliyim gercekten iyiki varsiniz canlarim benimmmmmmmmmmmmmm
:asigim:a.s.Şeniz

Eşine söyleyebilirsin arkanda koca bir teyze ordusu var :roflol::roflol::roflol: Doğal olarak eşinin bir sürü baldızı var :roflol::roflol:
Yeğenim nasıl :asigim::asigim:

Eşine söyleyebilirsin arkanda koca bir teyze ordusu var :roflol::roflol::roflol: Doğal olarak eşinin bir sürü baldızı var :roflol::roflol:
Yeğenim nasıl :asigim::asigim:

Evet yaaa ablacim esim bile cok sasirdi nasil sevdirmissin kendini nasil bagli herkes birbirine bagli simdi anladim neden hep bu sitede oldugunu dedi.Bende ne sandinnnn ona gore bir suru baldizin var ayagini denk al didim :roflol:

Yegenin iyi ablacim birazdan banyo yaptiricaz annemle cok tatli yaaa aglamasi bile guzel yisin anasi onuuuuuu oy oy oy oy :asigim:

Kizim ozgurce teyzem bana arkidis yapsin diyo yoksa kedicikleriyle tanistirsin beni onlarda yavru bende :asigim:

Çok tatlıymış maşallah :nazar: Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin...

Allah bagislasin canim gözün aydin ve sanada gecmis olsun.......::))

bır kac goremeyınce senı tahmın ettım dogum yaptıgını:dance:
Allah analı babalı buytsun..:nazar:
omru uzun,saglıklı,hayırlı bır evlat olsun..:emir_bebek:
hosgeldım ecrın su a.s.

ay burdada tebrik edem:)

kutlarım arkadaşım sağlıkla büyütün kıznızı:))

birde doğum hikayeni kopiyle ana formada koyarsan hani şu meşhur sorularını sorardın yaa haa oraya yaz tamamıı:)))))))))

Gozunuz aydin....Allah hayirli evlatlardan eylesin evinize huzur mutluluk bereket getirsin insallah...Adida guzelmis...Anali_babali buyutun...Ve sanada gecmis olsun tabiiki....

X