Ecrin Su Teyzelerinin Ellerinden Operr :)))

E

EU1

Ziyaretçi
Guzel nisan anneleri sonunda bende kizima kavustum.Biraz gec kaldim kusura bakmayin biliyorsunuz 6 gun hastanede kaldim.Bugun ancak firsat bulabildim.Kizimda bende cok iyiyiz.Insallah dogum hikayemide yazicam vakit bulabilirsem tabi hem annemler burda hemde kizim bayagi vaktimi aliyo.Hepinize cok tesekkur ederim beni merak etmissiniz inanin benim aklimda hep sizdeydi acaba kimler dogurdu diye.Ben kurtuldum Allahim geride kalan nisan annelerinide kurtarsin.Annelik cok baska birseymis Allahim herkese yasatsin bu duyguyu.Simdilik kisaca bilgi vereyim insallah dogum hikayemizle geri donucez.Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum nisan annislerim a.s.a.s.a.s.

Kizim 10 nisan gunu oglen saat 14.17 de epidural normal dogumla dunyaya geldi.Kilosu korktugum kadar az degildi sukur.3040 gr kilosu 52 cm boyu var kizimin.Tum teyzelerinin ellerinden oper.Darisi tum hamislerin basinaa:dance::dance::dance:

Gözünüz aydın..

Allah hayırlı uzun ömür versin yavrunuza...

sagolun canimlarimmm .a.s.

profil resmine koydum ama olmadi galiba tekrar deniyim buyuk resmini sonra koyucam kizlar en gozelll resmini seceyim :))))

allahım analı babalı buyutsun... hayırlı uzun omurler versin ecrin bebeğe))

canımmmmmm gözün aydın evet canım çatladık ama olsun siz iyisiniz ya önemli olan o allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün tebrik ederim
biz tahmin ettik zaten doğurduğunu artık senin yazını bekliyoduk ayyyyyy çok sevindim yaaaaaaaa darısı bizlereeeeeeeeeee

Tebrik ederim tekrardan
Darısı tüm hamişlere
Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Arkadaşım;
çok sevindim inan...:teytey:
Allahım sağlıklı ve güzel günler göstersin sana,bebişine ve ailene:nazar::nazar::nazar:

ay canım seni çok merak ettik çok şükür sağlıcakla aldın yavrunu kucağına.sana bebişinle bir ömür mutluluklar dilerim.doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz.

canım gözün aydın ecrin su da aramıza hg teyzesı yer onun dotunu kzıma desene arkadas geldı alah analı babalı buyutsun canım

Ay ne güzel herkes sırayla doğuruyor bende 18 nisanda inşallah doğum yapacağım anniş adayı tebrik ediyor bebişine ve sana sağlık ve mutluluk diliyorum.sevgiler....

Canım,gözünaydın..Analı babalı büyüsün güzel kızın.çok öpüyorum..:nazar:

gözün aydın anniş allah analı babalı büyütsün...

Selam,
Aramıza hoşgeldin. Allah analı babalı büyütsün. Darısı kalan hamişlerin başına :)

Gözünaydın olsun tebrik ederim...Arkadaşlarında dediği gibi hastanede olduğunu tahmin ediyordum doğum haberini bekliyordum...O güzelim bebeğinle birlikte mutlu ve uzun seneler geçirmeni dilerim...

canim cok sukur sende kavusdun kizina. allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah

allaha emanett kzımızz çok güzel maşallahhh analı babalı büyütsün bebekimiziiiiia.s.

Hayırlı uğurlu olsun
Güzelliklere mutluluklara başarılara sahip olacağı ii bir hayatıı olsun
Anne babasına hayırlı evlat olsun
Analı babalı 4 göz evladı olsun ( derler bizde )

Bebeğinzile hep güzel günler görün inşlh

Yüce Rabbim Anneli Babalı Büyütsün
Gerçekten Seni Merak Ettik
Yoksa Sen Zaten Bu Kadar Uzun Süre Bizi Yanlız Bırakmazdın
Darısı Benim Ve Benim Gibi Yavrularını Kucağına Aldığı Günü Hayal Edenlerin Başına
Minik ECRİN SU'YU Benim İçin Öp

X