• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ecopirin(kan sulandırıcı) kullanımı ve kanama

obenicokseviyor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
151
68
123
herkese merhabalar. ben 2 tane düşükten sonra genetik tahlil yaptırdım. kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. doktorum kan sulandırıcı olarak bebe aspirini ve folik asit kullanmamı söyledi. ilaçlara başladım. ilk ay gebelik olmadı. adet döneminde o kadar çok kanamam oldu ki bayıldım. acile gittim yapılan tahliller normaldi. bir hafta sonra tekrar doktora gittim. bu kanamanın normal olup olmadığını öğrenmek için ama bana ilaçları azan doktor izne ayrılmıştı. başka bir doktor aspirini bırakmamı ve hamile kaldığımı öğrendikten sonra aspirine başlamamı söyledi. kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.

aranızda kan sulandırıcı kullanan ve benim gibi yoğun kanama yaşayan var mı?

bende damar tıkanıklığı olduğu için ecopirin ve daflon kullanıyordum yaklaşık 3-4 ay oldu herhalde ama kanamam artmadı ve bu ay hamile kaldığımı öğrendim ve ikisinide bıraktım gerçi doktorum bana ecopirin i hamile kalsamda doktoruma bildirmem gerektiğini ve dozunu azaltıp kullanmam gerektiğini söylemişti

bende damar tıkanıklığı olduğu için ecopirin ve daflon kullanıyordum yaklaşık 3-4 ay oldu herhalde ama kanamam artmadı ve bu ay hamile kaldığımı öğrendim ve ikisinide bıraktım gerçi doktorum bana ecopirin i hamile kalsamda doktoruma bildirmem gerektiğini ve dozunu azaltıp kullanmam gerektiğini söylemişti

tebrik ederim. umarım sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini. darısı benim de başıma:)

Herkese merhaba. ben 12+2 haftalık hamileyim. bugüne kadar vajinal progestan kullandım. 5 yıllık evliyim daha önce bir 7 aylık ölü doğum bir düşük ve bir dış gebelik geçirdim yani şimdiki hamileliğim 4. hamilelik. önceki kayıplarımdan dolayı doktorum şimdi ecopirin verdi. bir sakınca olur mu korkuyorum. kullananlar sağ salim bebeğinize kavuştunuz mu ?

Back