EchoMAR görüntüleme merkezinde rahim filmi çektirenler yorumlarını bekliyorum.

thirdeyes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
257
0
296
46
Tekirdağ
EchoMAR yada Radyomar görüntüleme merkezinde rahim filmi çektirenler yorumlarını yazabilir mi? Yaptıran arkadaşlar hangisini tavsiye eder yada başka bir yer?

canım ben geçen yıl echomarda çektirdim kesinlikle tavsiye ederim hiçbirşey hissetmedim çok güzel çekiyolar üç yıl öncede başka yerde çektirmiştim çok zordu hatta masadan fırlamıştım, ama echomar dijital çekim yapıyor hiç hissetmiyorsun tabi şişlidekinde çektirmiştim.

bende çektirdim echomarda çok memnum kaldım hiç agrım bile olmadı kamerada izledim tüplerimme ve rahime verilen ilaçların geçisini çok memnum kaldım her keze tavsiye ederim

radyomar da çektirdim kesinlikle tavsiye ederim hiç acı hissetmedim ve çalışanlarda inanılmaz moral veriyorlar. herkes gözümü çok korkutmuştu çok acı veriyor diye gittiğimde korkudan bayılacaktım.gerçekten hiç acı hissetmedim

sagolun arkadaşlar,
bende iki merkezlede telefonda konuştum. Lokal yada genel aneztesi yapıyormusunuz diye? İkiside buna gerek olmadığını anlattı. Sanırım ikiside birbirine yakın makine ve olarak ben Tekirdağdan gelicem Şişli daha uygun gibi bakalım. Kızlar ben Selman Beye gidicem bişey danışmak istiyorum rahim filmi istemiyormuş ama ben yaptırmak istiyorum. Ya bir sorun varsa diye. Siz ne dersiniz Doktorun söylediklerine göre akışına mı bırakayım yaptırmak istediğimi söylüyeyim mi?

canım rahim filmi istemeyen biyer ilk defa duydum bilemiyorum sen selman beyin kendisiylemi konuştun ?selman beyi tanıyorum yani sohbete katılmıştı oradan biliyorum, ne desem sana bilemiyorum ama bence çok hemde çok gerekli olan bişey rahim filmi, çünki ya kanalların tıkalıysa veya sıvı toplanması varsa nolcak muayenayle görülmezki onlar yada rahminde bi sorun varsa tedavin boşa çıkmasın sonra,yinede kendin bilirsin canım istersen tekrar bi konuş doktorunla. hayırlısı olsun hakkında.

Burda Selman beyin hastalarıyla konuştum onlardan duydum istemediğini. Neyse sende benim gibi düşünüyosun o istemesede ben yaptırmak istediğimi söylücem. sonradan sıkıntı olucağına 10 dk stresi yaşarım.

Burda Selman beyin hastalarıyla konuştum onlardan duydum istemediğini. Neyse sende benim gibi düşünüyosun o istemesede ben yaptırmak istediğimi söylücem. sonradan sıkıntı olucağına 10 dk stresi yaşarım.

bencede çektir devlet hastaneleri bile sağlık raporunu çıkarırken tüp bebek için kesinlikle rahim filmini görmek istiyor ilk defa duydum ben rahim filmi istemeden tedaviye başlayan doktoru ben olsam bu doktora tedaviye başlamadan bir kere daha düşünürdüm.

Haklısın biv ama ben doktorla hiç konuşmadım. belki farklı bir durum var. Bu cumartesi randevumuz var. Bakalım bana ne dicek.

iyi bir merkezde yeni bir makine ile hiç ağrı sızı olmuyor. ben ilkini jinemed de 2. yi ecomarda çektirdim. hissetmedim bile . tek başına da gidilebilecek çok kısa ve ağrısız bir işlem bu merkezlerde. radyomarda çektirenler de çok memnundu

arkadaşlar ben de bi kaç gün sonra çektireceğim şişli echomarda..
tecrübeli olanlar anlatabilirler mi?
nasıl zor bir işlem mi?
çok korkuyorum :(

Selamlar, bugün şişli echomar'da hsg çektirdim, giderken heyecandan ve korkudan bitik haldeydim fakat hiç korkulacak bir durum yokmuş gerçekten. Smear testi yaptırabiliyorsanız bu filmin de smearden hiçbir farkı bence daha bile acısız diyebilirim. Ben ilacın verildiğini anlamadım bile ne yanma ne sızı. İçiniz çok rahat olsun normal jinekolojik muayeneden hiçbir farkı yok. Gitmeden önce özellikle ilaç alsam faydası olur mu diye sordum hiç gerek yok dediler. Dr. ve tüm çalışanlar hepsi çok rahatlatıcı. Sonucu da 5dk içerisinde alıyorsunuz.
kesinlikle tavsiye ederim...

Şişli echomarda hsg çektirenler lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınızz?

Canim ben echomar da çektirdim. Hic agri hissetmedim. Doktor çok yardimci oldu, bende gitmeden önce çok arastirmistim. Bence hic narkoza gerek yok. Tabii doktor tecrübesi ve merkezin cihaz kalitesi olabilir

Arkadaşlar merhaba, burada yazılanlara ve doktorumun tavsiyesine istinaden Şişli Echomara gittim. Telefonda ağrısız acısız dijital filan dediler ama ben yine de korkuyordum. Bir tedirginlikle gittim. Önce bir önlük ve terlik verdiler gayet temizdi. Ancak insan önlük filan görünce kötü oluyor tabi. Eyvah gidiyorum ben dedim :) neyse cevat diye bir doktor geldi. İyi ve telkin edici bir doktor. Önce üstten akciğer filmi gibi çektiler. Sonra smear testi gibi işlem yaptılar ben bakmadım korkarım diye. Ama daha önce smear yaptırmıştım onun gibi hissettim. Hiç acımadı. Korkmayın boşuna kendinizi strese sokmayın kızlar :)
Herkese geçmiş olsun...

Arkadaşlar merhaba, burada yazılanlara ve doktorumun tavsiyesine istinaden Şişli Echomara gittim. Telefonda ağrısız acısız dijital filan dediler ama ben yine de korkuyordum. Bir tedirginlikle gittim. Önce bir önlük ve terlik verdiler gayet temizdi. Ancak insan önlük filan görünce kötü oluyor tabi. Eyvah gidiyorum ben dedim :) neyse cevat diye bir doktor geldi. İyi ve telkin edici bir doktor. Önce üstten akciğer filmi gibi çektiler. Sonra smear testi gibi işlem yaptılar ben bakmadım korkarım diye. Ama daha önce smear yaptırmıştım onun gibi hissettim. Hiç acımadı. Korkmayın boşuna kendinizi strese sokmayın kızlar :)
Herkese geçmiş olsun...

Merhana
Daha Smdi sisli echomardan irem hanimla gorustum. Mail atmis fiyat icin 450 dedi fiyat makul gelince merkezi aradim adini sormayi unuttugum bir beyle gorustum adet bitince 2 veya 3uncu gun gel dedi. Ama aklima takilan su filmi cekip bize verip hadi gisin doktorunuz mu baksin diyor. Yoksa sorun olup olmadigini soyluyorlar mi

Merhana
Daha Smdi sisli echomardan irem hanimla gorustum. Mail atmis fiyat icin 450 dedi fiyat makul gelince merkezi aradim adini sormayi unuttugum bir beyle gorustum adet bitince 2 veya 3uncu gun gel dedi. Ama aklima takilan su filmi cekip bize verip hadi gisin doktorunuz mu baksin diyor. Yoksa sorun olup olmadigini soyluyorlar mi
Merhaba ordaki doktor bir rapor yazıyor bilgi de veriyor ama yine de raporu kendi doktorunun degerlendirmesi gerekir

Back
X