Ececimx in nişan resimleri bakalım beğenicekmisinizzzzz :)))))

Çok hoşsun canım çok yakışmışsınız maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Tebrikler

Allah mutluluğunuzu daim etsin...çok güzel fotoğraflar.. allah tamamına erdirsin..

lyria_lyria/COLOR]
pashaa
musyas
bebekkafa
zehra_ist
graceful
ven_har
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum yorumlarınız beni çok mutlu etti Allah hepimizi böyle mutlulukları yaşamaya nasp eder inş.

ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN,MUTLULUKLAR DİLERİM ÖMÜR BOYU CANIM...

canım ben de SAÇ RENGİNİ ÇOK BEĞENDİM,NEDİR ACAABA SAÇ RENGİN BANA DA GİDER O RENK HERHALDEzemuszemus

çok teşekkür ederim canım rengin adını tam bilmiyorum ama kuaföre naz elmasın fotografını göstererek nişanımda boyatmıştım kuaföre sordugumdada dore bakır demişti

Çok çok güzel saçın makyajın kıyafetin yüzün kusursuzz :nazar:

Allah mutlu etsin , çok yakışıyorsunuz canımmm opuyorumnanaktan

maşallah...çok beğendim canım ALLAH tamamına erdirsin düğün resimlerini merakla bekliyorum bu arada alakasız olcak bu saç renginin adı ne?

maşallah...çok beğendim canım ALLAH tamamına erdirsin düğün resimlerini merakla bekliyorum bu arada alakasız olcak bu saç renginin adı ne?

öncelikle çok teşekkür ediyorum düğün resimlerime daha 1 yıl var kafamçokkarıştı saç rengim kuaföre naz elmasın fotografını göstererek nişanımda boyatmıştım kuaföre sordugumdada dore bakır demişti olumunekankayizsmile
hmm86 sanada çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

allah hep mutlu etsin inş sizi. kendinizde çok güzel olduğunuz için şık elbisenizi de çok güzel taşımışsınız

Çok güzelsin.Maşallah nazar değmesin.Nişanlın çok şanslı.yerimsenibenAllah mesut etsin canım.Ömür boyu mutluluklar diliyorum.

canım inan çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin inşaallah düğün fotoğraflarınıda görürürüz tatlım inşaallah mutluluklarzemuszemus

Back