Mesajların tarihlerine bakarsan eğer iki mesaj arası tarihler çok uzun. Kilo almamın en büyük nedeni fast food tarzı beslenmem oluyor. Normalde yememem gereken yiyecekleri yiyorum. Bir de akşam geç saate kalıyor yemeklerim onun etkiside büyük. Ayrıca iş yerimde önemli. Eğer aktif hareket ettiğim bir yerdeysem kilo veriyorum ama masa başı çalıştığımda maalesef beslenmeme dikkatte etsem kilo aldığım oluyor. Yani sağlıklı beslenmeyi bıraktığım zaman geri geliyor kilolar maalesef.Tam 50’li rakamlara inecekken 66 olmana şaşırdım. Sırayla okuyordum mesajları :) neden hemen geri aldın bunun sebebini öğrenmek isterim kilo verme sürecinde olduğum için.
Min 10 yaş gençleşmişsin tatlım.Şimdi olacak galiba
Min 10 yaş gençleşmişsin tatlım.
Maşallah.
Güncel kilom : 61.9
Bu aralar her şey karmakarışık. Tüm hayatım, beynim, duygularım, vücudum, kalbim. Bir yerlerden başlayıp toparlamam lazım. Çok uzun bir hikayem var aslında kilo konusunda. Belki ismim aşina gelecektir sizlere. Çünkü uzun zamandır buralardaydım. İdeal kiloma hayatıma kavuşunca uzak kaldım bir süre. Şimdi ise kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp yine geldim. 10 kilo fazlalığım var. Yazarken bile korktum vallahi. Ne kadar zor görünüyor şimdiden bu 10 kilo. Amacım sadece kilo vermekte değil. Hayatımı düzene sokmaya ihtiyacım var. Duygularımı iyileştirmeye, kendi kendimi dinlemeye, göremediklerimi görmeye, yazmaya, okumaya kısaca olması gereken kendime ihtiyacım var. Belki bu konu işe yarar bişeyleri düzeltmemde
Öncesi sonrası fotoğraflarımın linkini de buraya bırakayım belki görmek isteyen olur
Ebru'nun kilo verirken hayatını düzene sokma çabası
Valla inanamadım kaptanımK krtp86Aysegul 6666 HatueL candy_candy suhas pessinus Pain Killer Arc-en-ciel Kızlar incelesenize günlüğümü. Nerelerden nerelere gelmişim
Kaptanım fotoğraflarını göreyim diye kaç sayfa geri yaptım:) hadi bak sen de gaza gel o hallerin çok güzelmiş. Kilo insanın yaşını ne denli değiştiriyor canlı örneği işte. Kilolar gittikçe her şeyiyle dinçleşiyor insan
Süpersin canım, sen istersen yine yapabilirsin, bunu biliyorsunK krtp86Aysegul 6666 HatueL candy_candy suhas pessinus Pain Killer Arc-en-ciel Kızlar incelesenize günlüğümü. Nerelerden nerelere gelmişim
Aman Allahım, süper fotolar.Şimdi olacak galiba
Vay canına kaptanım zaman hızlı akıp gidiyor, o zamanlar ben de yine buralardaydim, doğum sonrası kilo vermeye çalışıyordum. O ara nasil motive olup vermişsin, tipli benim bu sene 61 görmem gibi. Zannettim ki 5li rakamlar artık çok yakın, sonra rehavet düzensizlik vs. Hele fotoğraflardan yağ yaktığın nasil farkediliyor, çok gaza geldimyeniden yapabilirsin, takim olarak 2021 e fit girelim haydi, yetti gari bir ileri iki geri.
Aman Allahım, süper fotolar.
Çok güzelsin bu arada kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?