bence kesinlikle boyama benim saçlarımda buna benzerdi herkes çok beğenirdi bende ama gittim bi hevesle röfle yaptırdım güzel oldu ama çok yıprandı:2: sonra kendi rengime döneyim diye denemediğim şey kalmadı en iyi kuaförlere gittim onlarda yapamadı bekliyorum uzasınlarda eski saçlarıma kavuşayım diyeedeğişiklik istiyorum diyorsan uçlarına sarılıklar attırabilirsin güzel olur bence ama daha ileri gitme derim
canım bence de maşallah saçlarının rengi çok güzelkesinlikle koyulaştırma o rengi sonra pişman olursun, yazık saçların da zayıflayacak incelecek boyadan...yok ben illa değişiklik yapıcam diyorsan amonyaklı boya kullanıp saçına zarar verme, bitkisel-amonyaksız olan boyalardan kullan: loreal casting, garnier color-shine gibi. garnier color-shine'ın sıcak çikolata (numarası 5.35) diye bir rengi çok güzel bir renk, senin istediğin renge benziyor, bu forumda da bir arkadaş o renge boyamış herkes beğendi bak o boyayı tavsiye ederim
Eki Görüntüle 240655
bunun renklerini bi arastırayım ben :) sağol canımmm
bunun renklerini bi arastırayım ben :) sağol canımmm
bi hevestir geçer de bi kenara bırak cnmaklın varsa boyay bulaşma derim tamam değişiklik istemişsin ama inan bana boyadıktan sonra ondanda sıkılıp sürekli değiştirmek istiyceksin ve bu arada o güzelim saçların mahvolcak, yıprancak ..Bence bu saçınla oynama isteğini bakım kürleriyle gider derim inan bana kürden sonra doğal saçındaki canlılığı boya yaptıktan sonra denesende elde edemiyorsun bir mağdur olarak tavsiyem
uclar sarıya yakın tonda, kahve tonlarına boyasam dip boyayla cok uğrasmam gibi geliyo? çünkü dipten koyu kumral cıkıyo saclarım :)) bitkisel boyalar iyi mi peki sacı yıpratma ihtimali yokmu? hiç anlamıyorum bu boya işlerinden sadece ayda 1 kez annemin saclarını boyarım o kadar :))
canım bence de maşallah saçlarının rengi çok güzelkesinlikle koyulaştırma o rengi sonra pişman olursun, yazık saçların da zayıflayacak incelecek boyadan...yok ben illa değişiklik yapıcam diyorsan amonyaklı boya kullanıp saçına zarar verme, bitkisel-amonyaksız olan boyalardan kullan: loreal casting, garnier color-shine gibi. garnier color-shine'ın sıcak çikolata (numarası 5.35) diye bir rengi çok güzel bir renk, senin istediğin renge benziyor, bu forumda da bir arkadaş o renge boyamış herkes beğendi bak o boyayı tavsiye ederim
Eki Görüntüle 240655
aynen canım söylediklerine tamamen katılıyorum.insan sonra amanda kendi saçıma döneyim derken güzelim saçlar mahvoluyo..
ama yine de boyatmak istiyosan bende bu renge boyatıcam saçımı ben saçlarım kestane.sen bu sıcak çikolataya boyarsan saçların daha bi açık olur.senin paylaştığın renkte çok güzel.sanki senin paylaştığın renk daha koyu gibi ama bilemedim bende
canım mesela loreal casting var onun renklerine bak istersen ama bitkisel boyada Organic Natural Colors var onunda renkleri güzel içeriği çok güzel saçı yıpratmıyor benim arkadaşımın kuzeni çok iyi bir kuaförde çalışıyordu o zamanlar yoktu bunun böyle evde yapılan boyası bu markayı kullanıyorlarmış kuaförler tabii boyanın 5 katına :)
saçı yıpratmıyor kesinlikle
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/etiketler/organic-natural-colors
bak burdan oku.. ama castingde güzel renkleride çok hoş bal köpüğü en çok satan renk onda ben lorealde çalıştım 1,5 ordan biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?